ME v malém fotbale 2024 živě: Česko vs. Bosna a H. v livestreamu

Už není prostor na chybu. Na Euru v malém fotbale se jde do vyřazovací části. Česko v rámci osmifinále narazí na domácí Bosnu a Hercegovinu. Pusťte si tento důležitý duel na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ČeskoBosna a H.Tip

Čeští reprezentanti při utkání s Chorvatskem Foto: Evropská federace malého fotbalu

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: osmifinále Česko vs. Bosna a Hercegovina dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Evropský šampionát v malém fotbale dospěl do osmifinále. Všechna jeho utkání se odehrají v jeden den. Jako předposlední půjdou ve středu od 20:30 do akce Češi. Naši reprezentanti se utkají s pořadatelem turnaje z Bosny a Hercegoviny. Sledujte osmifinálový souboj na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Česko vs. Bosna živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Euro v malém fotbale 2024: bookmakeři věří, že Češi přes Bosnu postoupí

Favoritem středečního duelu je pro bookmakery Česko. Na jeho výhru vypsali kurz 1,65. Triumf Bosny je ohodnocen kurzem 3,90. U remízy, která by toto osmifinále poslala do penalt, najdete kurz 4,25.

Pokud si chcete vsadit na postup jednoho z týmů, tak u české reprezentace je pro vás připraven kurz 1,37. Na to, že dál půjde bosenský výběr, se dá sázet v kurzu 2,71.

Informace před zápasem Česko vs. Bosna a Hercegovina
📅 Kdy: 5. 6. 2024 od 20:30
🌍 Kde: Sarajevo, Bosna a Hercegovina
🏆 Soutěž: Euro v malém fotbale 2024, osmifinále
Kurzy Tipsportu: 1,65 – 4,25 – 3,90
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi na závěr skupiny podlehli svým sousedům a do osmifinále jdou z druhého místa

Když se v posledním utkání skupiny C utkaly reprezentace Česka a Slovenska, bylo jasné, že oba týmy projdou do osmifinále. Oba sousedé měli na kontě shodně šest bodů, šlo tedy o to, kdo celou skupinu opanuje. To se nakonec povedlo slovenskému celku, který ten český porazil výsledkem 3:1.

Že nás ve třetím zápase čeká zatím nejkvalitnější soupeř, se potvrdilo už ve čtvrté minutě, kdy šli Slováci do vedení. Vyrovnání mohl zajistit Denis Laňka, po povedené souhře ale střílel vedle. Nutno dodat, že i soupeř měl velkou příležitost, když Jaroslav Kubát po standardní situaci vykopával míč z brankové čáry.

Slovensko přece jen své vedení navýšilo v 19. minutě. Češi naštěstí bleskově zareagovali, když se ve stejné minutě trefil už zmiňovaný Laňka. Ten byl vidět i po poločase, kdy vystřihl efektní nůžky. Protivníkův gólman ale jeho pokus vyrazil. Nic nebylo ani ze závěrečného tlaku, naopak Slovensko přidalo ještě třetí branku.

Znamená to, že mužstvo trenéra Stanislava Bejdy skončilo ve skupině C druhé právě za Slováky. Pro osmifinále mu to přihrálo domácí Bosnu a Hercegovinu. O případné kolo dál – ve čtvrtfinále – by už na český mančaft nejspíš čekal nejtěžší možný soupeř. A to mistři světa z Rumunska, kteří hrají své osmifinále s Gruzií už od 11:00.

VÝSLEDKY ČESKA NA EURU V MALÉM FOTBALE 2024
SKUPINA C
01.06., 15:15 Česko Španělsko 4:2
03.06., 13:00 Česko Chorvatsko 4:3
04.06., 20:45 Česko Slovensko 1:3
Sledujte Euro v malém fotbale u Tipsportu

Bosna má za sebou zamotanou skupinu, během níž jí fandil i slavný útočník

Zatím se domácí fanoušci na mistrovství Evropy v malém fotbale rozhodně nenudí. Domácí Bosna a Hercegovina vstoupila do turnaje dramatickou výhrou nad Albánií, kterou porazila 3:2. Příznivci v sarajevské hale se dočkali bosenského obratu, který dovršil vítězný gól v nastavení druhé půle.

Mezi diváky během skupinové fáze usedl i muž, který udělal jméno ve světě bosenskému velkému fotbalu. Z tribuny fandil Edin Džeko, aktuálně útočník tureckého Fenerbahce. A s dalším vývojem skupiny musel být spokojený. Ve druhém utkání Bosňané smetli Slovinsko 5:0.

Domácí reprezentace tak měla před závěrečným soubojem s Černou Horou vše ve svých rukou. Prvenství ve skupině se ale nekonalo. Místo toho přišel výprask 1:5. Tři týmy se tím pádem ve skupině A srovnaly na šesti bodech. Rozhodlo až skóre, které Bosnu poslalo na druhé místo a do osmifinále proti Česku.

S českým malým fotbalem už mají Bosňané na evropských šampionátech své zkušenosti. V roce 2015 se radovali ze své jediné medaile, když zvládli zápas o bronz. Při dalších příležitostech už ale byli úspěšnější Češi. Ti triumfovali jak v roce 2017, tak o rok později. V obou případech šlo o čtvrtfinálová střetnutí.

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kdy hraje Česko další zápas:

  • Datum, čas a místo: 5. 6. ve 20:30, Sarajevo (Bosna a Hercegovina)

Tip na výsledek zápasu Česko vs. Bosna a Hercegovina na ME v malé kopané 2024

Češi zatím na Euru hledají ideální herní rozpoložení. Na výhry se Španělskem (4:2) i Chorvatskem (4:3) se patřičně nadřeli. Následně padli se Slovenskem (1:3). Přesto věříme, že přes Bosnu postoupí. A to už po základní hrací době.

Domácí výběr získal stejně jako ten český ve skupině šest bodů. Albánii, která skončila bez bodu, ale porazil až gólem v nastavení. S Černou Horou pak prohrál vysoko 1:5.

TIP: Česko vyhraje sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Euro 2024 živě: dávají malý fotbal Česko vs. Bosna v televizi (TV) a online live streamu?

Osmifinálový souboj mezi Českem a Bosnou byl nakonec zařazen do televizního programu. Na stanici ČT sport vystřídal finále Eura do 17 let.

Středeční utkání si můžete pustit také na internetu. A to jak na platformě ČT sport Plus, tak na TV Tipsport. Právě tato sázková kancelář nabízí přímé přenosy všech zápasů mistrovství Evropy v malém fotbale.

Český tým na závěr skupiny C podlehl Slovensku 1:3. Podívejte se na sestřih toho nejdůležitějšího.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Reprezentanti Rumunska slaví výhru nad Maďarskem na MS 2019

Mistrovství Evropy v malém fotbale: TV program a online přenosy

Přečtěte si, kde sledovat Euro v malém fotbale 2024. A to jak v televizi, tak na internetu. Na turnaji se opět představí i Češi.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství Evropy v malém fotbale, které se koná v Bosně a Hercegovině. Jaká jsou ale pravidla tohoto sportu?

Zahajovací ceremoniál MS v malém fotbale v roce 2019

Mistrovství světa v malém fotbale 2023: program a výsledky

Přečtěte si vše důležité o mistrovství světa v malém fotbale. ⚽ Světový šampionát letos hostí Spojené arabské emiráty. ☀️