ME v malém fotbale 2024 živě: Česko vs. Chorvatsko v livestreamu

Je tu druhé české vystoupení. Češi na úvod Eura v malém fotbale porazili Španělsko. A nyní se chystají na Chorvatsko. Sledujte další krok naší reprezentace za vytouženou medailí na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ČeskoChorvatskoTip

Richard Svoboda a Stanislav Mařík se radují z gólu do sítě Španělska Foto: Evropská federace malého fotbalu

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: Česko vs. Chorvatsko dnes živě a zdarma na TV Tipsport

První úkol splněn. Česko vstoupilo do mistrovství Evropy v malém fotbale výhrou 4:2 nad Španělskem. Druhým soupeřem ve skupině C bude českému týmu Chorvatsko. To začalo turnaj vysokou porážkou se Slovenskem (1:10). Další utkání našich reprezentantů na evropském šampionátu v Sarajevu můžete sledovat v pondělí od 13:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Česko vs. Chorvatsko živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Euro v malém fotbale 2024: Češi jsou proti Chorvatsku velkým favoritem

Česko bylo favoritem už v úvodním duelu se Španělskem. Druhé střetnutí s Chorvatskem pak bookmakeři vidí ještě jednoznačněji.

Na české vítězství si můžete vsadit v kurzu 1,07. Triumf Chorvatů je ohodnocený vysokým kurzem 13,50. U remízy najdete kurz 11,00.

Informace před zápasem Česko vs. Chorvatsko
📅 Kdy: 3. 6. 2024 od 13:00
🌍 Kde: Sarajevo, Bosna a Hercegovina
🏆 Soutěž: Euro v malém fotbale 2024, skupina C
Kurzy Tipsportu: 1,07 – 11,00 – 13,50
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi se nevyhnuli komplikacím, Euro ale začali vítězně

Do letošního mistrovství Evropy v malém fotbale vstoupil český tým v sobotu proti Španělsku. Favoritem byli naši reprezentanti. Zároveň proti nim ale stál soupeř, který na minulém světovém šampionátu trápil i pozdější vítěze z Rumunska, kterým podlehl jen těsně 2:3.

Česko od začátku tlačilo, své šance ale nevyužilo. Byli to tedy Španělé, kdo se jako první střelecky prosadil. Svěřenci trenéra Stanislava Bejdy naštěstí ještě do poločasu zásluhou Davida Macháčka srovnali. Ve druhé půli pak po trefách Richarda Svobody a Josefa Stránského utekli na rozdíl dvou branek.

Přesto se Španělsko ještě do zápasu vrátilo, když předvedlo povedený signál ze standardní situace. Definitivní klid tak Česku svým druhým gólem zajistil až v poslední minutě záložník Macháček. Ten Španělům vypíchl míč, obešel brankáře a nezastavil ho ani bek, který se postavil na brankovou čáru.

Vítězství 4:2 poté pro svazový web hodnotil jeden ze střelců. „První výhra je důležitá pro vstup do turnaje. Myslím, že jsme měli proměnit víc šancí, nebo ty situace vyřešit ve finální části lépe. Ovšem Španělé byli dobří na balonu a šance taky měli,“ uzavřel Svoboda z klubu Jihlava Miners.

Výsledek: Góly:
Česko vs. Španělsko 4:2 17. a 50. Macháček, 28. Svoboda, 37. Stránský
8. Agüero, 42. Ortega
Sledujte Euro v malém fotbale u Tipsportu

Chorvaté na úvod turnaje schytali debakl

Jestli Češi mohli právem považovat start do turnaje za náročný, tak Chorvaté prožili ještě mnohem těžší šichtu. Do skupiny C totiž vstoupili obrovským debaklem. Na úvod šampionátu padli 1:10 se Slovenskem. Spolu s výhrou Rumunska 9:0 nad Tureckem šlo o nejvýraznější brankový rozdíl v utkáních prvního hracího dne.

Nyní jde Chorvatsko na Česko a svou minulou účast na velkém turnaji má spojenou také s naší zemí. Naposledy se totiž na významné akci představilo v roce 2017 v Brně. Tehdy Chorvaté díky tabulce třetích mužstev postoupili na Euru ze skupiny. Skončili v osmifinále, kde těsně podlehli Bosně a Hercegovině 0:1.

Dalších pět evropských nebo světových šampionátů už ovšem bylo bez chorvatské účasti. Nyní se tak i vlivem výsledku proti Slovensku může zdát, že Chorvaté jsou obrovským outsiderem. Ne vždy tomu tak ale bylo. Reprezentace s červenobílými dresy totiž celkově přivezla už tři medaile z mistrovství Evropy.

Chorvatský malý fotbal, který v této zemi neoficiálně funguje od roku 2004, bral tři stříbra ve čtyřech letech. V letech 2013 a 2015 nestačil až na Rumunsko, nejúspěšnější tým v historii Eura. Nejblíže byli Chorvaté zlatu v roce 2016. Po penaltách ale prohráli s Kazachstánem.

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kdy hraje Česko další zápas:

  • Datum, čas a místo: 3. 6. ve 13:00, Sarajevo (Bosna a Hercegovina)

Tip na výsledek zápasu Česko vs. Chorvatsko na ME v malé kopané 2024

V době psaní článku ještě nebyly k zápasu Česka s Chorvatska vypsány všechny kurzy.

Z dostupných příležitostí každopádně vybíráme české vítězství. Chorvaté se po prvním kole jeví jako nejslabší celek skupiny C.

TIP: Česko vyhraje sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Euro 2024 živě: dávají malý fotbal Česko vs. Chorvatsko v televizi (TV) a online live streamu?

Druhé české utkání ve skupině můžete sledovat v televizi i na internetu. Přímý přenos odvysílá stanice ČT sport. Česká televize zápas nabídne také na platformě ČT sport Plus.

Stream duelu s Chorvaty najdete také na TV Tipsport. U této sázkové kanceláře si můžete pustit všechna střetnutí letošního mistrovství Evropy v malém fotbale.

Češi vstoupili do Eura výhrou 4:2 nad Španělskem. Podívejte se na sestřih českého vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Jelínek slaví český gól proti Izraeli

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: program a výsledky

V červnu se dočkáme mistrovství Evropy v malém fotbale, které bude pořádat Bosna a Hercegovina. Náš tým si brousí zuby na medaili.

Reprezentanti Rumunska slaví výhru nad Maďarskem na MS 2019

Mistrovství Evropy v malém fotbale: TV program a online přenosy

Přečtěte si, kde sledovat Euro v malém fotbale 2024. A to jak v televizi, tak na internetu. Na turnaji se opět představí i Češi.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství Evropy v malém fotbale, které se koná v Bosně a Hercegovině. Jaká jsou ale pravidla tohoto sportu?