ME v malém fotbale 2024 živě: Česko vs. Španělsko v livestreamu

Šest let. Tak dlouho čeká česká reprezentace v malém fotbale na medaili z velkého turnaje. Změnit se to pokusí na Euru v bosenském Sarajevu. Češi na úvod evropského šampionátu vyzvou Španělsko. Sledujte tento zápas na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ČeskoŠpanělskoTip

Český tým slaví branku na MS Foto: WMF

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: Česko vs. Španělsko dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Léto bude patřit Euru ve velkém fotbale. I ten malý ale prožije vrchol sezony. Mistrovství Evropy v Bosně a Hercegovině se zúčastní 24 národních týmů. Mezi nimi samozřejmě nechybějí ani Češi. Ti odstartují turnaj utkáním se Španělskem. Český vstup do evropského šampionátu můžete sledovat v sobotu od 15:15 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Česko vs. Španělsko živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Euro v malém fotbale 2024: Češi jsou proti Španělsku favoritem

Bookmakeři Tipsportu mají o favoritovi sobotního duelu jasno. Vidí ho v českých reprezentantech, na jejichž výhru vypsali kurz 1,30.

Vítězství Španělska je vypsané v kurzu 6,75. Ve skupině může zápas skončit i remízou. Ta je ohodnocena kurzem 5,50.

Informace před zápasem Česko vs. Španělsko
📅 Kdy: 1. 6. 2024 od 15:15
🌍 Kde: Sarajevo, Bosna a Hercegovina
🏆 Soutěž: Euro v malém fotbale 2024, skupina C
Kurzy Tipsportu: 1,30 – 5,50 – 6,75
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport Plus

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi i přes těžkou skupinu věří v medaili

Poslední dva velké turnaje skončily pro Čechy dříve, než by chtěli. S Eurem 2022 na Slovensku i s mistrovstvím světa 2023 ve Spojených arabských emirátech se česká reprezentace rozloučila už po čtvrtfinále. V obou případech přitom šlo o vypjatý konec, o kterém rozhodl až penaltový rozstřel.

Ambice na letošním evropském šampionátu ale podle trenéra Stanislava Bejdy zůstávají medailové. A to přestože pro svazový web dodal, že z každého koše jeho mančaft dostal snad toho nejtěžšího soupeře. Češi se ve skupině C postupně utkají se Španělskem, Chorvatskem a Slovenskem.

Jako příprava na finálový turnaj českému národnímu týmu posloužily EMF Nations Games. Na nich naši reprezentanti v základní části porazili Bulharsko 2:1, padli ale jak se Slovenskem (4:6), tak s Izraelem (2:4). Stejného soupeře ovšem poté přehráli 3:1 v boji o třetí místo.

Kouč Bejda do Sarajeva vzal i několik fotbalistů, kteří pamatují největší české úspěchy. Mistry světa i Evropy jsou Ondřej Bíro, František Hakl, Stanislav Mařík nebo Ondřej Paděra. Právě posledně jmenovaný je historicky nejlepším střelcem národního celku. A daří se mu i v klubu. V aktuální sezoně vede tabulku kanonýrů české Superligy.

Program Česka na Euru v malém fotbale 2024
Termín Zápas
01.06., 15:15 Česko vs. Španělsko
03.06., 13:00 Česko vs. Chorvatsko
04.06, 20:45 Česko vs. Slovensko
Sledujte Euro v malém fotbale u Tipsportu

Španělé přijeli trápit favority, což se jim dařilo už na MS

Podle papírových předpokladů by měly ze skupiny C postoupit týmy Česka a Slovenska. Mnohé napovídá už žebříček World Minifootball Federation. V něm Čechům patří páté místo, Slováci jsou jen o jednu příčku za nimi. Poklonu oběma sousedům navíc ještě před startem Eura vysekli sami pořadatelé.

Při představování mužstev zařadili českou reprezentaci mezi pět největších favoritů šampionátu. Slovenský výběr zase zahrnuli do pětky černých koňů tohoto Eura. Že by to ale mělo Španěly zastrašit? Už na loňském mistrovství světa ukázali, že dokáží hrát vyrovnaně i s absolutní špičkou.

Na světovém šampionátu ve Spojených arabských emirátech vyfasovali do skupiny Rumunsko, USA a Súdán. Měli se prát o postup se Spojenými státy, se kterými na úvod remizovali 2:2. Pak se málem postarali o velký šok. S Rumunskem, které se posléze stalo mistrem světa, prohráli Španělé po boji 2:3.

Postup jim nakonec unikl o pouhý bod, když jim nestačilo ani divoké vítězství nad Súdánem (9:5). Španělské mužstvo tak výrazně vylepšilo dojem ze dva roky starého Eura. Na něm rovněž nepostoupilo ze skupiny, tentokrát ovšem bez dramatu. V konkurenci Rumunska, Ázerbájdžánu a Albánie bralo jen bod.

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kdy hraje Česko další zápas:

  • Datum, čas a místo: 1. 6. v 15:15, Sarajevo (Bosna a Hercegovina)

Tip na výsledek zápasu Česko vs. Španělsko na ME v malé kopané 2024

Češi jsou proti Španělsku favoritem. Náš soupeř ale na posledním mistrovství světa v malém fotbale ukázal, že dokáže potrápit i velmoci tohoto sportu.

Sázíme tedy na to, že na úvod turnaje to nebude zase tak jednoznačné a padne maximálně pět gólů.

TIP: Padne -5,5 gólu sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Euro 2024 živě: dávají malý fotbal Česko vs. Španělsko v televizi (TV) a online live streamu?

Přímý přenos sobotního zápasu v televizi nenajdete. ČT sport tentokrát dá přednost volejbalové reprezentaci.

Utkání si ale můžete pustit na internetu. A to jak na platformě ČT sport Plus, tak v live streamu na TV Tipsport.

Česká televize v pátek odvysílala dokument o českém národním týmu v malém fotbale. Podívejte se na teaser k tomuto filmu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Reprezentanti Rumunska slaví výhru nad Maďarskem na MS 2019

Mistrovství Evropy v malém fotbale: TV program a online přenosy

Přečtěte si, kde sledovat Euro v malém fotbale 2024. A to jak v televizi, tak na internetu. Na turnaji se opět představí i Češi.

Tomáš Jelínek slaví český gól proti Izraeli

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: program a výsledky

V červnu se dočkáme mistrovství Evropy v malém fotbale, které bude pořádat Bosna a Hercegovina. Náš tým si brousí zuby na medaili.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství Evropy v malém fotbale, které se koná v Bosně a Hercegovině. Jaká jsou ale pravidla tohoto sportu?