Mistrovství světa v malém fotbale 2023: Česko - Thajsko živě

Začíná mistrovství světa v malém fotbale a česká reprezentace bude u toho. Los ji posunul do skupiny C, kde se utká s Thajskem, Alžírskem a Ukrajinou. První zápas ji čeká s Thajskem a Češi jako jeden z favoritů celého šampionátu berou jen vítězství. Jaké jsou prognózy, kurzy, to se dozvíte v článku.

Přímý přenosKurzyČesko
ThajskoTIP

Fotbalisté Česka se radují z branky na šampionátu 2019 Foto: Profimedia

Mistrovství světa v malém fotbale: Česko vs. Thajsko živě

Česká reprezentace se kvalifikovala na MS ve Spojených arabských emirátech a patří mezi favority. V roce 2017 se jí povedlo celý šampionát vyhrát a o rok později vyhrát i Euro. Od té doby však medailově mlčí a nyní bude chtít přivézt medaili. První překážkou bude reprezentace Thajska. Utkání mezi Českem a Thajskem sledujte v pátek 27. 10. od 15:15 na TV Tipsport.

sipka Zaregistrujte se a sledujte utkání živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Česko je favoritem: Jaké jsou kurzy?

Česko chce ukončit medailový půst a vybojovat na mistrovství světa cenný kov. Cokoliv jiného by se považovalo za neúspěch. Cesta je však dlouhá a nyní se musí soustředit na první krok, kterým je postup ze skupiny. V ní je Česko favoritem společně s Ukrajinou.

Thajsko patří mezi největší outsidery a turnaj je odměnou za jeho práci. Postup by byl překvapením, ale i ty se ve sportu stávají.

Dle bookmakerů je favoritem utkání jednoznačně Česko s kurzem 1,03 a nic než vítězství se nečeká. To na Thajsko je vysoký kurz 18,50. Na remízu si pak můžete vsadit v kurzu 13,00.

Informace před zápasem Česko vs. Thajsko
🕘 Kdy: 27. 10. 2023 od 15:15
🌍 Kde: Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty
🏆 Soutěž: Mistrovství světa 2023, skupina C
Kurzy Tipsportu: 1,03 –  13,00 – 18,50
📺 Přímý přenos: ČT sport, ČT sport Plus, TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Česko chce medaili, vše ostatní je neúspěchem

Česká reprezentace v malém fotbale patří k největším favoritům turnaje a ve světovém žebříčku jí patří třetí místo. Trenér Bejda společně s manažerem Luďkem Zelenkou věří v medaili.

Uplynulé měsíce roku 2023 lze tedy brát jako přípravu na MS. Češi si toto čekání zkrátili mezinárodním pohárem v Baku. Dvě remízy na úvod turnaje zkomplikovaly Čechům postup, nakonec však postoupili z druhého místa. Ve čtvrtfinále je čekala Ukrajina, další z favoritů turnaje. Tu Češi porazili 4:1 a čekal je Kazachstán. Semifinále s Kazachstánem se nakonec proměnilo v exhibici českého týmu a Češi po výsledku 8:2 postoupili do finále.

Ve finále se Češi utkali se Srbskem, se kterým se setkali již ve skupině. Samotný zápas byl pro Čechy náročný, protože velmi záhy prohrávali 0:2. Češi ještě v první půli vyrovnali, ale Srbové ve druhé půli opět šli do vedení. Češi však dokázali i díky hattricku Laňky a brance Jelínka zvítězit 4:3 a oslavili vítězství v turnaji.

Češi od turnaje odehráli další dvě utkání koncem září, když si v přípravných utkáních před MS poradili s Maďarskem 4:3 a poté v souboji se Slovenskem prohráli 6:4. Poslední zápas odehráli krátce před šampionátem, kdy si Češi poradili s Ázerbájdžánem 4:2. V nominaci má trenér pět hráčů z mistrovského Mostu. Bohužel v ní chybí i dosavadní kapitán Stanislav Mařík.

NOMINACE ČESKA NA MISTROVSTVÍ SVĚTA
BRANKÁŘI
Ondřej Bíro Most
Ondřej Beran Partyzan Příbram
HRÁČI DO POLE
Daniel Kasal Most
Filip Gedeon Most
Daniil Doleček Most
Daniel Klíma Most
Denis Laňka Most
František Hakl Hanspaulka Praha
Daniel Žížala Hanspaulka Praha
Tomáš Jelínek Hanspaulka Praha
Ondřej Paděra Blanensko
Jan Koudelka Blanensko
David Macháček Predátoři Praha
Ondřej Moučka MF Baník Ostrava
Richard Svoboda Jihlava
Jaroslav Kubát Pardubice
Jiří Junek Partyzan Příbram

sipka Více o reprezentaci se dozvíte zde

Thajsko vyráží na svůj druhý šampionát

Thajsku se podruhé za sebou podařilo postoupit na závěrečný turnaj mistrovství světa. A dál může získat cenné zkušenosti s poměřováním se s elitou, mezi niž Česko nebo Ukrajina beze sporu patří. Thajsko je tudíž jedním z outsiderů turnaje a může jen překvapit, jen velký optimista však může čekat, že bude bojovat o postup.

Přesto není dobré Thajce podceňovat. Na minulém mistrovství světa totiž ostudu rozhodně neudělali. V prvním utkání sice prohráli 4:0 proti Austrálii, proti Kolumbii však předvedli srdnatý výkon.

Na tři branky Kolumbijců dokázali odpovědět a drželi remízový stav. Ve 30. minutě však Kolumbijci šli do vedení a ve 44. minutě dali na 5:3. Thajci si tímto utkáním vysloužili uznání. Poslední zápas je čekal s Indií. Bitvu outsiderů nakonec Thajci vyhráli 2:1 a připsali si první body na světovém šampionátu.

Celkově skončili třetí a mohli být se svojí účastí spokojeni. Podobný scénář se očekává i na letošním MS. Srdnaté a bojovné výkony, kdy Thajci svým nasazením mohou potrápit favority.

Tip na utkání mistrovství světa v malém fotbalu: Česko vs. Thajsko

Česko je proti Thajcům obrovským favoritem a bude chtít dominantně vstoupit do turnaje a naladit se na zbytek šampionátu. Ačkoliv mnoho lidí očekává snadný zápas, tak podcenění není na místě.

Thajci totiž už na předchozím šampionátu předvedli dobré výkony a budou chtít Česko jistě potrápit. Přesto je nejspíš bláhové, že by mohli myslet na vítězství.

TIP: Česko nad Thajskem zvítězí sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Česko vs Thajsko - Tipsport

Kde sledovat skupinu mistrovství světa v malém fotbale živě: fotbal Česko vs. Thajsko v televizi, je k dispozici live stream?

Utkání Česka s Thajskem na mistrovství světa v malém fotbale lze sledovat na ČT sport, případně na ČT sport Plus. Utkání české reprezentace však můžete sledovat i na TV Tipsport.

Na sestřih finálového utkání turnaje v Baku se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Maďarsko rozehrává roh v utkání proti Ukrajině na MS 2019

Mistrovství světa v malém fotbale: TV program a online přenosy

Mistrovství světa v malém fotbale 2023 🏅 můžete sledovat i v televizi nebo na internetu. Podívejte se na vysílací plán ⏰ šampionátu.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství světa v malém fotbale, které se koná ve Spojených arabských emirátech. Jaká jsou ale pravidla?

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.