MS v malém fotbale 2023 živě: Česko vs. Kazachstán livestream

Česká reprezentace v malém fotbale zvládla první překážku a v osmifinále mistrovství světa vyřadila USA. Naším dalším soupeřem bude nepříjemný Kazachstán, který má za sebou těsnou bitvu s Mexikem. Sledujte utkání živě dnes od 16:30 na TV Tipsport.

Živý přenosInformace, kurzy
ČeskoKazachstánTip

Češi se radují po jednom z mnoha vstřelených gólů na letošním MS v malém fotbale. Budou slavit i ve čtvrtfinále proti Kazachstánu? Sledujte zápas živě na TV Tipsport. Foto: WMF

Čtvrtfinále mistrovství světa v malém fotbale 2023 online: Česko vs. Kazachstán dnes živě a zdarma na TV Tipsport

Kazachstán nastřílel ve skupinové fázi druhý nejvyšší počet gólů ze všech účastníků mistrovství světa. V osmifinále se však na postup pořádně nadřel – postoupil až po prodloužení, kde porazil Mexiko 2:1. Také Češi rozjeli v základní skupině brankostroj a ten se nezadrhl ani proti USA, jehož konto zatížili 4 trefami. Udělají dnes další krok na cestě za vysněným titulem? Držte palce našim od 16:30 v online livestreamu na TV Tipsport.

sipka Sledujte utkání Kazachstán vs. Česko živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na MS v malém fotbale 2023, čtvrtfinále: Češi jsou proti Kazachstánu favoritem

I díky parádnímu výkonu proti USA jde dnes Česko do čtvrtfinálového souboje s Kazachstánem v roli favorita. Bookmakeři Tipsportu našim přisoudili kurz 1,55, na vítězství Kazachstánu můžete sázet s kurzem 4,40. Stejný kurz náleží také případné remíze.

Informace před zápasem Česko vs. Kazachstán
📅 Kdy: 2. 11. 2023 od 16:30
🌍 Kde: Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty
🏆 Soutěž: Čtvrtfinále MS v malém fotbale 2023
Kurzy Tipsportu: 1,55 – 4,40 – 4,40
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Češi pokračují ve vítězné sérii, nezastavilo je ani USA

Osmifinále Česko vs. USA bylo soubojem dvou bývalých světových šampionů v malém fotbale. Američané turnaj ovládli na domácí půdě roku 2015, Češi triumfovali o 2 roky později v Tunisku. A podle toho vypadal i jejich zápas, který se divákům musel líbit.

Stadion v Ras Al Khaimah poprvé bouřil v 10. minutě, kdy se brankář Ondřej Bíro vydal s míčem na útočný výlet, při němž si nekomplikoval život a z dálky fantasticky propálil svého amerického kolegu.

Naši pak soupeře nadále ostřelovali především z uctivé vzdálenosti, a tak se z příští trefy radovali hráči USA. Franck Tayou z hranice vápna vymetl horní růžek švihem, za který by se nestyděli ani hokejisté.

Další minuty patřili opět Bírovi. Náš gólman nejprve skvěle zlikvidoval nebezpečnou americkou šanci a o chvíli později už operoval vpředu, kde perfektním pasem vyzval ke skórování Denise Laňku.

České reprezentanty na chvíli rozhodila neuznaná branka na 3:1, které brzy poté skutečně dosáhl Daniel Klíma. Američané 5 minut před koncem zdramatizovali průběh díky dobře zahranému autu na naší půlce, ale definitivní podobu dal výsledku v poslední minutě Jan Koudelka.

Zápasy Česka a Kazachstánu na MS malý fotbal 2023
Česko 6:0 vs. Thajsko (skupina C)
8:1 vs. Alžírsko (skupina C)
7:0 vs. Ukrajina (skupina C)
4:2 vs. USA (osmifinále)
Kazachstán 7:0 vs. Ghana (skupina A)
16:0 vs. Indie (skupina A)
2:1 vs. SAE (skupina A)
2:1pr. vs. Mexiko (osmifinále)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Kazachstán se raduje z historicky nejlepšího umístění, míří ale ještě výš

Kazachstán na mistrovství světa v malém fotbale ještě nikdy neskončil na lepším než 11. místě. To se však po letošním turnaji určitě změní, protože mužstvo se poprvé probojovalo mezi nejlepších osm.

Kazaši schytali pro osmifinále nejtěžšího možného soupeře – Mexiko, které na posledních třech novodobých šampionátech získalo 1× titul (2019) a 2× prohrálo až ve finále (2017 s Českem, 2015 s USA).

Ve skupinové fázi nastříleli Mexičané nejvíc gólů ze všech týmů (26), Kazachstán se v této statistice umístil hned za nimi s 25 zásahy. Jenže žádné ofenzivní hody se nekonaly, byli jsme svědky spíše opatrnějšího průběhu utkání, které po uplynutí základní hrací doby skončilo 0:0.

Góly padaly až v prodloužení. Kazachstán odskočil do vedení 2:0, přičemž druhou a nakonec i vítěznou ránu poslal za záda mexického brankáře jeho kazašský protějšek Alexandr Rushinas přímo z výkopu! Mexiko už jen korigovalo skóre a s turnajem se loučí.

Kdy hraje Česko další zápas na MS v malém fotbale:

  • Datum, čas a místo: 2. 11. v 16:30, Ras Al Khaimah (Spojené arabské emiráty)
MS malý fotbal 2023, nejlepší střelci: Česko a Kazachstán
ČESKO KAZACHSTÁN
Denis Laňka, 5 gólů Nursultan Zhussupov, 4 góly
Ondřej Paděra, 4 góly Ilya Mun, 4 góly
Daniel Klíma, 3 góly Zhushnov Baktiyar, 3 góly

Tip na výsledek zápasu Česko vs. Kazachstán ve čtvrtfinále MS v malé kopané 2023

Česko zatím na světovém šampionátu v malé kopané jenom vyhrává, ale Kazachstán by mohl představovat hodně náročnou výzvu. Kazaši pozorně brání, proto si myslíme, že naše čeká pořádná šichta. Věříme ve vítězství, ale po uplynutí základní hrací doby to podle nás bude remíza a půjde se do prodloužení.

TIP: Remíza sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na čtvrtfinále MS v malém fotbalu Česko vs. Kazachstán (2. 11. 2023 od 16:30 živě na TV Tipsport)

Kde sledovat čtvrtfinále MS 2023 živě: dávají malý fotbal Česko vs. Kazachstán v televizi (TV) a online live streamu?

Čtvrtfinálový souboj mezi Kazachstánem a Českem můžete sledovat živě a zdarma v online livestreamu na TV Tipsport. Zápas vysílá také televizní stanici ČT sport.

Sestřih nejlepších momentů z osmifinále Česko vs. USA uvidíte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zahajovací ceremoniál MS v malém fotbale v roce 2019

Mistrovství světa v malém fotbale 2023: program a výsledky

Přečtěte si vše důležité o mistrovství světa v malém fotbale. ⚽ Světový šampionát letos hostí Spojené arabské emiráty ☀️ a v akci bude i...

Maďarsko rozehrává roh v utkání proti Ukrajině na MS 2019

Mistrovství světa v malém fotbale: TV program a online přenosy

Mistrovství světa v malém fotbale 2023 🏅 můžete sledovat i v televizi nebo na internetu. Podívejte se na vysílací plán ⏰ šampionátu.

Daniel Rodionov obrdžel branku v malém fotbale

Jaká jsou pravidla malého fotbalu: míč, hřiště, délka utkání

Blíží se mistrovství světa v malém fotbale, které se koná ve Spojených arabských emirátech. Jaká jsou ale pravidla?