Němci v Berlíně představili oficiální míč pro Euro 2024

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V létě příštího roku s ním budou hrát ty nejlepší evropské reprezentace. Němci představili míč pro Euro 2024. Balon pro v pořadí 17. evropský šampionát dostal jméno Fußballliebe, tedy Fotbalová láska. Podívejte se, jak vypadá.

Manuel Neuer při představení oficiálního míče pro Euro 2024 Foto: Profimedia

Oficiální míč pro Euro 2024 dostal jméno Fußballliebe

Vrcholí hlavní část kvalifikace na mistrovství Evropy v roce 2024. Už teď je ale jasné, s jakým míčem se bude na závěrečném turnaji hrát. Od 14. června do 14. července příštího roku uvidíme na německých trávnících balon pojmenovaný Fußballliebe. V překladu je to Fotbalová láska.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na kvalifikaci na Euro 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Nový míč pomůže s ofsajdy a jsou na něm všechny hostitelské stadiony

Oficiální míč turnaje byl organizátory turnaje a firmou adidas představen ve středu 15. listopadu. Vše proběhlo na Maifeldu v Berlíně před Olympijským stadionem. Právě zde se totiž uskuteční finálový zápas Eura 2024. Představení nového balonu se zúčastnili třeba Manuel Neuer nebo Philipp Lahm.

Na samotném míči najdete ilustrace všech 10 stadionů a názvy měst, kde se evropský šampionát uskuteční. Kromě zmiňovaného Berlína jde o Mnichov, Dortmund, Stuttgart, Hamburk, Lipsko, Kolín nad Rýnem, Frankfurt nad Mohanem, Gelsenkirchen a Düsseldorf.

V případě Fußballliebe to ale není jen o vzhledu. Jak už je dnes zvykem, tak balon pracuje i s technologií. Konkrétně s adidas Connected Ball Technology. Ta bude na Euru využita vůbec poprvé. Měla by detailně sledovat každý pohyb míče. Videorozhodčím by tak měla pomoct při rozhodování o možných ofsajdech.

Blíže si můžete oficiální míč evropského šampionátu prohlédnout níže. Zblízka by ho příští rok jistě rádi vídali i čeští reprezentanti. Ty čekají poslední dva kvalifikační duely. Nejprve se v pátek 17. listopadu představí v Polsku. Následně v pondělí 20. listopadu přivítají Moldavsko.

Oficiální míč pro Euro 2024 Foto: Profimedia/ IMAGO

Míč Fußballliebe koupíte na webu adidasu i v obchodech

Představením oficiálního míče odstartovala v Berlíně pětidenní akce plná legend Eura, ale i současných fotbalových ikon. Zároveň si fanoušci budou moct nový balon vyzkoušet.

Od čtvrtka 16. listopadu pak adidas s míčem Fußballliebe vyrazí i do ostatních hostitelských měst. Každé z měst navíc obdrží 900 balonů, které rozdá mezi místní školy, fotbalové kluby a jiné organizace.

Zároveň šel zbrusu nový míč také do prodeje. Kromě vybraných obchodů si ho můžete koupit přes webové stránky adidasu. Zde ho najdete ve třech kategoriích. Ta nejvyšší vás vyjde na 3 599 korun.

Cena míče Fußballliebe na webu adidasu
Typ míče Cena míče
Fußballliebe Pro 3 599 Kč
Fußballliebe League 999 Kč
Fußballliebe League Kids 749 Kč

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Král, Tomáš Souček a Patrik Schick

Kvalifikace na mistrovství Evropy 2024: program a výsledky

Podívejte se na výsledky kvalifikace na EURO 2024. 🏅 O postup na mistrovství Evropy v Německu ⚽ se ucházelo 53 zemí.

ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo na Euru: Statistiky, rekordy

Cristiano Ronaldo je jeden z nejlepších hráčů v historii. Portugalský útočník se těší na svůj šestý šampionát. Jak si vedl na těch...

Reprezentace ČR

Mistrovství Evropy ve fotbale: Rekordy, góly, statistiky

Euro 2024 v Německu se blíží a kvalifikace brzy odhalí, které týmy odehrají finálový turnaj. V článku najdete historii, rekordy i české...