FA Cup: Manchester City vs. Chelsea živě v livestreamu

Manchester City bolestivě vypadl z Ligy mistrů a na další treble musí zapomenout. Stále je ale reálně ve hře o dvě domácí trofeje, k jedné z nich může udělat další podstatný krok v sobotu, pokud zvládne semifinále FA Cupu proti Chelsea. Sledujte utkání živě na Betano TV.

Živý přenos – Kurzy
Manchester City – Chelsea – Tip

Oba letošní souboje Man City s Chelsea skončily remízou Foto: Profimedia

Manchester City vs. Chelsea: semifinále FA Cupu živě v livestreamu

Nejstarší klubová soutěž na světě se přesouvá do semifinálové fáze a to znamená, že dějištěm se stává ikonické Wembley. V něm se v prvním boji o postup do finále utkají Manchester City a Chelsea. Tým Pepa Guardioly je logicky favoritem, ale svého soupeře ještě letos ani jednou neporazil a navíc má za sebou fyzicky i psychicky náročný duel s Realem. Sledujte FA Cup v sobotu od 18:15 živě na Betano TV.

sipka Zaregistrujte se a sledujte živě a zdarma semifinále FA Cupu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem v FA Cupu jsou City: Jaké jsou kurzy?

Citizens jsou v posledních letech vládcem fotbalové Anglie, a tak není překvapením, že jsou v závěrečné fázi soutěže považováni za největšího aspiranta na zisk trofeje. Betano na jejich celkový triumf v FA Cupu vypsalo kurz 1,60, na Chelsea si lze vsadit za 6,00. Dalšími dvěma semifinalisty jsou Manchester United (3,35) a Coventry (35,00).

Další sázkové příležitosti ZDE.

Chelsea ale proti City v letošní sezoně odehrála dva duely a oba dokázala remizovat. Vyloučeno tak v případě dnešního zápasu není ani prodloužení či dokonce pokutové kopy. V těch manchesterský celek před pár dny neuspěl, a tak by si podobnou zkušenost určitě raději odpustil.

Od semifinále se už FA Cup hraje celý ve Wembley, které by mělo být naplněno až po okraj své devadesátitisícové kapacity. Hlavním rozhodčím utkání bude zkušený Michael Oliver.

Informace před zápasem Manchester City vs. Chelsea
🕖 Kdy: 20. 4. 2024 od 18:15
🌍 Kde: Wembley, Londýn
🏆 Soutěž: FA Cup, semifinále
Rozhodčí: Michael Oliver, Anglie
Kurzy Betana: 1,62 - 4,15 - 5,30
📺 Přímý přenos: Betano TV, Nova Sport 2, Voyo

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Manchester City neodemkl obranu Realu a na penalty vypadl

Vše hrálo do karet Citizens. Po zaváháních Arsenalu i Liverpoolu v minulém týdnu se dostali zpět do čela tabulky anglické Premier League a začínalo to vypadat, že by mohla být na spadnutí nikým v historii nedosažená obhajoba treblu. Tato vidina ale ve středu vzala za své ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Real Madrid přijel k odvetě na Etihad Stadium s jasným cílem, dát rychlý gól a zbytek zápasu ubránit. První část plánu mu vyšla už ve dvanácté minutě, tu druhou se pak dařilo plnit po většinu průběhu utkání, až se čtvrt hodiny před koncem konečně prosadil De Bruyne. City ale měli tolik šancí, že pro ně konečná remíza byla zklamáním.

V prodloužení už branka nepadla a šlo se tak až do penaltového rozstřelu. To už ale na hřišti nebyli Haaland s De Bruynem, kteří si dle Guardioly řekli o předčasné střídání. Další lídr týmu Rodri si pak na pokutový kop nevěřil a chyběl ve vybrané pětici. Jako by City chyběli hráči, kteří se nebojí vzít odpovědnost na svá bedra. Álvarez, Foden a brankář Ederson své pokusy proměnili, Kovačiće s Bernardem Silvou ale vychytal Lunin a postup slavil Real.

Manchester však nemá čas na žádné dlouhé oklepávání, svou pozornost musí okamžitě stočit zpět na domácí scénu. Kromě semifinále a případného finále FA Cupu ho čeká ještě závěrečných šest ligových kol, v nichž bude hájit aktuální dvoubodový náskok před dvojicí pronásledovatelů.

Poslední 3 vzájemné zápasy mezi Man City a Chelsea
17.02.2024 Premier League Manchester City - Chelsea 1:1
12.11.2023 Premier League Chelsea - Manchester City 4:4
21.05.2023 Premier League Manchester City - Chelsea 1:0

Chelsea má ještě šanci zachránit sezonu

Když Cole Palmer začínal letošní ročník na lavičce Manchesteru City, asi by ho nikdo na žádnou úžasnou sezonu netipoval. Jenže uběhlo několik měsíců a levonohý ofenzivní univerzál je momentálně na čele tabulky střelců Premier League po boku Erlinga Haalanda.

Čerstvý anglický reprezentant je hlavním důvodem, proč není sezona Chelsea úplným propadákem. Takhle má stále ještě příležitost ji zakončit v podstatě úspěšně. V lize je sice pořád až devátá, na osmý West Ham ale ztrácí jen bod a má dva zápasy k dobru, na sedmý Manchester United tři body a jeden duel. Cesta do pohárů je tak stále reálná, v případě neúspěchu se to může povést také z FA Cupu.

I přes zlepšené výkony v poslední době to ale v táboře Blues evidentně tak úplně nefunguje. Palmer v modrém dresu proměnil dosud všechny penalty, přesto se mu při demolici Evertonu 6:0 chtěli fušovat do řemesla Jackson s Maduekem. Výsledkem byla ostudná scéna, kdy se kolem bílého bodu strhla strkanice o míč. Zasáhnout musel až kapitán Gallagher, jenž předal míč Palmerovi a ten svým čtvrtým gólem završil svůj nejlepší večer v kariéře. V posledních čtyřech utkáních dal devět branek!

Chelsea ho bude v nejlepší formě potřebovat i v sobotu. Tím spíš když velká část kádru je stále na marodce. Dlouhodobě mimo hru jsou James, Colwill, Fofana, Lavia, Nkunku a Ugochukwu, zdravotní problémy v poslední době trápí také Enza, Disasiho a Sterlinga.

• Datum, čas a místo zápasu: 20. 4. 2024 v 18:15, Wembley (Londýn)

Tip na utkání FA Cupu: Manchester City vs. Chelsea

Chelsea bude zřejmě vycházet hlavně ze zajištěné obrany. Ve svém středu má ale několik hráčů, kteří jsou díky své rychlosti schopni přejít do rychlého protiútoku a ohrozit branku soupeře. Jackson, Mudryk nebo Palmer se navíc nebojí vystřelit i z ne úplně připravených pozic, a tak by Blues mohli směrem k brance City vyslat alespoň deset pokusů.

Tip: Chelsea bude mít 10 a více střel sipka Vsadit u Betana

Chelsea se proti City letos docela daří

Kde živě sledovat utkání Manchester City vs. Chelsea? Bude k dispozici přímý přenos v televizi, je někde live stream?

Utkání FA Cupu mezi Manchesterem City a Chelsea lze sledovat na Nova Sport 2. Tento program je ale placený, máme pro vás také variantu zdarma v podobě streamu na Betano TV. Na zápas si můžete také vsadit, a to před jeho výkopem i v průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vyhrajte lístky na Euro 2024

Vyhrajte u Betana lístky na Euro 2024

U Betana můžete plnit týdenní Mise a získat „Sázku zdarma“. Hlavním lákadlem těchto Misí jsou ale vstupenky na zápasy Eura 2024.

Cole Palmer zachraňuje letos Chelsea od pohromy

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 15.4.-21.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 15. do 21. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.