Je hotovo. Cristiano Ronaldo končí v Manchesteru United

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jedna z největších fotbalových hvězd je bez angažmá. Manchtester United dnes oznámil, že Cristiano Ronaldo na Old Traffordu končí. Stalo se tak po vzájemné dohodě. O další klubové budoucnosti jedné z ústředních postav Portugalska na MS 2022 v tuto chvíli není jasno.

Cristiano Ronaldo opouští Manchester United - Ronaldo v United končí po vzájemné dohodě Foto: Profimedia

Vzájemná dohoda: Ronaldo opouští Manchester United

Dny portugalské fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda v Manchesteru United jsou sečteny. Jak anglický klub informoval na svém twitterovém účtu, Ronaldo Manchester opouští po vzájemné dohodě. O jeho budoucím angažmá lze v tuto chvíli pouze spekulovat.

sipka Nepřehlédněte: Zahrajte si fotbalovou tipovačku o 100.000 Kč

Sleduj průběh zápasu ZDE

Očekávaná, avšak přesto překvapivá zpráva se fotbalovými kuloáry roznesla během třetího hracího dne MS ve fotbale 2022. Ronaldo zde do akce ještě nezasáhl, Portugalsko do turnaje vstoupí až čtvrtečním duelem s Ghanou (24. 11. od 17:00).

Za Ronaldovým neúspěšným návratem do Manchesteru na Twitteru Red Devils píše tečku následující prohlášení:

„Cristiano Ronaldo má opustit United po vzájemné dohodě, a to s okamžitou platností. Klub mu děkuje za jeho nesmírný přínos během dvou angažmá na Old Trafford.“

Cristiano Ronaldo je bez angažmá, za United letos vstřelil jen 3 góly

O odchodu Ronalda z Manchesteru United se spekulovalo delší dobu, v posledních dnech však události nabraly rychlý spád.

V minulý týden zveřejněném obsáhlém rozhovoru s Piersem Morganem z Talk TV Ronaldo otevřeně kritizoval klub v čele s trenérem Erikem ten Hagem. Toto interview odchod CR7 z Old Trafford výrazně urychlilo. Kompletní záznam najdete níže.

Pravdou je, že pod nizozemským koučem toho hvězdný Portugalec příliš mnoho neodehrál. Jestliže po svém loňském návratu do Manchesteru Ronaldo napříč soutěžemi v sezoně 2021/22 nastoupil k celkem 38 zápasům a vstřelil 24 gólů, letos se jeho působení omezilo na pouhých 16 utkání. Nezvykle chudý byl i gólový příspěvek.

Ronaldo se nezúčastnil předsezonní přípravy, v průběhu ročníku se několikrát ocitl mimo sestavu. Mezi ním a trenérem ten Hagem údajně oboustranně chybí respekt, zrazen se CR7 cítil i ze strany vedení klubu. Ten proti fotbalistovi údajně zvažuje další legální kroky.

Druhé – a evidentně i poslední – Ronaldovo angažmá na Old Trafford tak končí velmi hořce. Napoprvé se přitom jeden z nejlepších fotbalistů světa do klubových kronik zapsal přímo nesmazatelně.

V letech 2003–09 Ronaldo během 196 zápasů v rudém dresu nastřílel 84 gólů a výrazně tím pomohl k zisku tří ligových titulů či jednoho vítězství v Lize mistrů.

Kde bude usilovat o další trofeje, to je v tuto chvíli nejasné. V inkriminovaném rozhovoru však CR7 potvrdil nabídku ze Saúdské Arábie, jejíž přijetí by z něj učinilo nejlépe placeného hráče světa. Povedou Ronaldovy další kroky skutečně na Blízký východ? Na webu FotbalZpravy.cz budeme tuto kauzu dále sledovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Stadium 974 v Kataru

Program zápasů a TV vysílání mistrovství světa ve fotbale

Mistrovství světa ve fotbale ⚽ letos nezvykle odvysílají dvě ✌️ televizní společnosti. Podívejte se, jak si Česká televize a Nova rozdělí...

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Mbappe, Griezmann, Pogba

Mistrovství světa ve fotbale 2022 - kurzy, favoriti, sázky

Fotbalový vrchol roku se blíží, mistrovství světa začíná už za měsíc. Kdo jsou největší favorité, jaké jsou na ně kurzy a na co vše se dá...