Copa del Rey: Atlético Madrid vs. Real Madrid live stream

V osmifinále španělského poháru se utká Atlético Madrid s Realem, je to přitom osm dní, co se utkaly ve španělském Superpoháru. Tehdy byl úspěšnější Real, když v napínavém semifinále vyhrál 5:3 po prodloužení. Jaké je naše preview zápasu, jaké jsou kurzy, to se dovíte v článku.

Přímý přenosKurzyAtlético
RealH2H – TIP

Antoine Griezmann a Vinícius Jrúnior v semifinále Španělského Superpoháru Foto: Profimedia

Copa del Rey živě: Atlético Madrid vs. Real Madrid v live streamu

Už dnes nás čeká osmifinále španělského poháru mezi Atléticem a Realem Madrid. Atlético bude chtít odčinit prohru v Superpoháru, to Real bude chtít potvrdit skvělou stávající formu. Utkání sledujte už dnes od 21:30 na TV Tipsport.

sipka Zaregistrujte se a sledujte utkání Atlético Madrid vs. Real Madrid živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Real je v madridském derby mírným favoritem: Jaké jsou kurzy?

Atlético neprožívá nejlepší období. V posledních deseti utkáních si připsalo hned čtyři prohry a v La Lize je až na pátém místě. Poslední zápas odehrálo se svým dnešním soupeřem, když po napínavém souboji padlo 3:5 po prodloužení.

To Real Madrid prožívá výtečné období, když neprohrál dvacet jedna utkání v řadě. Naposledy si poradil s Barcelonou, kterou porazil vysoko 4:1 a získal španělský Superpohár. Poslední prohru si připsalo v září právě s Atléticem Madrid.

Dle bookmakerů je mírným favoritem hostující Real Madrid v kurzu 2,33. To na domácí je kurz 2,94. Remíza je ohodnocena kurzem 3,61.

Všechny sázkové příležitosti najdete ZDE.

Rozhodčím madridského derby bude Guillermo Cuadra Fernandez. Ten v průměru rozdá pět žlutých karet za utkání.

Informace před zápasem Atlético Madrid vs. Real Madrid
🕘 Kdy: 18. 01. 2024 od 21:30
🌍 Kde: Estadio Metropolitano, Madrid
🏆 Soutěž: Španělský pohár, osmifinále
Rozhodčí: Guillermo Cuadra Fernandez
Kurzy Tipsportu: 2,30 – 3,62 – 3,00
📺 Přímý přenos: Sport 1, TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Atlético nemá formu, spoléhat bude na nejlepšího střelce Griezmanna

Atlético se v posledních dnech nepotýká úplně s hvězdnou formou. Z posledních deseti utkání prohrálo čtyři, to svědčí již o menší krizi. Boj o titul je nejspíš už mimo, momentální páté místo a ztráta jedenácti bodů, je více než značná. Atlético tak musí zmobilizovat síly a vybojovat v nadcházející polovině sezóny příčky zajišťující Ligu mistrů. Bez ní by následky mohly být pro tým zničující.

Nyní je před ním náročné osmifinále španělského poháru, v kterém potká svého městského rivala Real. A bylo to právě Atlético, s kým Real naposledy prohrál své soutěžní utkání. Navíc ho porazilo celkem jasně 3:1. V posledním vzájemném utkání, které se odehrálo minulý týden ve španělském Superpoháru, se dvakrát dostali Colchoneros do vedení, které si drželi ještě v 85. minutě. Po závaru a několika odrazech se dostal k míči Carvajal a vyrovnal.

V prodloužení po centru ze strany obdrželi branku od Josela a po závěrečném náporu Colchoneros, kterého se účastnil i brankář Oblak, jim utekl Díaz a zakončoval do prázdné branky. Atlético padlo celkově 3:5, přesto předvedlo solidní výkon.

Atlético na Real umí a minimálně ho dokáže potrápit. V dalším vzájemném zápase se bude trenér Simeone spoléhat hlavně na skvělého Griezmanna, kterému se v utkáních s Realem velmi daří. Jeho branka z 37. minuty snesla nejpřísnější parametry. Navíc se touto brankou maličký Francouz zapsal do historie, když se stal nejlepším střelcem historie Atlética Madrid.

Simeone bude postrádat dlouhodobě zraněné Barriose a Lemara, mimo bude i Memphis Depay, který se zranil před předchozím utkáním s Realem.

Posledních 5 zápasů Atlética Madrid
10. 01. 2024 Real Madrid - Atlético Madrid 5:3
06. 01. 2024 Lugo - Atlético Madrid 1:3
03. 01. 2024 Girono - Atlético Madrid 4:3
23. 12. 2023 Atlético Madrid - Sevilla 1:0
19. 12. 2023 Atlético Madrid - Getafe 3:3

Real Madrid je v laufu, ve finále Superpoháru zničil Barcelonu

To Bílý balet je ve skvělé formě. Sice v La Lize na vedoucí Gironu ztrácí bod, má však zápas k dobru, postoupil ve všech soutěžích a ve finále Superpoháru potupil odvěkého rivala Barcelonu 4:1. Real tak neprohrál dvacet jedna soutěžních utkání v řadě, v kterých osmnáctkrát vyhrál a jen třikrát remizoval.

Samotné utkání s Barcelonou nebylo tak jednoznačné, jak napovídá skóre. Blaugranas totiž byli vyrovnaným soupeřem, přesto už v 10. minutě prohrávali 2:0, když obě branky vstřelil Vinícius Júnior. Ve 33. minutě parádní dělovkou snižoval Lewandowski, ale hlavním hrdinou byla sedmička Bílého baletu, která proměněnou penaltou už v 39. minutě dokonala hattrick.

Po změně stran tempo opadlo, v 64. minutě navýšil na 4:1 Rodrygo. Když se v 71. minutě nechal vyloučit katalánský Araujo, tak bylo de facto rozhodnuto. Real tak slavil vítězství 4:1 a oplatil Barceloně porážku v Superpoháru z minulého roku.

Nyní ho opět čeká Atlético, které je jeho posledním katem. Jak bylo psáno výše, tak se s ním při předchozím setkáním dost natrápilo a i únava může hrát v neprospěch Bílého baletu. Síla Realu je však letos nezpochybnitelná a trojka Vinícius Júnior, Jude Bellingham a Rodrygo nechávají vzpomenout na slavnou BBC.

Trenér Carlo Ancelotti bude postrádat dlouhodobě zraněné Éder Militãa, Thibaut Courtoise, dále Davida Alabu a Lucase Vázqueze.

Posledních 5 zápasů Realu Madrid
14. 01. 2024 Real Madrid - Barcelona 4:1
10. 01. 2024 Real Madrid - Atlético Madrid 5:3
06. 01. 2024 Arandina - Real Madrid 1:3
03. 01. 2024 Real Madrid - Mallorca 1:0
21. 12. 2023 Alavés - Real Madrid 0:1
  • Datum, čas a místo zápasu: 18. 1. 2024 od 21:30, Estadio Metropolitano

Vzájemné zápasy a zajímavosti mezi Atléticem Madrid a Realem Madrid – H2H

Madridské derby je vždy svátkem a poslední dobou v něm navíc padá poměrně dost branek. Poslední vzájemné utkání z minulého týdne budiž důkazem. Celkově má lepší bilanci Real, který vyhrál skoro polovinu vzájemných utkání. V letošní sezóně je bilance vyrovnaná, v La Lize vyhrálo Atlético a v Superpoháru slavil Real.

  • Odehrálo se 234 utkání, Real vyhrál 116, Atlético vyhrálo 58 a remíza byla v 60. případech
  • Real má průměr vstřelených branek 2,48 na utkání.
  • Atlético má průměr vstřelených branek 2,29 na utkání
Posledních 5 utkání Atlética Madrid s Realem Madrid
10. 01. 2024 Supercopa de España Real - Atlético 5:3 pp
24. 09. 2023 La Liga Atlético - Real 3:1
25. 02. 2023 La Liga Real - Atlético 1:1
26. 01. 2023 Copa del Rey Real - Atlético 3:1 pp
18. 09. 2022 La Liga Atlético - Real 1:2
08. 05. 2022 La Liga Atlético - Real 1:0

TIP na osmifinále španělského poháru: Atlético Madrid vs. Real Madrid

Osmifinále španělského poháru nabídne doufejme parádní podívanou, a pokud by stejně jako předchozí utkání nabídlo osm branek, tak by se jistě nikdo nezlobil.

Atlético se bude chtít nakopnout, protože prožívá momentálně horší období a porazit jednoho z rivalů by mohlo týmu dodat potřebný impuls.

Real však má obrovskou formu a jistě nebude chtít polevit. Navíc dokáže zápasy otáčet, což svědčí i o silné mentalitě týmu. Real je tedy favoritem.

Náš tip však směřuje k brankám, kterých se v posledních zápase událo mnoho a věříme, že to bude i v tomto zápase.

TIP: Padne více než 2,5 branky a každý tým dá gól sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Atlético Madrid vs. Real Madrid - Tipsport

Kde živě sledovat utkání Atlético Madrid vs. Real Madrid? Přímý přenos v televizi, bude i live stream?

Madridské derby v osmifinále španělského poháru můžete sledovat živě na Sport 1. Pokud chcete utkání sledovat online, je možné ho sledovat na TV Tipsport. Kromě živého vysílání si můžete zápas zpestřit celou řadou sázkových příležitostí.

Na přípravu Realu na derby s Atléticem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na ligový trůn se vrátila Barcelona

Španělská La Liga 2023/2024: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Barcelony. Real Madrid se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Dominic Solanke v dresu Bournemouthu

Nejlepší hráči v Česku i zahraničí: prosinec 2023

Je tady rok 2024 a nás čeká ohlédnutí za posledním měsícem roku 2023. Přehled hráčů, kteří zazářili nebo zklamali.

Vitor Roque zamířil do Barcelony

Fotbalové přestupy online: aktuální i nejdražší přestupy

Podívejte se na přehled těch nejdražších a nejzajímavějších transferů v aktuálním přestupovém okně. ⚽ A mějte tak přehled o dění na...