FA Cup: Manchester United vs. Liverpool živě v livestreamu

Čtvrtfinále FA Cupu přináší velmi zajímavá utkání. Jedním z nich je tzv. North-West derby, souboj Manchesteru United a Liverpoolu. Red Devils chtějí v FA Cupu zachránit nepovedenou sezónu. Reds si po Carabao Cupu dělají zálusk na další tři trofeje a FA Cup je jednou z nich.

Živý přenos – Kurzy
Manchester United – Liverpool
H2H – TIP

Kobbie Mainoo (Manchester United) blokuje ránu Mohameda Salaha (Liverpool) Foto: Profimedia/ IMAGO

Manchester United vs. Liverpool FC: FA Cupu živě v livestreamu

Manchester United v Divadle snů přivítá svého největšího rivala Liverpool. Výsledky United jsou po vítězné šňůře opět jako na houpačce. To Liverpool má momentálně solidní sérii bez prohry. Jak dopadne bitva mezi odvěkými rivaly, sledujte v neděli od 16:30 na Betano TV.

sipka Zaregistrujte se a sledujte čtvrtfinále FA Cupu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Favoritem je Liverpool: Jaké jsou kurzy?

Manchester United měl solidní formu, když se mu rozstřílel Rasmus Højlund. Po jeho zranění přišel opět útlum. V posledním zápase Rudí Ďáblové porazili Everton 2:0 a nyní chtějí porazit i druhý liverpoolský celek.

Liverpool si od únorové prohry s Arsenalem připsal šňůru devíti utkání bez porážky a proti svému odvěkému rivalovi budou chtít tuto sérii rozhodně prodloužit.

Dle sázkových kanceláří je favoritem hostující Liverpool s kurzem 1,80. To na Red Devils je kurz 4,00. Na remízu si lze vsadit v kurzu 4,05.

Další sázkové příležitosti ZDE.

Hlavním rozhodčím bude John Brooks, ten v průměru rozdá 4 žluté karty na zápas.

Informace před zápasem Manchester United vs. Liverpool FC
🕖 Kdy: 17. 3. 2024 od 16:30
🌍 Kde: Old Trafford, Manchester
🏆 Soutěž: FA Cup, čtvrtfinále
Rozhodčí: John Brooks, Anglie
Kurzy Betana: 4,00 – 4,05 – 1,80
📺 Přímý přenos: Betano TV, Nova Sport 2, Voyo

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Manchester United hraje o budoucnost ten Haga

Manchester United se po šňůře solidních výsledků vyšplhal tabulkou a bojuje o evropské poháry. V posledních zápasech se Red Devils vrátili do předchozích kolejí, když střídají lepší výsledky se špatnými. Důkazem budiž prohra s Fulhamem 1:2 a další prohra s městským rivalem City 1:3. Naposledy se United utkali s Evertonem.

V předchozím zápase těchto klubů se parádní trefou prezentoval mladý šikula Garnacho a i v tomto utkání byl hodně vidět. Tarkowski totiž v 10. minutě podrazil mladého Argentince ve vápně a nařízenou penaltu uklidil Fernandes. Karamelky se však nezalekly a měly svoje šance, když se v brance předvedl často kritizovaný Onana.

Na druhé straně se předvedl Pickford, když parádním zákrokem vytáhl přímý kop Bruna Fernandese. Po půl hodině se Garnacho prokličkoval do vápna, kde Karamelky opět sáhly po faulu. Druhou penaltu tentokrát proměnil Rashford. Další šance obou celků už přišly vniveč a Red Devils vyhráli zásluhou dvou penalt 2:0.

Nyní čeká United znatelně těžší soupeř a v médiích začlo prosakovat, že Erik ten Hag hraje proti Liverpoolu o svojí budoucnost. Pokud totiž Liverpool vyhraje, tak je možné, že se vedení Manchesteru poohlédne jinde. Překážkou může být vysoké odstupné, které prý činí deset miliónů liber.

United mají velkou marodku, když do utkání nezasáhnou Wan-Bissaka, Maguire, Shaw, Mount, Martínez, Martial a další. Pozitivní je rozchytání Onany a solidní forma Fernandese. Navíc by k dispozici měl být i Højlund, který ve svých posledních zápasech disponoval solidní formou.

Posledních 5 vzájemných zápasů mezi Liverpoolem a Manchesterem United
09. 03. 2024 Premier League Manchester United - Everton 2:0
03. 03. 2024 Premier League Manchester City - Manchester United 3:1
28. 02. 2024 FA Cup Nottingham - Manchester United 0:1
24. 02. 2024 Premier League Manchester United - Fulham 1:2
18. 02. 2024 Premier League Luton - Manchester United 1:2

Liverpool se veze na úspěšné vlně, v Evropské lize ponížila Spartu

Reds od prohry s Arsenalem ještě neprohráli a jejich šňůra trvá celý devět zápasů. Kloppova družina je i přes rozsáhlou marodku ve velké pohodě. Po remíze se City Liverpool ztratil vedoucí postavení v Premier League, když je na čele vystřídal Arsenal. Oba kluby však mají stejně bodů a dá se očekávat, že titul uzme někdo z trojice City, Liverpool nebo Arsenal.

Pozitivní pro Reds je návrat Mohameda Salaha a Dominica Szoboszlaie, kteří ve čtvrtek přispěli k drtivému vítězství v Evropské lize nad pražskou Spartou. Hlavně Salah byl ústřední postavou utkání, které se hned od začátku proměnilo ve vraždění neviňátek.

Liverpool ponížil vražednou sedmiminutovkou od 7. do 14. minuty Spartu čtyřmi brankami a sparťanská obrana se nestačila divit. Letenští sice na konci první půle snížili. V druhém poločasu přidali Reds další dvě branky a pak už se zápas jen dohrával. Liverpool zvítězil 6:1 a postoupil do čtvrtfinále Evropské ligy. Salah zakončil zápas s jednou brankou a třemi asistencemi a ukázal Letenským svojí extratřídu.

Proti Red Devils nejspíš nečeká Liverpool tak jednoduchý zápas, i když fanoušci mají v živé paměti vítězství Reds 7:0. Pro družinu Jürgena Kloppa hraje i pomalu se vyprazdňující marodka. Po Salahovi a Szoboszlaiovi se na hřiště podíval i Tsimikas. Přesto je stále zraněných až příliš. Jota, Gravenberch, Jones, Matip, Alisson, Alexander-Arnold jsou opory, které týmu chybí. Naštěstí je Klopp zatím dokáže nahradit.

• Datum, čas a místo zápasu: 17. 3. 2024 v 16:30, Old Trafford, Manchester

Vzájemné zápasy mezi Manchesterem United a Liverpoolem – H2H

V zápasech obou týmů obecně padá mnoho branek. Výjimkou byl předchozí zápas, který skončil 0:0. Forma v posledních zápasech spíše favorizuje Reds.

  • Celkem se oba týmy potkaly 240x. Manchester vyhrál 90x, Liverpool 82x, remíza byla 69x.
  • Průměr vstřelených branek za posledních 10 vzájemných zápasů je 3,6.
  • Liverpool má průměr 2,9 vstřelených branek na utkání.
  • Manchester United má průměr 2,2 vstřelených branek na utkání.
Posledních 5 vzájemných zápasů mezi Liverpoolem a Manchesterem United
17. 12. 2023 Premier League Liverpool - Manchester United 0:0
05. 03. 2023 Premier League Liverpool - Manchester United 7:0
22. 08. 2022 Premier League Manchester United - Liverpool 2:1
12. 07. 2022 Přátelský zápas Manchester United - Liverpool 4:0
19. 04. 2022 Premier League Liverpool - Manchester United 4:0

Tip na utkání FA Cupu: Manchester United vs. Liverpool

Manchester United letos hraje o jedinou trofej a tím je FA Cup, proto by mělo být v jeho zájmu nastoupit v nejsilnější sestavě.

Liverpool momentálně hraje v pohodě a odpočinková výhra proti Spartě mu jistě zvedla sebevědomí, proto lze čekat branky i v Divadle snů.

Tip: Liverpool vstřelí více než 1,5 gólu sipka Vsadit u Betana

Tip na utkání Manchester United vs. Liverpool - Betano

Kde živě sledovat utkání Manchester United vs. Liverpool? Bude k dispozici přímý přenos v televizi, je někde live stream?

Utkání FA Cupu mezi Manchesterem United s Liverpoolem lze sledovat na Nova Sport 2. Stream můžete sledovat i na Betano Tv. Zároveň si na zápas můžete vsadit live, protože Betano nabízí celou řadu sázkových příležitostí.

Na tiskovou konferenci Jürgena Kloppa se lze podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Man City

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2023/24 i o historii anglické ligy.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.