Finále DFB Pokalu živě: Kaiserslautern vs. Leverkusen

Leverkusen poprvé v sezoně padl. Svěřenci Xabiho Alonsa nezvládli finále Evropské ligy a v Dublinu prohráli s Atalantou 0:3. Šanci na reparát bude mít Bayer v DFB Pokalu, kde se o trofej popere s druholigovým Kaiserslauternem. Sledujte zápas živě v sobotu 25. května od 20:00.

Živý přenosKurzy
KaiserslauternLeverkusenTip

Hráči Leverkusenu během finále Evropské ligy Foto: Profimedia

DFB Pokal, finále živě: Kaiserslautern vs. Leverkusen v sobotu od 20:00 na TV Betano

Složení finálové dvojice je poměrně překvapivé. Leverkusen prošel DFB Pokalem naprosto suverénně, účast Kaiserslauternu v přímém boji o trofej ovšem nečekal asi nikdo.

Bayer přišel před třemi dny o svou neskutečnou sérii 51 utkání bez porážky. Ve finále Evropské ligy totiž nestačil na italské Bergamo a po bezkrevném výkonu prohrál jednoznačně 0:3. K'lautern sehrál poslední duel s Braunschweigem, kterého porazil v druhé nejvyšší německé lize 5:0. Vzájemný souboj můžete sledovat v sobotu 25. května od 20:00 na TV Betano.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Kaiserslautern vs. Leverkusen v DFB Pokalu živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na DFB Pokal: Leverkusen obrovským favoritem

Výrazný kvalitativní rozdíl mezi soupeři nelze ignorovat. Bookmakeři to pochopitelně zohledňují i v předzápasových kurzech. Pokud sázející věří ve vítězství outsidera, je pro ně připraven vysoký kurz 15,00. Naopak předpokládanou výhru Leverkusenu sázkové kanceláře ohodnotily kurzem 1,17. Remízu zase nalezneme v kurzu 7,80.

  • Kompletní kurzovou nabídku si můžete prohlédnout ZDE

Pohárové střetnutí bude pískat Bastian Dankert. 43letý sudí působil v letošní sezoně zejména v Bundeslize a druhé německé soutěži.

Informace před zápasem Kaiserslautern vs. Leverkusen
🕒 Kdy: 25. 05. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Olympiastadion, Berlín
🏆 Soutěž: Finále DFB Pokalu
Rozhodčí: Bastian Dankert
Kurzy Betana: 15,00 - 7,80 - 1,17
📺 Přímý přenos: TV Betano

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Kaiserslautern obsadil ve druhé německé lize 13. místo, v DFB Pokalu se představil proti prvoligovému týmu pouze jednou

Uplynulá sezona Kaiserslauternu nebyla kromě úspěchu v Poháru DFB nijak zvlášť povedená. Svěřenci Friedhelma Funkela unikli sestupu do třetí ligy pouze o osm bodů a v soutěži patřili mezi nejvíce inkasující týmy (více branek obdržel pouze poslední Osnabrück).

Die Roten Teufel, jak se klubu v němčině přezdívá, ve vyřazovací soutěži přešli přes RW Koblenz, Kolín nad Rýnem, Norimberk, Herthu a Saarbrücken. K'lautern tedy s výjimkou Kolína n. Rýnem narazil na samá mužstva z druhé nejvyšší německé ligy a cestu mu nezkřížil žádný opravdu kvalitní protivník.

Nepříjemností u celku z jihozápadu Německa je nejistý start několika klíčových hráčů. Se zraněními právě teď bojují Zuck, Elvedi, Niehues, Zolinski a Ache. Zejména zdravotní obtíže posledně jmenovaného by mohly být velkým problémem. 25letý útočník nasázel v právě ukončeném ročníku 16 branek a stal se nejlepším střelcem týmu.

Kaiserslautern se na utkání s Leverkusenem naladil vysokým vítězstvím 5:0 nad Braunschweigem. Z týmu vyčníval především Marlon Ritter, jenž se na výhře podílel hattrickem.

Poslední zápasy Kaiserslauternu
Datum Soutěž Zápas Výsledek
25. 05. 24 DFB Pokal K'lautern vs. Leverkusen sledujte živě ZDE
19. 05. 24
2. Bundesliga K'lautern vs. Braunschweig 5:0
11. 05. 24
2. Bundesliga Hertha vs. K'lautern
3:1
04. 05. 24
2. Bundesliga K'lautern vs. Magdeburg
4:1
27. 04. 24
2. Bundesliga Kiel vs. K'lautern 1:3
20. 04. 24 2. Bundesliga K'lautern vs. Wehen 1:1

Leverkusen padl ve finále Evropské ligy po 51 zápasech, potvrdí v DFB Pokalu roli favorita?

Spousta fotbalových fanoušků to Leverkusenu přála. Projít ročníkem bez jediné porážky. Svěřencům Xabiho Alonsa ale trochu došel dech a ve finále Evropské ligy prohráli s Bergamem 0:3. Italské mužstvo bylo na soupeře výborně připraveno a po zásluze si došlo pro cennou trofej, současně produktivnímu německému týmu povolilo pouze tři střely na branku.

Poslední výsledky Bayeru naznačují, že celku mírně ubývají síly. Není to nic překvapivého, jelikož Die Werkself odehráli spoustu zápasů a na finále dosáhli hned ve třech soutěžích. Nevydařené utkání v Dublinu může Leverkusen napravit už v sobotu, kdy bude bojovat o druhou trofej v sezoně.

Favorit na celkové prvenství v turnaji postupně vyřadil Ottensen, Sandhausen, Paderborn, Stuttgart a Düsseldorf. Úřadující mistr Bundesligy přejel všechny týmy  rozdílem třídy, výjimkou bylo čtvrtfinále se Stuttgartem, ve kterém Leverkusen dvakrát prohrával, vývoj utkání ale nakonec dokázal otočit a v 90. minutě mu postup do další fáze zajistil Tah.

Na základě výše uvedených informací se rozhodující souboj s Kaiserslauternem jeví jako jednoznačná záležitost pro prvoligové mužstvo. Kvalitou jsou oba týmy zkrátka úplně jinde a Leverkusenu navíc neschází ani žádný hráč.

Poslední zápasy Leverkusenu
Datum Soutěž Zápas Výsledek
25. 05. 2024 DFB Pokal K'lautern vs. Leverkusen sledujte živě ZDE
22. 05. 2024
Evropská liga Bergamo vs. Leverkusen 3:0
18. 05. 2024
Bundesliga Leverkusen vs. Augsburg 2:1
12. 05. 2024
Bundesliga Bochum vs. Leverkusen 0:5
09. 05. 2024
Evropská liga Leverkusen vs. AS Řím 2:2
05. 05. 2024
Bundesliga Frankfurt vs. Leverkusen 1:5
  • Datum, čas a místo zápasu: 25. 05. 2024 od 20:00, Olympiastadion (Berlín)

Tip na výsledek zápasu Kaiserslautern vs. Leverkusen ve finále DFB Pokalu

Šance Kaiserslauternu nejsou příliš velké. Leverkusen si další příležitost na zisk cenné trofeje nenechá ujít a utkání by mohl rozhodnout již v prvním poločase. Proto jsme zvolili následující tip.

TIP: V prvním poločase padnou minimálně dva góly sipka Vsadit u Betana ZDE

tip

Kde sledovat finále DFB Pokalu živě: fotbalové utkání Kaiserslautern vs. Leverkusen v televizi (TV), jak je to s online live streamy?

Finále DFB Pokalu lze sledovat prostřednictvím bezplatného online live streamu u sázkové kanceláře Betano. Nejdřív vás samozřejmě čeká nutná registrace, po ní si ale můžete různé sportovní přenosy vychutnat zdarma a rovněž si na ně v případě zájmu vsadit. Duel také odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 1.

Ve videu níže se podívejte na ty nejzajímavější highlighty finále Evropské ligy mezi Atalantou a Leverkusenem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Do Lipska vede pro české fanoušky nejkratší cesta

Města a stadiony pro mistrovství Evropy 2024 v Německu

Evropský šampionát se nezadržitelně blíží, a tak je nejvyšší čas podívat se na to, na jakých stadionech se v Německu bude hrát.

Vladimír Coufal v souboji s Erenem Elmalim z Turecka

Bilance Česko vs. Turecko: zápasy, výsledky, skóre

Česko se utká ve třetím zápase skupinové fáze ME v Německu s Tureckem. Jaká je naše historická bilance s tímto soupeřem?

Patrik Schick v souboji s Matheusem Nunesem

Bilance Česko vs. Portugalsko: zápasy, výsledky, skóre

Fotbalové ME v Německu pomalu klepe na dveře. Pojďme se společně podívat na bilanci vzájemných zápasů Česka s Portugalskem.