La Liga živě: FC Barcelona vs. Atlético Madrid live stream

La Ligu čeká jeden z největších zápasů, Barcelona přivítá Atlético Madrid. Oba kluby ztrácejí čtyři body na čelo tabulky. Pokud nechtějí ztratit kontakt s konkurenčním Realem Madrid a Gironou, tak potřebují vyhrát. Kdo má k vítězství blíž a jaké jsou kurzy, to se dozvíte článku.

Přímý přenosKurzyBarcelona
AtléticoH2H – TIP

Frankie de Jong v utkání Barcelony s Portem Foto: Profimedia

La Liga živě: FC Barcelona vs. Atlético Madrid live stream

Boj o třetí místo La Ligy, to je nedělní zápas mezi Barcelonou a Atléticem Madrid. Jak utkání dopadne, to sledujte v neděli 3. 12. od 21:00 na Betanu TV.

sipka Sledujte zápas Barcelona vs. Atlético živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Barcelona je proti Atléticu favoritem: Jaké jsou kurzy?

Barceloně došel po El Clásicu dech, a nemůže se probrat z letargie. Náladu si však zlepšila v Lize mistrů, v níž porazila Porto. Proti urputnému Atléticu ji čeká další náročný duel, výhra nad rivalem by ji ovšem mohla nastartovat k lepším výsledkům.

To Atlético má nyní sérii čtyř soutěžních vítězství v řadě, když naposledy v Lize mistrů porazilo Feyenoord 3:1. Forma se zdá spíše na straně hostů.

Dle sázkových kanceláří je přesto favoritem zápasu Barca, na kterou je vypsaný kurz 1,95. Na hosty z Madridu je kurz 3,70, stejně jako na remízu.

Rozhodčím utkání bude Jose Sanchez. Ten průměrně rozdá 5,77 žlutých karet.

Informace před zápasem Barcelona vs. Atlético Madrid
🕘 Kdy: 3. 12. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Estadio Olímpico, Barcelona
🏆 Soutěž: La Liga, 15. kolo
Rozhodčí: Jose Sanchez, Španělsko
Kurzy Betana: 1,95 – 3,70 – 3,70
📺 Přímý přenos: Nova Sport 4, Betano TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Barcelonu je bez Gaviho poloviční

Barcelona měla povedený vstup do La Ligy a do říjnového El Clásica byla neporažena. Prohra s odvěkým rivalem jakoby se však odrazila na psychice Blaugranas. Ti sice vzápětí vyhráli v Sociedadu, ale v Lize mistrů nečekaně padli s Doněckem 0:1. Utrápený výkon předvedli i v lize s Alavésem, ale se štěstím vyhráli.

Po reprezentační pauze se čekalo, jestli se výkony Barcelony zlepší. Jenže trápení Barcy pokračovalo. Týmu viditelně chybí záložník Gavi, který se dlouhodobě zranil v reprezentačním utkání s Gruzií.

Loňský vítěz Golden Boy Award si utrhl křížový vaz v koleni a bude mimo do konce sezóny. Podle všech odhadů přijde i o Euro 2024 v Německu. Už bez Gaviho tak Barca předvedla s Vallecanem další matný výkon. Opět prohrávala a vyrovnání na konečných 1:1 přišlo až v 82. minutě po vlastní brance Lejeuneho.

Poslední zápas svěřenců trenéra Xaviho přišel v Lize mistrů proti Portu. Portugalský soupeř šel ve 30. minutě do vedení a byl to třetí zápas za sebou, v kterém Barcelona inkasovala jako první. Ve 32. minutě však bylo srovnáno a Barcelona se začala hnát za vítězstvím. Mnoho šancí vyústilo v branku Félixe v 57. minutě. I přes další příležitosti další branka nepadla a Barcelona vyhrála 2:1.

Xaviho může těšit, že proti Portu tým převedl výrazně lepší výkon než v předchozích zápasech a vítězstvím nad Atléticem by se tým mohl mnohem více nastartovat. Kromě Gaviho, který je viditelně velmi důležitým článkem týmu, ale postrádá i jedničku mezi tyčemi ter Stegena, který si poranil záda.

Posledních 5 zápasů Barcelony
28. 11. 2023 Barcelona – FC Porto 2:1
25. 11. 2023 Vallecano – Barcelona 1:1
12. 11. 2023 Barcelona – Alavés 2:1
07. 11. 2023 Šachtar – Barcelona 1:0
04. 11. 2023 Real Sociedad – Barcelona 0:1

Atlético Madrid se dotahuje na čelo tabulky

Colchoneros neměli oslnivý vstup do sezóny, ale jejich momentální forma jim umožňuje postupně stoupat tabulkou. Na vedoucí Real Madrid s Gironou ztrácí už jen čtyři body. Atlético má navíc stále zápas k dobru a může v případě vítězství dotírat na vedoucí dvojici.

Momentálně se svěřenci Diega Simeoneho pyšní sérií čtyř soutěžních vítězství v řadě, přičemž poslední zápas v La Lize byl jasně v jejich režii. Mallorca sice betonovala jako o život a dlouho držela bezbrankový stav. Atlético se dočkalo až po změně stran, když centr Hermosa našel Griezmanna, který se hlavou nemýlil. Zápas přinesl i další šance, na stavu 1:0 se však nic nezměnilo.

Další utkání odehrálo Atlético v Lize mistrů, konkrétně na stadionu Feyenoordu Rotterdam. Atlético přicestovalo do Nizozemska jako favorit a lídr skupiny E. Poměrně vyrovnané utkání rozhodly dvě vlastní branky Feyenoordu, díky kterým si nakonec Atlético odvezlo vítězství 3:1. Simeone oslavil stý odkoučovaný zápas v Lize mistrů vítězně.

I dnes se Simeone může v utkání spolehnout na Griezmanna, který má letos solidní formu. V posledních 8 zápasech nasbíral 8 gólů a 3 asistence, navíc proti svému bývalému klubu bude mít jistě o motivaci postaráno. Zranění naopak nově vyřadilo Barriose a dlouhodobě jsou mimo hru Thomas Lemar a Vitolo.

Posledních 5 zápasů Atlética Madrid
28. 11. 2023 Feyenoord – Atlético 1:3
25. 11. 2023 Atlético – Mallorca 1:0
12. 11. 2023 Atlético – Villareal 3:1
07. 11. 2023 Atlético – Celtic 6:0
03. 11. 2023 Las Palmas – Atlético 2:1

Vzájemné zápasy a zajímavosti mezi Barcelonou a Atléticem Madrid – H2H

Barcelona i Atlético patří mezi nejlepší španělské celky, avšak nepanuje mezi nimi nijak vysoká nevraživost. Výjimkou nejsou ani přestupy mezi těmito dvěma týmy; tím posledním byl transfer Joãa Félixe. Vzájemná bilance vyznívá výrazně ve prospěch Barcelony.

  • Barcelona s Atléticem Madrid odehrály 49 vzájemných zápasů
  • Vzájemná bilance je 27 – 12 – 10
  • Diego Simeone odkoučoval proti Barceloně už 34 utkání. Jeho bilance je 5 – 11 – 18.
  • Xavi odkoučoval proti Atléticu 3 utkání a všechny vyhrál.
  • Barcelona má hodnotu 862 mil. eur, jejím nejdražším hráčem je Pedri s hodnotou 100 mil. eur.
  • Atlético Madrid má hodnotu 472 mil. eur, jeho nejdražším hráčem je Nahuel Molina s hodnotou 50 mil. eur.
  • Atlético má v La Lize průměr 2,3 branky na zápas.
  • Barcelona má v La Lize průměr 1,92 branky na zápas.
  • Průměr branek v posledních 10 utkáních byl 2,3 branky na zápas.
Posledních 5 vzájemných zápasů mezi Barcelonou a Atléticem Madrid
23. 04. 2023 Barcelona – Atlético 1:0
08. 01. 2023 Atlético – Barcelona 0:1
06. 02. 2022 Barcelona – Atlético
4:2
02. 10. 2021 Atlético – Barcelona 2:0
08. 05. 2021 Barcelona – Atlético 0:0

TIP na utkání La Ligy: Barcelona vs. Atlético Madrid

Ve vzájemných utkáních je na tom rozhodně lépe Barcelona, ale Atlético Madrid se může chlubit momentálně mnohem lepší formou. Barceloně navíc citelně chybí klíčový záložník Gavi.

TIP: Atlético vyhraje a oba týmy dají gól sipka Vsadit u Betana

Tip na utkání Barcelona vs. Atlético Madrid - Betano

Kde živě sledovat utkání FC Barcelona vs. Atlético Madrid? Přímý přenos v televizi, bude i live stream?

Šlágr španělské La Ligy mezi Barcelonou a Atléticem Madrid můžete sledovat živě na Nova Sport 4. Pokud chcete utkání sledovat online, je možné ho sledovat zdarma na TV Betano.

Na přípravu Barcelony před zápasem se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Na ligový trůn se vrátila Barcelona

Španělská La Liga 2023/2024: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Barcelony. Real Madrid se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Gavi a ocenění Golden Boy

Golden Boy Award – nominace, historie

Golden Boy je ocenění pro nejlepšího mladého hráče v Evropě v dané sezóně. Cílem je každý rok představit novou budoucí hvězdu světového...