Premier League živě: Arsenal vs. Everton

Arsenal nebo Manchester City? Gunners ztrácí na vedoucí tým dva body, a tak k titulu mají blíže Citizens. Definitivně se však rozhodne až v posledním kole Premier League. V něm svěřenci Mikela Artety přivítají Everton. Sledujte zápas v neděli od 17:00 na CANAL+ Action.

Živý přenosKurzy
ArsenalEvertonTip

Gabriel Martinelli v akci Foto: Profimedia

Premier League, 38. kolo živě: Arsenal vs. Everton v neděli od 17:00 na CANAL+ Action

Závěrečné kolo nejvyšší anglické ligy slibuje drama do poslední minuty. Souboj o titul svedou na dálku Arsenal s Manchesterem City. Gunners hostí ve 38. kole patnáctý Everton, soupeře by ovšem neměli podceňovat, jelikož Toffees nenašli již pět utkání přemožitele. První vzájemný duel skončil v půlce září těsnou výhrou (1:0) Arsenalu.

Pokud si chtějí svěřenci Mikela Artety zachovat naděje na titul, nesmí zaváhat. Souboj můžete sledovat v neděli od 17:00 na CANAL+ Action.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na utkání Arsenal vs. Everton

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Kurzy na Premier League: bookmakeři čekají povinné tři body Arsenalu

Vzhledem k tomu, že jde o titul, bookmakeři mají jasno. Arsenal vstupuje do utkání jako obrovský favorit a jeho vítězství nalezneme v nízkém kurzu 1,17. Eventuální výhra Evertonu by byla velkým překvapením, proto sázkové kanceláře přiřadily případnému tříbodovému triumfu hostujícího mužstva kurz 16,00. Nerozhodný stav je oceněn kurzem o něco nižším, a to 8,40.

Důležitý zápas dostal na starost zkušený Michael Oliver. Volba nemohla padnout na ideálnějšího kandidáta, protože 39letý sudí patří mezi nejlepší rozhodčí na světě, čehož si všimla například i UEFA, která anglického arbitra povolala před třemi týdny na blížící se mistrovství Evropy v Německu.

Informace před zápasem Arsenal vs. Everton
📅 Kdy: 19. 05. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Emirates Stadium, Arsenal
🏆 Soutěž: 38. kolo Premier League
Rozhodčí: Michael Oliver
Kurzy MerkurXtipu: 1,17 - 8,40 - 16,00
📺 Přímý přenos: CANAL+ Action

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Arsenal zvládl náročný výlet na Old Trafford, na vedoucí Manchester City ztrácí dva body

Svěřenci Mikela Artety odehráli výbornou sezonu. Bohužel v moderním fotbale je konkurence vysoká a hrát ligu proti Pepu Guardiolovi by bylo obtížné v kterékoliv jiné realitě. Arsenalu nebylo nic platné ani to, že proti svému největšímu soupeři v letošní sezoně neprohrál. Na druhou stranu v závěrečném kole se může stát cokoliv.

Gunners před týdnem zvítězili nad Manchesterem United. Nakombinovaná sestava Rudých ďáblů neměla proti favoritovi šanci a již ve 20. minutě poslal hosty do vedení Trossard. Branka belgického útočníka byla v zápase současně i jediná, a Kanonýři tak dokázali na United vyzrát i podruhé v aktuálním ročníku.

Ve 38. kole narazí druhý tým Premier League na Everton. Patnácté místo nebudí moc velký respekt, čtyři vítězství (mezi nimi i cenný skalp Liverpoolu) z posledních pěti duelů a jeden inkasovaný gól už ale ano. Toffees kromě toho mohou hrát v naprostém klidu, neboť na nynější pozici zůstanou bez ohledu na výsledek nedělního souboje.

Iniciativa tedy bude dozajista na straně Gunners. Domácí jdou do finálního střetnutí s pozitivní sérií pěti výher v řadě při celkovém skóre 14:2. Do karet hraje Arsenalu i vyprázdněná marodka.

Posledních pět vzájemných zápasů Arsenalu a Evertonu
Datum Soutěž Zápas Výsledek
17. 09. 2023 Premier League Everton vs. Arsenal 0:1
01. 03. 2023 Premier League Arsenal vs. Everton 4:0
04. 02. 2023 Premier League Everton vs. Arsenal 1:0
22. 05. 2022 Premier League Arsenal vs. Everton 5:1
06. 12. 2021 Premier League Everton vs. Arsenal 2:1

sipka Prohlédněte si kurzovou nabídku 38. kola Premier League

Everton má na konci sezony formu, porazil i Liverpool

Toffees jsou na sklonku sezony v laufu. Everton od ostudného debaklu na Stamford Bridge (0:6) neprohrál a v předešlých pěti utkáních obdržel jediný gól. Svěřenci Seana Dycheho poráží jednoho soupeře za druhým a zejména triumf v derby nad Liverpoolem si budou fanoušci pamatovat ještě dlouho.

Dalo by se říct, že byl naplněn i cíl, jenž si klub dal v létě. Tým ze severozápadu Anglie se oproti minulému ročníku vyhl situaci, kdy setrvání v Premier League musel zachraňovat za pět minut dvanáct a aktuálně patnáctou příčku lze považovat za důstojné umístění.

Hosté budou v neděli spoléhat na střelecké schopnosti Dominica Calvert-Lewina. 27letý útočník se gólově probudil a v posledních šesti vystoupeních nastřádal čtyři branky, čímž si se sedmi přesnými trefami upevnil pozici nejvíce skórujícího hráče Evertonu.

Spoluhráčům ve 38. kole nepomohou z různých zdravotních důvodů čtyři hráči. Na Emirates Stadium zcela jistě neuvidíme Harrisona, Alliho, Mykolenka a Pattersona.

  • Datum, čas a místo zápasu: 19. 05. 2024 od 17:00, Emirates Stadium, Londýn

Tip na výsledek utkání Arsenal vs. Everton ve 38. kole Premier League

Arsenal si půjde pro povinné vítězství od úvodních minut a bude se snažit duel rozhodnout co možná nejrychleji. Proto se kloníme k variantě většího počtu gólů již v prvním poločase.

TIP: Počet branek Arsenalu v 1. poločase – více než 1,5 sipka Vsadit u MerkurXtipu

tip.png

Kde sledovat 38. kolo Premier League živě: fotbalový zápas Arsenal vs. Everton v televizi (TV), jak je to s online streamy?

38. kolo Premier League mezi Arsenalem a Evertonem odvysílá CANAL+ Action. Sázkové kanceláře bezplatné online live streamy k nejvyšší anglické soutěži neposkytují, po registraci si ale u nich lze na zápas vsadit. Rozmanitou kurzovou nabídkou disponuje například MerkurXtip.

Ve videu níže si prohlédněte ty nejzajímavější momenty z prvního vzájemného utkání, které skončilo těsnou výhrou Arsenalu.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. ⚽️ Hrát se bude od června do července v Německu.

Lionel Messi s pohárem pro vítěze Copa América

Copa América 2024: program, výsledky, tabulky skupin

V červnu a červenci uvidíme v pořadí 48. mistrovství Jižní Ameriky. Přečtěte si více o Copa América 2024, která se odehraje v USA.