Sběratelské fotbalové karty: přehled sérií, lig a soutěží

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Podívejte se na článek o sběratelských fotbalových kartách. Společně si v něm povíme, jaké série aktuálně vychází a kde je možné si je pořídit, jaké ligy obsahují a které speciální karty můžete najít. Pokud jste fanouškem fotbalu nebo sběratelem karet a chcete se dozvědět více o sběratelských fotbalových kartách nebo je začít sbírat, tak je tento článek přímo pro Vás.

Sběratelské fotbalové karty Foto: www.vesely-drak.cz

Představení všech aktuálních sběratelských karet fotbalových sérií

V dnešní době se stává velmi oblíbeným koníčkem sbírání cenných artefaktů. Velkým tahákem jsou právě sportovní karty v hlavní roli s fotbalovými kartami. Na světě je nespočet fotbalových lig. Ty největší evropské ligy jsou obsaženy na sběratelských kartách. Všechny můžete najít na našem partnerském eshopu Veselý drak.

Níže si projdeme všechny série fotbalových karet a ke každé si něco povíme.

Nejpopulárnější sběratelské fotbalové karty:

Sběratelské karty FIFA 365

Pro fanoušky nejlepších světových hráčů firma Panini vydává nejoblíbenější sadu fotbalových karet, FIFA 365 Adrenalyn karty. V kolekci od firmy Panini FIFA 365 Adrenalyn XL na sběratele čekají karty základní a speciální a další limitované karty. Novinkou letošní kolekce FIFA 365 Adrenalyn XL jsou karty GIANTS, jejichž motiv tvoří tři karty umístěné vertikálně vedle sebe. Další novinka představuje mimořádně vzácné karty MOMENTUM.

Karty s Lewandowskim, Kanem a Haalandem Foto: www.vesely-drak.cz

Kromě toho můžete získat speciální karty mladíků Rising Stars, mezinárodní International Stars, karty nedávných přestupů mezi kluby Star Signings a další.

Sběratelské karty hráčů Premier League

Pro všechny fanoušky nejtěžší a zároveň nejlepší soutěže na světě, anglické Premier League, existuje obrovské množství sběratelských karet. Jedním z hlavních výrobců ovšem je firma Panini.

Kromě základních karet můžete najít speciální verze, jako jsou například Defensive Rock, Ice, Elite, různorodé blýskavé verze karet nebo podpisové verze karet nejlepších hráčů na světě. V těchto produktech můžete najít hráče, jako jsou Erling Haaland, Mohamed Salah, Rúben Dias, Kevin De Bruyne, Casemiro atd. Z českých zástupců to jsou pak Tomáš Souček a Vladimír Coufal z West Hamu.

Karty s hráči Premier League Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské karty hráčů české Fortuna ligy

Pro všechny fanoušky našeho tuzemského fotbalu budou určitě nejzajímavější variantou karty české Fortuna ligy od firmy SportZoo. Každoročně vychází dvě série, které obsahují velké množství speciálních karet, jako jsou například karty talentovaných mladíků Bright Future, Klub legend, podpisové verze karet, karty s kusem hraného míče nebo dresu a spousty dalších.

Karty s hráči Fortuna ligy Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské karty hráčů z World Cupu nebo EURA

Pokud jste fanoušky mezinárodních bojů, tak Vás zajisté budou zajímat série věnované mistrovství Evropy (EURO) a světovému šampionátu (World Cup), kde najdete velké množství hráčů národních týmů. Můžete získat karty národních znaků nebo speciální verze karet, jako jsou třeba karty hrdinů zápasů Hero a několik verzí vzácných karet Limited Edition (Golden, Premium, Team).

Reprezentační karty Foto: www.vesely-drak.cz

Sběratelské karty hráčů české reprezentace

Pro fanoušky českého národního týmu, zejména pro ty, kteří pamatují takzvanou „zlatou generaci“ českých fotbalistů, vyšla série Repre v srdcích, což je série vzdávající hold hvězdným českým hráčům z minulosti. Jedná se zejména o hráče, kteří zářili na EURO 2004, kde se po nešťastném zápase v semifinále proti pozdějším mistrům Evropy z Řecka museli naši spokojit s celkovým 3. až 4. místem, i když měli šance na ty nejvyšší příčky.

Chcete začít sbírat ještě teď? Podívejte se na eshop Veselý drak a vyberte tu správnou sérii pro Vás.

Nezapomeňte se s námi podělit o Vaše zkušenosti se sbíráním fotbalových sběratelských karet a můžete klidně připojit Vaše největší úlovky.

Pokud by Vás zajímalo více informací k jednotlivým ligám, tak se neváhejte podívat na web CMUS.cz, kde naleznete jednotlivé články ke všem sériím.

sipka Přečtěte si více také o sběratelských hokejových kartách

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.