TOP 5 hráčů, kterým končí na konci sezóny smlouva

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kluby jsou ochotné za hráče vydat nemalé částky, proto když se nabídne příležitost získat hráče zdarma, tak se nevyplatí otálet. Volným hráčem se totiž můžou stát i velké ryby. Kdo bude na konci sezóny bez smlouvy? Jména TOP 5 nejcennějších hráčů se dozvíte v článku.

MbappéRabiotSouček
ZielińskiRodríguezDalší hráči

Kylian Mbappé v dresu PSG proti Le Havru Foto: Profimedia

Na konci sezóny bude mnoho zajímavých volných hráčů. Kdo uloví Mbappého?

Zimní přestupové období se blíží a kluby budou chtít doplnit do týmu poslední dílky skládačky, aby zvládly sezónu úspěšně. Od ledna lze však podepisovat smlouvy s hráči, kterým končí smlouva na konci fotbalového ročníku. Mezi nimi můžeme najít takové hráče jako Mbappé nebo Rabiot, ve výčtu jsou však i hráči West Hamu Tomáš Souček a Vladimír Coufal.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na nejlepší fotbal

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kylian Mbappé – PSG, Real Madrid nebo někdo jiný?

Zní to jako nekonečná sága. Kylian Mbappé je opět centrem dění, protože hvězdě PSG končí smlouva a všichni čekají, kam povedou jeho kroky. Nejvíce se opět mluví o španělském Real Madrid, který o francouzského útočníka usiloval už v roce 2021 a 2022. Bílý balet sice ušetří na přestupové částce, o to větší pak bude podpisový bonus na smlouvě samotného hráče.

A samotná smlouva může být kámen úrazu, pokud totiž Mbappé bude chtít hrát za Real Madrid, případně i jiný klub, tak bude muset slevit z finančních nároků. Momentálně se totiž mluví o tom, že Mbappé bere v PSG 74 miliónů eur ročně, což je částka, kterou málokterý klub dokáže vynaložit na jednoho hráče. V úvahu přichází pouze Manchester City, Newcastle United, současný zaměstnavatel PSG a kluby z Blízkého východu.

V prvních dvou zmíněných klubech se to nejeví jako pravděpodobné, protože například hvězda City Erling Haaland bere zhruba třetinu toho, co Mbappé. Takže je otázkou, jestli u Mbappého převládnou sportovní ambice a vydá se do Evropy nebo opět podlehne vůni peněz a zůstane v Ligue 1.

Kylian Mbappé
Věk: 24
Země: Francie
Současný klub: PSG
Pozice: Útočník
Hodnota: 180 mil. eur
Plat: 74 mil. eur ročně
Predikce: Podepíše s Realem Madrid

Adrien Rabiot – motor Juventusu, o kterého měl zájem Manchester United

A je tu další Francouz, který hrál za PSG. Adrien Rabiot je dokonce odchovancem pařížského klubu. Po vynikající předchozí sezóně byl tento střední nebo defenzivní záložník dlouho v hledáčku Manchesteru United, avšak dohoda padla a hráč prodloužil o rok v Turíně. Na konci sezóny přijde otázka na směřování Rabiota opět na přetřes.

Prodloužením smlouvy o pouhý rok si Rabiot nechal otevřená vrátka pro možnou změnu angažmá. Samozřejmě ani setrvání v klubu se nevylučuje, přece jenom je jeho pozice v týmu silná, od konce října nosí i kapitánskou pásku. Juventus Turín by tak uvítal jeho setrvání v klubu a Rabiot sám zmínil, že o prodloužení má zájem.

Rozhodně si však Rabiot bude moci vybírat, v minulé sezóně měly o jeho služby zájem již zmíněný Manchester United nebo londýnská Chelsea. Rabiot si drží formu a jistě by se oběma klubům hodil. Pokud se rozhodne opustit klub, tak se zájemci z velkých týmů rozhodně najdou.

Adrien Rabiot
Věk: 28
Země: Francie
Současný klub: Juventus Turín
Pozice: Záložník
Hodnota: 40 mil. eur
Plat: 7 mil. eur ročně
Predikce: Prodlouží s Juventusem

Tomáš Souček – ve formě hrající kapitán české reprezentace

Třetím cenným hráčem, kterému vyprší kontrakt v červnu 2024, je český záložník West Hamu Tomáš Souček. Ten momentálně zažívá vydařené období, protože West Hamu se v Premier League celkem daří, s reprezentací postoupil na Euro 2024 a k tomu všemu přispívá v posledních dnech nebývalou produktivitou.

V této sezóně již vstřelil sedm branek za West Ham ve všech soutěžích, což je z jeho pozice defenzivního záložníka skvělá bilance. Souček má tak našlápnuto na vylepšení svého maxima deseti branek ze sezóny 2020/21.

Podle informací by měl Tomáš Souček mít už dávno podepsanou smlouvu do roku 2027, ale tuto informaci nikdo z klubu nepotvrdil a ani hráč nezveřejnil k tomuto tématu žádné stanovisko. Přesto se dá předpokládat, že český legionář zůstane West Hamu věrný i v dalších sezónách.

Tomáš Souček
Věk: 28
Země: Česko
Současný klub: West Ham United
Pozice: Záložník
Hodnota: 35 mil. eur
Plat: 3,9 mil. eur ročně
Predikce: Prodlouží s West Hamem

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Piotr Zieliński – na záložníka Neapole čeká se smlouvou Inter a další kluby

To ikona Neapole, která za tradiční italský klub odehrála v době psaní tohoto článku skoro 350 zápasů, má mnoho zájemců o svoje služby. Polský záložník je již řadu let jeden ze základních stavebních kamenů v sestavě Neapole a měl obrovský podíl na zisku Scudetta v minulé sezóně. Těžko si představit, že by se spojení Zielińskiho s Neapolí mohlo přerušit.

Ovšem i to je možné, protože médii proběhla informace o zájmu Interu Milán, který chce polskému záložníkovi nabídnout čtyřletou smlouvu. Je otázkou, jak by neapolští fanoušci reagovali na Polákův podpis s Nerazzurri. Před měsícem se mluvilo o zájmu Liverpoolu, který by chtěl ještě více vyztužit záložní řadu.

Do fronty se přidal i zájem ze Saúdské Arábie, takže je pouze na Zielińskim, jestli si vybere další výzvu, nebo snadno vydělané peníze na Blízkém východě.

Piotr Zieliński
Věk: 29
Země: Polsko
Současný klub: SSC Neapol
Pozice: Záložník
Hodnota: 34 mil. eur
Plat: 6,5 mil. eur ročně
Predikce: Podepíše s Interem Milán

Guido Rodríguez – zájem mají španělští giganti

Guido Rodríguez šel jinou cestou než mnozí jeho argentinští kolegové a do španělského Betisu přestoupil z Argentiny až ve 25 letech za 4 milióny eur. Technicky vybavený defenzivní záložník předvádí v jeho dresu velmi dobré výkony.

Proto není divu, že o Argentince se zajímala Barcelona a hlavně Atlético Madrid. Ti hledají defenzivního záložníka, který by jim dobře zapadl do jejich stylu. Je možné, že se Rodrígueze pokusí získat už v zimě, čímž by Betis, soupeř pražské Sparty v Evropské lize, mohl na odchodu svého středopolaře vydělat nějaké peníze. Dalším zájemcem je pak opět Liverpool, který se poohlíží po hráči do záložní řady.

Guido Rodríguez se tak může kariérně posunout, jeho velkou nevýhodou je, že jako hráč nesbírá branky a ani asistence. Jeho přínos pro tým je ve skvělém čtení hry a defenzivní činnosti.

Guido Rodríguez
Věk: 29
Země: Argentina
Současný klub: Real Betis
Pozice: Záložník
Hodnota: 28 mil. eur
Plat: 1,7 mil. eur ročně
Predikce: Podepíše s Atléticem Madrid

Další zajímaví hráči, kteří budou bez smlouvy

Vladimír Coufal, 31 let, West Ham

Belmondový hříšník Vladimír Coufal bude v létě stejně jako jeho parťák Tomáš Souček bez smlouvy, ale stejně jako u něj se obecně čeká, že West Ham smlouvu s 31letým pravým obráncem prodlouží.

Aaron Wan-Bissaka, 26 let, Manchester United

Pravý obránce Red Devils se stejně jako celý tým veze na střídavých výkonech. Podle všech indicií United uplatní opci ve smlouvě a prodlouží Angličanovi smlouvu o další rok.

Álvaro Morata, 31 let, Atlético Madrid

Okolo 31letého útočníka začaly opět kroužit velkokluby, hlavně ze Serie A. AC Milán, Inter Milán nebo AS Řím, ti všichni mají zájem o služby Moraty. Podle všeho však Morata prodlouží v Atléticu.

Wilfred Ndidi, 26 let, Leicester City

O nigerijského středopolaře byl velký zájem už v létě po sestupu Leicesteru z Premier League. Všechna jednání však ztroskotala a Ndidi zůstal. Ambice 26letého hráče však míří výš než do Championship a v lednu se znovu bude spekulovat o přestupu, aby hráč na konci sezóny neodešel zadarmo. Zájem momentálně projevují Nottingham Forest a Celtic.

Anthony Martial, 28 let, Manchester United

Další hráč United, kterému končí v létě smlouva. Na rozdíl od Wan-Bissaky je jeho budoucnost na Old Trafford nejistá. Martial v probíhající sezóně zatím vstřelil pouhé dvě branky a do zápasu často nastupuje pouze z lavičky náhradníků. Když si k tomu připočteme plat 250 000 liber týdně, tak nám vychází, že se Red Devils příliš nevyplatí a nejspíš si bude muset vybrat jiné angažmá.

Jorginho, 31 let, Arsenal

Jorginho momentálně tolik nenastupuje v základní sestavě Gunners, přesto je stále platným hráčem. V nedávném rozhovoru naznačil, že pokud by se nedohodl na prodloužení smlouvy v Arsenalu, tak by se rád přesunul zpět do Itálie.

Thomas Müller, 34 let, Bayern Mnichov

Legenda Bayernu se pomalu přesouvá do mentorské role a pomáhá mladším. Stále však má výkonost, aby pomohl i na hřišti. Bayern by chtěl prodloužit svojí ikoně smlouvu o jeden rok, ve hře však je i konec kariéry 34letého útočníka. V budoucnu by se měl přesunout do role jednoho z koučů v Bayernu.

Luka Modrić, 38 let, Real Madrid

Chorvatský záložník navzdory věku končit nehodlá. Momentálně je držitel Zlatého míče pro rok 2018 nespokojen s minutáží, kterou v Los Blancos dostává. Nahlas se mluví o přestupu už v lednovém přestupovém termínu, ale Carlo Ancelotti se vyjádřil, že by o svého záložníka nerad přišel. Zájem mají týmy ze Saúdské Arábie, mluvilo se i o Interu Miami. Je pravděpodobné, že chorvatská legenda na konci sezóny ukončí svou pouť v Realu Madrid, která trvá od roku 2012.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...