1. liga žen živě: derby Slavia Praha vs. Sparta Praha

Oba týmy mají skvělou sezónu a mají ambice získat mistrovský titul. Slavia neprohrála ani jedno utkání a k titulu má přece jen blíže. To Sparta ztrácí pět bodů, a pokud chce do boje o titul promluvit, tak musí vyhrát. Přečtěte si preview tohoto duelu dvou velkých rivalů. V článku se také dozvíte, kde největší zápas ženského fotbalu v Česku sledovat živě.

Živý přenosKurzy
SlaviaSparta – Tip

Lauren Chang (Sparta) a Kristýna Růžičková (Slavia) v souboji o míč Foto: Profimedia

1. liga žen živě: derby Slavia Praha vs. Sparta Praha v sobotu od 14:00

Slavia vládne lize, když se zatím nenašel nikdo, kdo by jí porazil. A to včetně Sparťanek, které padly v zářijovém derby 0:1. Nyní nastává čas na odvetu, která naznačí, kdo titul uzme v této sezóně. Sledujte derby pražských S v sobotu od 14:00 živě na youtube .

sipka Získejte bonus zdarma a vsaďte si na ženské derby

Sleduj průběh zápasu ZDE

Derby Slavia vs. Sparta ženy: jaké jsou kurzy na 1. ligu žen?

Oba týmy mají momentálně solidní formu. Ale všechno nahrává do karet spíše sešívanému týmu, což vzaly v úvahu i sázkové kanceláře.

Bookmakeři za favorita považují Slavii v kurzu 1,65. To na Sparťanky he vyosán kurz 4,69. Na remízu si můžete vsadit v kurzu 3,39.

Informace o derby žen Slavia vs. Sparta
📅 Kdy: 16. 3. 2024 od 14:00
🌎 Kde: Fotbalové hřiště Horní Měcholupy, Praha
🏆 Soutěž: 1. liga žen, 12. kolo
✅ Kurzy Tipsportu: 1,65 - 3,39 - 4,69
📺 Živý přenos: Youtube

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Slavia je stále bez prohry

Slavia zatím pokračuje v bezchybné jízdě ligou i pohárem a míří za obhajobou obou trofejí. V letošní sezóně ji tak může mrzet pouze neúspěch v Lize mistryň, kde získala pouhých pět bodů. V lize jsou však zatím stoprocentní, když na největšího soupeře, Spartu, mají náskok už pěti bodů. V zářijovém derby Slavia vyhrála 1:0 a vítězství bude chtít zopakovat i v domácím prostředí.

Jarní sezónu Slávistky začaly ve čtvrtfinále Poháru FAČR, v kterém se jí postavily hráčky Lokomotivy Brno. Na první branku si diváci počkali patnáct minut, když první branku vstřelila Khýrová. Následně utkání nabralo rychlý spád, protože během dalších čtrnácti minut přidaly branky Šurnovská a Košíková a Slavia rázem vedla 3:0. Do poločasu zvýšila Stackpole. Na začátku druhé půle dávala na 5:0 Morávková a v 71. minutě na konečných 6:0 dávala Divišová.

Následující utkání je čekalo v Liberci. Tam už v 18. minutě Slovan prohrával 0:2, do poločasu se však skóre už nezměnilo. V druhé půli přidala druhou branku Mclaughlin i Szewieczková a bylo to 4:0. Skóre na závěr zkorigovala domácí Tereza Černá.

Karel Piták může být se svým týmem spokojený, protože Slavia úspěšně vstoupila do jarní části sezóny. Nyní je čeká nejtěžší test v rámci české ligy, pražská Sparta. Slavia by neměla postrádat největší zimní posilu, kterou je Kateřina Svitková.

Výsledek derby žen v roce 2023
09. 09. 2023 1. liga Sparta vs. Slavia 0:1 Šurnovská
26. 5. 2023 Pohár FAČR Sparta vs. Slavia 1:2 pen. Dlasková - Kožárová
14. 5. 2023 1. liga Slavia vs. Sparta 2:0 Bartovičová, Khýrová
23. 4. 2023 1. liga Sparta vs. Slavia 0:1 Kožárová
26. 3. 2023 1. liga Sparta vs. Slavia 1:0 Chang

Sparta se chce dotáhnout na Slavii

I Sparta má velmi solidní jaro a pokračuje v pronásledování sešívaných. Momentálním úkolem je zmenšit ztrátu pěti bodů, k čemuž by jí pomohlo sobotní vítězství. Jak bylo psáno výše, v zářijovém derby Sparta prohrála, takže má sešívaným co oplácet.

Sparta vstoupila do jara utkáním v Poháru FAČR s Viktorií Plzeň a narozdíl od mužského ansáblu si v Plzni počínala mnohem lépe. Branky v první půli nepadly, v tom druhém se Sparťanky rozjely a jejich drtivá desetiminutovka zlomila Západočešky, které od 57. do 67. minuty inkasovaly čtyři branky. V 79. minutě přidala další branku Bužková z penalty a upravila tak na konečných 5:0 pro Spartu.

V lize Letenské čekaly Pardubice a byla to opět kanonáda. Během první půle se totiž Sparťanky prosadily hned šestkrát, když Eva Bartoňová vstřelila hattrick, což je na obránce slušný počin. Sparta nezpomalila ani ve druhém poločase a přidala další čtyři branky, takže tým Pardubic zdecimovala 10:0.

Trenér Pavol Gregora může být s týmem spokojený. Speciální bude zápas pro Terezu Kožárovou, která přišla do Sparty přímo ze Slavie před sezónou. Kožárové změna prospěla, protože za devět utkání už vstřelila šestnáct branek.

  • Datum, čas a místo zápasu: 16. 3., Fotbalové hřiště Horní Měcholupy, Praha

Tip na utkání Slavia vs. Sparta: Derby žen

Poslední vzájemné zápasy Sparty a Slavie nenabídly příliš branek. Poslední utkání předvedlo defenzivní bitvu, při které byla nakonec šťastnější Slavia. I v tomto utkání lze tedy očekávat spíše méně branek.

TIP: Méně než 2,5 gólů sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na utkání Slavia vs. Sparta - Tipsport

Kde sledovat fotbalové derby žen Slavia vs. Sparta: jak je to s přenosem v televizi (TV) a online livestreamem?

Ligové derby žen odvysílá youtube kanál. Ve streamech českých sázkovek ho bohužel nenajdete. U sázkové kanceláře Tipsport si pak na utkání můžete vsadit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se po svém sponzorovi jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální...

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na aktuální program ⏰ a výsledky...