Recenze sázkové kanceláře Chance: registrace, bonusy a kurzy

Historie sázkové kanceláře Chance sahá až do roku 1991. Od té doby samozřejmě prošla velkým vývojem. I když si u Chance stále můžete vsadit na několika stovkách kamenných poboček, tak prim už hraje online sázení. Přečtěte si recenzi Chance s informacemi o dostupných bonusech.

  1. Informace
  2. Založení účtu
  3. Dokončení registrace
  4. Vstupní bonus
  5. Vklady a výběry
  6. Kurzy a live sázky
  7. Live streamy
  8. Mobilní aplikace
  9. Kontakt
  10. FAQ

Sázková kancelář Chance Foto: Chance

Hodnocení sázkové kanceláře Chance: 9,7/10

  • Kurzy na fotbal: Sázet lze na zápasy z celého světa a k dispozici jsou i živé přenosy
  • Vstupní bonus: Za dokončení registrace dostanete zdarma bonus 200 Kč
SÁZKOVÁ KANCELÁŘ CHANCE
✅ Webové stránky www.chance.cz
✅ Licence v ČR ANO
✅ Vstupní bonus 200 Kč za dokončení registrace
✅ Bonus za vklad 2 000 Kč
✅ Jak ověřit účet - Online přes banku
- Na pobočce Chance
✅ Možnosti vkladu - Platební karta
- Platební brána u bank
- Bankovní převod
- Skrill
- My Paysafecard
- Vklad na pobočce Chance
✅ Minimální vklad 1 Kč, kartou 100 Kč, přes Skrill 1 000 Kč
✅ Minimální sázka 5 Kč
✅ Možnosti výběru - Bankovní převod
- Skrill
- Výplata na pobočce Chance
✅ Maximální výhra 10 000 000 Kč
✅ Živé přenosy ANO, na TV Chance
✅ Mobilní aplikace ANO (Android, iOS)
✅ LIVE podpora ANO
✅ Adresa a kontakt CHANCE a.s.
Politických vězňů 156
266 01, Beroun
+420 233 090 831

Sázková kancelář Chance: sázky, informace a recenze

Chance je jednou z největších sázkových kanceláří v České republice. Založena byla už v roce 1991 ve Frýdku-Místku, následně došlo k otevření první pobočky, která se nacházela v Ostravě. Dnes má Chance přes 200 kamenných poboček, samozřejmě se ale i u této sázkové kanceláře postupně dostalo do popředí sázení přes internet.

Z počítače, mobilu nebo tabletu tak máte na dosah širokou kurzovou nabídku i s live sázkami a živými přenosy. Vše přitom můžete probrat s největší komunitou sázkařů v ČR nebo zabojovat o různé odměny v zajímavých soutěžích.

Kvalitu nabízených služeb u Chance jen potvrzuje to, že od roku 2013 spadá pod Tipsport. Kromě sázení na sport a společenské události si u Chance můžete vsadit i loterii Korunka nebo si zahrát v online casinu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Chance: založení účtu, registrace a přihlášení

Jak už bylo řečeno, tak u Chance můžete sázet online. K tomu je potřeba si jen založit účet, což zvládnete během několika minut z počítače, mobilu nebo tabletu. Po dokončení registrace navíc získáte zdarma bonus 200 Kč. Níže naleznete návod na online registraci u Chance.

  • sipka Klikněte ZDE a přejděte na stránky Chance
  • Zvolte „ZAREGISTROVAT SE“ a objeví se před vámi registrační formulář
  • Vyplňte registrační formulář, potvrďte souhlas s Všeobecnými podmínkami a klikněte na „REGISTROVAT“
  • Přijde vám e-mail s potvrzovacím odkazem, klikněte na něj
  • Na mobil vám přijde SMS s údaji, se kterými se můžete přihlásit k vašemu hernímu účtu

Po splnění výše uvedených bodů získáváte dočasné konto. Jak jeho název napovídá, tak není trvalé, po 30 dnech totiž zanikne. Navíc jsou s ním spojená i další omezení, jako je třeba maximální vklad 3 000 Kč.

Pro přechod na trvalý účet je potřeba dokončit registraci. I v tomto případě vše vyřídíte přes internet během několika minut.

Registrace u Chance Foto: Chance

Chance sázková kancelář: dokončení registrace na pobočce i online přes bankovní identitu

Dokončení registrace – a s ní spojený bonus 200 Kč zdarma – má tři části. Tou první je ověření totožnosti. Pro dotáhnutí tohoto kroku sice můžete vyrazit na některou z kamenných poboček Chance, mnohem jednodušší je ale využít online ověření přes bankovní identitu. Vaše banka má o vás totiž dostatek informací, aby následně jen potvrdila Chanci vaši totožnost. Vše je hotové během několika kliknutí.

Dále je potřeba ověřit platební metodu. To je důležité z toho důvodu, abyste mohli bez problémů posílat peníze na vaše herní konto a také je z něj vybírat. K tomu je zapotřebí, aby daná platební metoda byla vedena na vaše jméno. Celým procesem vás podobně jako při ověření identity provede web Chance po přihlášení k vašemu účtu.

Přímo v rozhraní Chance si také nastavíte herní limity. Jejich nastavení by vám mělo pomoct v tom, aby vaše hraní bylo pod kontrolou a zůstalo skutečně jen zábavou. Limity se týkají třeba výše sázek nebo počtu přihlášení k hernímu kontu. Opět vše nastavíte během chvilky a za platné nastavení limitů se dokonce považuje i jejich odmítnutí.

Chance a bonusy pro nové hráče: je potřeba akční kód?

Zmiňované dokončení registrace vám otevírá cestu k prvnímu bonusu u Chance – jde o registrační bonus 200 Kč zdarma. Podrobněji jsme si jednotlivé kroky pro plnou registraci představili výše, nyní si to tedy jen shrneme.

  1. sipka Klikněte ZDE a založte si dočasné konto u Chance
  2. Dokončete registraci nastavením limitů, ověřením totožnosti a platební metody
  3. Na herní účet vám přistane bonus 200 Kč

Na tento bonus dosáhne každý plně registrovaný klient Chance. Pak je tu další bonus, pro jehož získání už budete muset na vaše herní konto vložit i nějaké ty prostředky. Jde o 100% bonus ke vkladu, který může dosáhnout hodnoty až 2 000 Kč. Níže se dozvíte, jak ho získat.

  1. Proveďte vklad na váš účet – jeho výše rozhodne o tom, jak vysoký bonus můžete získat
  2. Bonus do 90 dnů vyclearujte sázkami v hodnotě 14násobku vkladu v minimálním kurzu 2,00
  3. Bonus se bude uvolňovat postupně po vyclearování 10 % dané částky

Pro oba výše zmíněné bonusy platí, že nepotřebujete žádný akční kód. Nabídka bonusů pro vás ale nekončí registrací a prvním vkladem. Sázková kancelář Chance během celého roku přichází s nejrůznějšími soutěžemi. V nich můžete získat například Goldeny (prostředky, za které si můžete vsadit) nebo vstupenky na atraktivní sportovní události.

Sázková kancelář Chance: vklad a výběr peněz

Způsobů, jak vložit peníze na vaše sázkařské konto u Chance, je hned několik. V následující tabulce je najdete všechny vypsané. Dozvíte se také, jaké pro ně platí limity. U vkladu přes My Paysafecard platíte 5% poplatek z vložené částky, zbývající metody jsou bez poplatků.

Způsob vkladu Doba zpracování Min. a max. vklad
Pobočka Chance Okamžitě 1 Kč až 5 000 Kč
Platební karta Okamžitě 100 Kč až bez omezení
Bankovní převod Do následujícího pracovního dne 1 Kč až bez omezení
PayU Okamžitě 10 Kč až bez omezení
Skrill Okamžitě 100 Kč až 100 000 Kč
PayPal Okamžitě 100 Kč až 100 000 Kč
My Paysafecard Okamžitě 10 Kč až 24 000 Kč

I u výběrů je několik možností, jak si nechat poslat peníze z vašeho herního konta. Více informací ke všem dostupným metodám najdete v následující tabulce.

Způsob výběru Doba zpracování Min. a max. výběr
Pobočka Chance Okamžitě 100 Kč až 5 000 Kč
Bankovní převod Do následujícího pracovního dne 100 Kč až bez omezení
Skrill Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až bez omezení
PayPal Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až 100 000 Kč
My Paysafecard Do tří hodin od potvrzení výběru 100 Kč až 60 000 Kč

Chance a kurzová nabídka s live sázkami i live výsledky

Chance na svém webu uvádí, že její kurzová nabídka patří celosvětově mezi ty nejširší a nejkvalitnější. A u Chance skutečně najdete kurzy na nejrůznější sporty. Pokud se zaměříme na fotbal, tak ten má Chance výborně pokrytý. Vsadit si můžete na ty nejprestižnější klubové i reprezentační soutěže, zároveň prostor dostávají i nižší ligy či okrajové soutěže.

Jedna z výhod sázení přes internet jsou pak oblíbené live sázky. Ty vám umožňují sázet přímo v průběhu zápasu. U Chance je najdete v sekci LIVE. Jakmile ji otevřete, můžete se podívat na aktuální skóre a jednotlivé zápasy si vyfiltrovat podle sportu nebo podle filtrů „HRAJE SE“ a „NÁSLEDUJE“. K dispozici jsou i filtry podle toho, zda je k utkání k dispozici stream, tracker nebo rádio.

Chance a live streamy: ten nejlepší český, německý nebo španělský fotbal

Už tu padla zmínka o streamech. To je další z vítaných položek nabídky Chance. Stačí zavítat do sekce LIVE, kde už si podle ikonky televize můžete vybrat utkání, které Chance nabízí v živém přenosu.

Chance uvádí, že ročně nabídne přes 100 tisíc streamů. Program přenosů na nejbližší dny pak na webu Chance naleznete v sekci TV. Pokud jde o fotbal, tak tato sázková kancelář pravidelně přináší streamy z následujících soutěží.

Nad rámec těchto lig dokáže Chance dojednat i některé další přenosy. Jde třeba o předkola evropských pohárů, kdy se práva na vysílání obchodují po jednotlivých zápasech. Pro aktuální nabídku živých přenosů tedy doporučujeme sledovat web Chance.

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jak sázet u Chance? Na www.chance.cz i přes mobilní aplikaci ke stažení pro Android a iOS

Sázet u Chance přes internet je možné třemi různými způsoby. Všechny tři jsou velice jednoduché, jde spíš o vaši osobní preferenci.

  • Z počítače přes web Chance
  • Z mobilu nebo tabletu přes mobilní web Chance
  • Z mobilu nebo tabletu přes mobilní aplikaci

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, tak nepřijdete o žádnou z důležitých funkcí sázkové kanceláře Chance. Co se týče aplikace, tak ta je zdarma ke stažení jak pro Android, tak pro iOS. Podrobnosti k mobilní aplikaci Chance se dozvíte ZDE.

Sázková kancelář Chance a.s.: kontakt na zákaznickou podporu a kontrola tiketu

Pokud máte ohledně vašeho účtu u Chance nějaký dotaz, tak se můžete obrátit na zákaznickou podporu. Na výběr máte hned z několika komunikačních kanálů.

  • Přes e-mail info@chance.cz
  • Přes telefon na čísle +420 233 090 831
  • Přes chat na webu Chance
  • Přes kontaktní formulář na webu Chance

Zákaznická podpora Chance je tu pro vás každý den od 8:00 do 2:00. Pokud budete něco potřebovat řešit po 22. hodině, tak je jen potřeba využít e-mail nebo chat.

U Chance můžete také zkontrolovat a reklamovat váš tiket. Reklamaci vyřídíte přes e-mail reklamace@chance.cz. Využít můžete také funkci „Reklamace tiketu“, kterou najdete přímo na vašem tiketu.

Jestli se chystáte něco reklamovat ohledně online casina Chance Vegas, tak můžete využít e-mail games.reklamace@chance.cz.

1️⃣ Nabízí Chance nějaké bonusy?

Ano, jen za dokončení registrace dostanete 200 Kč. Dalších až 2 000 Kč můžete získat k prvnímu vkladu. Více informací najdete ZDE.

2️⃣ Vysílá Chance fotbalové zápasy?

Ano, u Chance najdete přímé přenosy nejvyšších soutěží z Česka, Německa nebo Španělska. Více o streamech u Chance se dočtete ZDE.

3️⃣ Má Chance svou mobilní aplikaci?

Ano, aplikace Chance je zdarma ke stažení pro Android i iOS. Více se dozvíte ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zásady zodpovědného kurzového sázení na fotbal a další sporty

Zásady zodpovědného hraní v online sázkové kanceláři

Sázení v online sázkové kanceláři je zábava. Přesto je nesmírně důležité hrát zodpovědně. V tomto článku jsou pravidla zodpovědné hry...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.