Fortuna liga: Baník Ostrava vs. Sparta Praha v livestreamu

Pro fotbalisty Sparty je v sázce první místo v ligové tabulce. Letenští se na něj alespoň na pár hodin posunou, pokud zvítězí na hřišti ostravského Baníku. Tradičně vyhrocený duel dvou velkých rivalů sledujte živě a zdarma na TV Tipsport.

Živý přenosPreviewKurzy a tip

Sparťané se radují z gólu do sítě Teplic Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Fortuna liga: Baník Ostrava vs. Sparta Praha živě v televizi (TV) a online livestreamu zdarma

V české nejvyšší soutěži jde do tuhého. Už tento víkend se proti sobě postaví dva nejvýše postavené týmy v tabulce. Vzájemného souboje Slavie s Plzní bude chtít využít Sparta, která se představí na půdě Baníku Ostrava. Letenské čeká velice těžký duel, i když Slezané nejsou v ideální formě.

Střet Baníku se Spartou začíná v sobotu v 15:00 a sledovat ho můžete na placené televizní stanici O2 TV Sport. Utkání si ale můžete pustit i zdarma, a to v livestreamu sázkové kanceláře Tipsport.

sipka Sledujte duel Baník – Sparta živě a zdarma na TV Tipsport

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta chce jít na první místo, musí se ale vypořádat se slavícím Baníkem

Jarní forma Baníku mnohé překvapila. Na rozdíl od fazony jejich soupeře z Letné ale šlo o nemilé překvapení. Slezané ze šesti pokusů vyhráli jen jednou a momentálně se nacházejí na 12. příčce, z níž by pro nadstavbovou část šli do skupiny o záchranu. Na skupinu o titul sice ztrácejí jen pět bodů, jejich forma se ale bude muset rychle zlepšit.

Alespoň pokud si v Ostravě chtějí užít další díl z oslav historie klubu. Baníkovci proti Spartě nastoupí v retro dresech z roku 1923. Obléknout je budou moct také obránce David Lischka a záložník Filip Kaloč, kteří naposledy v Pardubicích (1:1) pykali za žluté karty. Do té doby oba na jaře nevynechali ani minutu.

Mimo hru naopak ze zdravotních důvodů zůstávají obránce Michal Frydrych a záložník Daniel Tetour. Stoper či defenzivní záložník Ladislav Takács pak pokračuje v rekonvalescenci. Dlouhou cestu zpět do zápasové nominace má za sebou obránce Jaroslav Svozil. Ten byl po zranění kolene v minulém kole poprvé alespoň na lavičce.

Zápasy Baníku se Spartou v sezoně 2022/23
17.9. Fortuna liga Sparta vs. Baník 1:1 22. Sadílek
46. Klíma
19.11. MOL Cup Baník vs. Sparta 2:3 41. Kaloč, 92. Kuzmanović
22. Haraslín z pen., 66. Frydrych vl., 77. Čvančara

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Sparta je zatím nejlepším týmem jara. Nyní se může posunout do čela i v rámci celkové ligové tabulky. Alespoň na několik hodin, než se dohraje zápas Slavie s Plzní. Letenští totiž ztrácejí na první slávisty dva body. To, že se dostali na dostřel, si sparťané zajistili pěti výhrami ze šesti jarních ligových utkání.

Naposledy Sparta odklidila z cesty Teplice, což stálo místo nyní už bývalého trenéra Sklářů Jiřího Jarošíka. Letenští neměli s někdejším hráčem Sparty slitování a Teplice porazili 4:1. Právě ofenziva sparťany na jaře zdobí, když v lize už pětkrát v řadě dali alespoň tři branky.

Jaro skvěle odstartoval křídelník Lukáš Haraslín a produktivní jsou i útočníci Jan Kuchta s Tomášem Čvančarou. Není to přitom tak dávno, co se spekulovalo, zda poslední dva jmenovaní vůbec mohou hrát spolu. Dohromady by měli nastoupit i v sobotu, chybět by naopak mělo zraněné trio Čelůstka, Højer a Pešek.

Sázkové kurzy a tip na zápas Baníku se Spartou

Bookmakeři Tipsportu vidí favorita zápasu v pražské Spartě, na jejíž výhru vypsali kurz 1,77. Vítězství domácích ohodnotili kurzem 4,47. Na remízu je pak vypsaný kurz 3,94.

My zkoušíme sázku na to, že se trefí jeden z dvojice Čvančara – Kuchta. Na jaře se zatím stalo jen jednou, že by se jeden z těchto dvou útočníků střelecky neprosadil. Tipujeme tedy, že jejich dobrá forma bude pokračovat.

TIP: Čvančara nebo Kuchta dá gól v kurzu 1,96 sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.