Chance Liga: Jablonec vs. Sparta Praha v online live streamu

Po pohárovém týdnu je tu opět liga. Sparta v ní bude hájit pozici jediného týmu, který ještě neztratil ani bod. Letenští tentokrát jedou do Jablonce, který v tomto ročníku inkasoval jen jednou. Jak to bude v sobotu vypadat, to sledujte na Betano TV.

Živý přenosKurzy
JablonecSparta
H2HTip

Oslava Lukáše Haraslína po gólu proti FCSB Foto: Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 5. kolo: Jablonec vs. Sparta Praha živě v online live streamu

Pohárové příběhy jsou za námi, víkend tradičně patří lize. Ta má před 5. kolem jediné mužstvo se stoprocentní bilancí. Tím je mistrovská Sparta. O tom, jak se bude Letenským dařit v Jablonci, se můžete přesvědčit v sobotu od 20:00 na Betano TV.

sipka Pusťte si zápas Jablonec vs. Sparta živě a zdarma

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta jede do Jablonce, jak vypadají kurzy?

Bookmakeři v sobotním duelu považují za favorita hostující Spartu. Na triumf Letenských vypsali kurz 1,62. Vítězství domácího Jablonce ohodnotili kurzem 5,20. Dělbě bodů pak přisoudili kurz 4,35.

Utkání bude pískat sudí Jan Machálek. Ten zatím v této sezoně rozhodoval tři zápasy. Stihl v nich nařídit jednu penaltu a udělit jednu červenou kartu.

Informace před zápasem Jablonec vs. Sparta
📅 Kdy: 17. 8. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou
🏆 Soutěž: 5. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Jan Machálek
Kurzy Betana: 5,20 – 4,35 – 1,62
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Jablonec zatím inkasoval jen jednou, Kozel si pochvaluje rostoucí konkurenci

Měl to blízko. Trenér Luboš Kozel v létě po konci na lavičce Liberce přešel do Jablonce. A zatím se mu na Střelnici daří. V úvodních čtyřech ligových kolech jeho celek prohrál jen na půdě ostravského Baníku, kterému podlehl 0:1. Šlo zároveň o jedinou inkasovanou branku Severočechů.

S dalšími dvěma pohárovými účastníky Jablonečtí bodovali, když doma porazili Mladou Boleslavi (2:0) a remizovali s Plzní (0:0). Naposledy pak zvítězili u ligového nováčka z Dukly. Triumf 2:0 zařídili svými góly Dominik Hollý a Bienvenue Kanakimana, pod tři body se chycenou penaltou výrazně podepsal také Jan Hanuš.

sipka Udrží Jablonec čisté konto i proti Spartě? Vsaďte si

Kouč Kozel si mohl pochvalovat i to, že mu v sestavě přibývají možnosti. Disciplinární trest vypršel Davidu Puškáčovi, který tak po příchodu z Bohemians debutoval v novém dresu. Po zranění se do zápasové nominace vrátili také David Štěpánek, Jan Chramosta a Matouš Krulich.

Nějaké absence ale přece jen zůstávají. Ke vzrůstající konkurenci v kádru nebyli schopni přispět Haiderson Hurtado a Michal Černák. Oba vinou zranění. Pro duel se Spartou pak budou Jablonci scházet Matěj Polidar a Tomáš Schánělec. Tato dvojice totiž na severu Čech hostuje právě z Letné.

Sestava Jablonce v posledním zápase proti Dukle (2:0)
Hanuš – Martinec, Tekijaški, Souček – Chanturishvili, Beran, Nebyla, Polidar – Alégué, Puškáč, Hollý
Kdo šel do hry z lavičky: Fortelný, Nardini, Cedidla, Krulich, Kanakimana

Sparta se přiblížila Lize mistrů, opět úřadovala obávaná křídla

Ze tří překážek už dvě zdolali. Fotbalisté pražské Sparty po vyřazení Shamrocku (2:0 a 4:2) odklidili z cesty také FCSB. Po remíze 1:1 v Praze zvítězili v Bukurešti 3:2 a v závěrečném předkole vyzvou Malmö. Se švédským mistrem se sparťané utkají o svou první účast v hlavní fázi Champions League od roku 2005.

Do této pozice je dostal výborný první poločas v Rumunsku, po němž vedli 3:0. Úřadovali přitom křídelníci Veljko Birmančević s Lukášem Haraslínem, kteří se podělili o všechny tři góly. Ve druhé půli se ovšem Sparta zatáhla a domácí snížili na rozdíl jediné branky. Dramatický závěr ale tým trenéra Larse Friise ustál.

sipka Postoupí Sparta také přes Malmö? Vsaďte si

Play-off o Ligu mistrů Letenští rozehrají příští týden, nejprve je ale na řadě liga. V ní jsou jediným mančaftem se stoprocentní bilancí. Friisův celek postupně porazil Pardubice (2:1), Teplice (4:1), Duklu (2:0) a naposledy Bohemians (2:1). Samozřejmostí při takto nabitém programu byla výrazná rotace.

Z té dánskému kouči vypadli obránci Imanol a Martin Suchomel. Hlavně zranění letní posily z Bilbaa je velice mrzuté. Španělský novinář Ander Cotorro totiž v týdnu přišel s informací, že se jedná o vážné poranění kolene. To by mohlo vedení letenského klubu přimět ještě ke vstupu na transferový trh.

Sestava Sparty v posledním zápase proti FCSB (3:2)
Vindahl – Vitík, Sørensen, Zelený – Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Olatunji, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Wiesner, Daněk, Kuchta, Solbakken, Sadílek

Vzájemná bilance Jablonce se Spartou (H2H)

Sparta se zatím s Jabloncem střetla v samostatné české lize ve 62 utkáních. Vzájemná bilance přitom hovoří jasně pro Letenské, kteří vyhráli 39 zápasů.

Na severu Čech už se jim ale tolik nedařilo. Sérii bez vítězství, která trvala od roku 2018, zlomili až v minulé sezoně, kdy v Jablonci triumfovali 5:1.

Vzájemná bilance Jablonce se Spartou v české lize
Výhry Jablonce Remízy Výhry Sparty
11 12 39

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Jablonec vs. Sparta 2:2 (9. 11. 2019)
  • Sparta vs. Jablonec 3:0 (5. 7. 2020)
  • Sparta vs. Jablonec 2:1 (3. 10. 2020)
  • Jablonec vs. Sparta 1:0 (14. 4. 2021)
  • Sparta vs. Jablonec 1:1 (19. 9. 2021)
  • Jablonec vs. Sparta 1:1 (9. 3. 2022)
  • Jablonec vs. Sparta 1:1 (30. 8. 2022)
  • Sparta vs. Jablonec 3:0 (19. 2. 2023)
  • Jablonec vs. Sparta 1:5 (12. 8. 2023)
  • Sparta vs. Jablonec 3:0 (9. 12. 2023)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 8. ve 20:00, Stadion Střelnice (Jablonec nad Nisou)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Jablonec vs. Sparta Praha v 5. kole Chance Ligy

V minulém ročníku si Sparta v Jablonci zastřílela (5:1). Předtím ale ve třech vzájemných soubojích na severu Čech padly pokaždé maximálně dva góly.

Sázíme na to, že Letenští potvrdí roli favorita a v sobotu vyhrají. Zároveň si ale nemyslíme, že půjde o nějakou přestřelku. Jablonečtí v této sezoně inkasovali jen jednou. Na sparťanech se zase i přes široký kádr může projevit náročné pohárové utkání v Bukurešti.

TIP: Sparta vyhraje a padne -4,5 gólu sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Jablonec – Sparta dnes v přímém přenosu v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Sobotní zápas si můžete pustit v televizi i na internetu. Televizní přenos najdete na placené stanici O2 TV Sport. Stream zdarma můžete sledovat u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen mít pozitivní balanc na vašem Betano účtu nebo uzavřít sázku v posledních 24 hodinách.

Jablonec v minulém kole vyhrál na Dukle 2:0. Pusťte si sestřih tohoto duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V ročníku 2023-24 triumfovali fotbalisté Sparty

Český fotbalový pohár MOL Cup 2024/2025 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z Česka. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Varnsdorfem

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.