Chance Liga: Teplice vs. Sparta Praha v online live streamu

Úspěšný vstup do pohárů mají za sebou. Nyní se pozornost sparťanů vrací k lize. Ve 2. kole jedou na hřiště Teplic, kde dvakrát v řadě nevyhráli. Přečtěte si novinky z obou mužstev a sledujte sobotní duel na Betano TV.

Živý přenosKurzy
Teplice – Sparta
H2HTip

Sparťané se radují z gólu Tomáše Wiesnera proti Shamrocku Foto: Niall Carson / PA Images / Profimedia

Chance Liga (dříve Fortuna liga), 2. kolo: Teplice vs. Sparta Praha živě v online live streamu

Po evropských pohárech je opět na řadě Chance Liga. V jejím 2. kole je na programu také souboj Teplic se Spartou. Zatímco Severočeši na úvod padli, tak obhájci titulu brali tři body. Sledujte v sobotu od 17:00 na Betano TV, jak to mezi Skláři a Letenskými dopadne.

sipka Sledujte zápas Teplice vs. Sparta živě a zdarma

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

Sparta jede do Teplic, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři mají o sobotním favoritovi jasno. Považují za něj hostující Spartu v kurzu 1,45. Na triumf domácích Teplic se dá sázet v kurzu 6,60. U remízy najdete kurz 4,80.

Utkání Na Stínadlech dostal na starost rozhodčí Dominik Starý. Ten pískal i zatím poslední vzájemný duel obou celků. Sparta v něm v prosinci přišla o vyloučeného Lukáše Sadílka a rychle prohrávala. Nakonec ale na Letné zvítězila 2:1.

Informace před zápasem Teplice vs. Sparta
📅 Kdy: 27. 7. 2024 od 17:00
🌍 Kde: AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice
🏆 Soutěž: 2. kolo Chance Ligy 2024/25
Rozhodčí: Dominik Starý
Kurzy Betana: 6,60 – 4,80 – 1,45
📺 Přímý přenos: Betano TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Teplice na úvod ligy prožily drama se špatným koncem

Fotbalisty Teplic čekalo v úvodním ligovém kole nepříjemné déjà vu. Poté, co minulou sezonu zakončili prohrou v Hradci Králové, se na východ Čech vydali i na startu aktuálního ročníku. Utkání bez většího množství šancí zvládli lépe Votroci, kteří gólem v nastavení druhé půle zvítězili 1:0.

O několik minut dříve se přitom po rohovém kopu dostali do vedení hosté. Branku Teplic ale následně odvolal VAR. Daniel Trubač totiž při zahrávání rohu podklouzl a míče se dotkl dvakrát. O to krutější výsledek to byl pro mladý tým, který měl v Hradci v základní sestavě pět hráčů ve věku 21 až 23 let.

sipka Prosadí se Teplice proti Spartě? Vsaďte si

Teplické v novém ročníku nadále vede Zdenko Frťala. Ten se v letní přestávce musel rozloučit s několika talentovanými borci. Stoper Štěpán Chaloupek uskutečnil už dříve domluvený přesun do Slavie, kam se po hostování vrátil také útočník Daniel Fila. Právě on byl v uplynulé sezoně s 11 trefami nejlepším střelcem Sklářů.

Z posil šli rovnou do základu Jaroslav Harušťák (Baník) a Filip Horský (Slavia), kteří v klubu hostují. Nově příchozí Ladislav Takács se naopak nadále věnuje rehabilitaci. V Hradci trenéru Frťalovi chyběli také Jan Knapík, Ondřej Kričfaluši, Robert Jukl a Mohammed Yasser.

Sestava Teplic v posledním zápase proti Hradci Králové (0:1)
Ludha – Tsykalo, Mareček, Mićević – Švanda, Bílek, Trubač, Havelka, Harušťák – Gning, Horský
Kdo šel do hry z lavičky: Zsigmond, Svatek, Beránek, Labík, Radosta, Čerepkai

Sparta vstoupila vítězně do předkol Ligy mistrů

Dva tituly v řadě mají v kapse. Nyní chtějí sparťané kromě ligového hattricku po dlouhých letech postoupit také do Ligy mistrů. Aby si zahráli ligovou fázi, která nahrazuje základní skupiny, musejí Letenští zdolat tři soupeře. Toho prvního v úterý minimálně načali, když porazili Shamrock Rovers venku 2:0.

Kouč Lars Friis oproti výhře v lize nad Pardubicemi (2:1) protočil sestavu, ve které udělal šest změn. Poprvé od začátku v dresu Sparty nastoupili Mathias Ross a Imanol García. Hra Letenských místy drhla, Friis to ale vzal na sebe s tím, že na součinnosti jeho svěřenců se podepsala právě výrazná rotace.

sipka Vsaďte si na sparťanské střelce v Teplicích

Sparťanský trenér tak pokračuje v ladění týmu a rozkládání zátěže po náročném období, kdy mělo několik hráčů reprezentační povinnosti. Lukáš Haraslín už v Irsku zvládl poločas. V Praze zůstal Angelo Preciado, který potřeboval ještě potrénovat po účasti na Copa América.

Pouze v Česku se na vítězství nad Shamrockem díval také nový kapitán Filip Panák. Na Letné mu ale dlouhodobě připravují takový program, aby po četných zdravotních problémech byl fit, když je to potřeba. Jinak sparťané nadále dávají dohromady Kaana Kairinena. Do Irska ze zdravotních důvodů necestoval ani nadějný Roman Mokrovics.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Shamrocku Rovers (2:0)
Vindahl – Vitík, Ross, Zelený – Wiesner, Laci, Solbakken, Imanol – Tuci, Kuchta, Birmančević
Kdo šel do hry z lavičky: Haraslín, Sørensen, Pavelka, Krasniqi, Olatunji

Vzájemná bilance Teplic se Spartou (H2H)

Sparta zatím s Teplicemi v samostatné české lize sehrála 56 utkání. Vzájemná bilance vyznívá lépe pro Letenské, kteří vyhráli v 29 případech.

Zatím poslední triumf Sklářů pochází z roku 2018, kdy v Praze zvítězili 1:0.

Vzájemná bilance Teplic a Sparty v české lize
Výhry Teplic Remízy Výhry Sparty
9 18 29

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Teplice vs. Sparta 1:1 (20. 10. 2019)
  • Sparta vs. Teplice 3:0 (3. 6. 2020)
  • Teplice vs. Sparta 0:1 (29. 11. 2020)
  • Sparta vs. Teplice 7:2 (3. 4. 2021)
  • Sparta vs. Teplice 4:2 (7. 11. 2021)
  • Teplice vs. Sparta 0:3 (9. 4. 2022)
  • Teplice vs. Sparta 2:2 (10. 9. 2022)
  • Sparta vs. Teplice 4:1 (4. 3. 2023)
  • Teplice vs. Sparta 1:1 (19. 8. 2023)
  • Sparta vs. Teplice 2:1 (17. 12. 2023)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 27. 7. v 17:00, AGC Aréna Na Stínadlech (Teplice)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Teplice vs. Sparta Praha ve 2. kole Chance Ligy

Složení sparťanské ofenzivy se v úvodních zápasech nové sezony těžko odhaduje, proti Shamrocku se už ale představil její důležitý člen. Celý druhý poločas po zapojení na Euru 2024 odkopal Lukáš Haraslín, který by mohl dostat další prostor proti Teplicím.

Haraslín za 45 minut v Irsku ukázal, že je připravený a ocitl se v jedné dobré šanci. V sobotu by pak podobnou příležitost už mohl proměnit.

TIP: Lukáš Haraslín dá gól sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Chance Ligu živě: fotbal Teplice vs. Sparta dnes v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Sobotní zápas si můžete pustit v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará placený kanál O2 TV Sport. Zdarma pak můžete utkání sledovat díky streamu u sázkové kanceláře Betano. Podmínkou je jen pozitivní balanc na vašem účtu u Betana nebo uzavření sázky v posledních 24 hodinách.

Teplice na úvod sezony prohrály s Hradcem Králové. Podívejte se na sestřih tohoto dramatického duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Řezníček

Chance Národní Liga 2024/25: program, výsledky a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Chance Národní Lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje 16 týmů.