Fortuna liga: Sparta Praha vs. Teplice v online live streamu

Sparta postoupila do vyřazovací fáze Evropské ligy, tím pro ni ale podzim nekončí. Ještě je tu poslední ligové kolo v roce 2023. V jeho rámci přijedou na Letnou Teplice, které se drží na 10. místě tabulky. Přečtěte si novinky z obou mužstev a sledujte nedělní duel na Fortuna TV.

Živý přenosKurzy
SpartaTepliceH2HTip

Lars Friis a Veljko Birmančević se radují z gólu proti Arisu Limassol Foto: Profimedia

Fortuna liga, 19. kolo: Sparta Praha vs. Teplice živě v online live streamu

Jde o jeden z mála týmů, který v aktuálním ligovém ročníku dokázal Spartu obrat o body. Teplice v srpnu braly doma bod za remízu 1:1. Nyní vyrážejí na Letnou, kde jsou zatím sparťané v rámci ligy stoprocentní. Sledujte v neděli od 18:00 na Fortuna TV, jak to mezi Letenskými a Skláři dopadne.

sipka Sledujte zápas Sparta vs. Teplice živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta hostí Teplice, jaké jsou kurzy?

Bookmakeři to v neděli vidí jednoznačně. Za favorita považují domácí Spartu, na kterou vypsali kurz 1,16. Na triumf hostů z Teplic se dá sázet v kurzu 20,00. U remízy najdete kurz 7,70.

Utkání na Letné dostal na starost rozhodčí Dominik Starý. Ten zatím v aktuálním ligovém ročníku pískal sedm zápasů. Starý v nich nařídil šest pokutových kopů, to je nejvíce ze všech sudích v české nejvyšší soutěži.

Informace před zápasem Sparta vs. Teplice
📅 Kdy: 17. 12. 2023 od 18:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 19. kolo Fortuna ligy 2023/24
Rozhodčí: Dominik Starý
Kurzy Fortuny: 1,16 – 7,70 – 20,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Sparta postupuje v Evropské lize, jméno soupeře se dozví už v pondělí

Před posledním hracím dnem skupin Evropské ligy to mohlo dopadnout všelijak. V zamotané skupině C platilo, že Sparta mohla skončit první i poslední. Nakonec z toho bylo něco mezi. Pro Letenské šlo ale určitě o šťastný konec. Ze druhého místa totiž postoupili do jarní fáze Evropské ligy, a to konkrétně do předkola play-off.

Postup si sparťané zajistili díky výhře 3:1 na půdě Arisu Limassol. Hosté si vstupenku do jarní části vystříleli už v první půli, kdy dali všechny tři branky. Podruhé v řadě se prosadil Jan Kuchta, dva zásahy navíc přidal Veljko Birmančević. Letenští tak už vyhlížejí los předkola play-off, který proběhne v pondělí od 13:00.

Do té doby je tu ještě poslední podzimní úkol na hřišti. Tím je pro Spartu porazit doma Teplice. Letenští si na první příčce tabulky potřebují přes zimu udržet co nejdále od těla rivala ze Slavie. Sešívaní pak budou mít na jaře ještě zápas k dobru. Sebevědomí pro úspěch v 19. kole dává sparťanům stoprocentní domácí ligová bilance.

I celková forma vypadá dobře. Svěřenci trenéra Briana Priskeho vyhráli posledních šest soutěžních duelů. Navíc v nich čtyřikrát udrželi čisté konto. K další nule tentokrát nepomůže vykartovaný Martin Vitík. Nejistý je pak start Filipa Panáka, který utkání proti Arisu vynechal kvůli nemoci. Otazník visí také nad Angelem Preciadem.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Arisu Limassol (3:1)
Vindahl – Vitík, Sørensen, Krejčí – Preciado, Laci, Kairinen, Zelený – Birmančević, Kuchta, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Wiesner, Karabec, Vydra, Olatunji, Pešek

Teplice na podzim překvapily a chtějí i podruhé obrat Spartu

Jen tři týmy zatím dokázaly v tomto ročníku Fortuna ligy obrat o body vedoucí Spartu. Jedním z nich jsou Teplice, které v srpnu uhrály doma remízu 1:1. Nyní chtějí něco podobného zopakovat. V teplickém podání to ale nebylo jen o vytáhnutí se na ligového mistra. Severočeši celkově zažili solidní podzim.

Před závěrečným podzimním kolem to pro Skláře znamenalo 10. příčku, tedy místenku do prostřední skupiny. Tepličtí hráči tak překvapili a zatím se drží dál od výraznějších záchranářských starostí. Klub ze severu Čech na tom navíc mohl být ještě lépe. V posledních dvou utkáních ale přišel o body až v závěrečných minutách.

Doma s Bohemians (1:1) inkasoval v 87. minutě, v Jablonci (2:3) pak o minutu dříve. Alespoň se v severočeském souboji po vleklém zranění vrátil na hřiště Jakub Urbanec. Následně měl mančaft kouče Zdenko Frťaly nastoupit ještě doma proti Olomouci, tento duel byl ale kvůli nezpůsobilému terénu odložen na jaro.

Právě na jarní část už cílí teplické vedení. První posilu přitom zdá se potvrdil trenér druholigové Vlašimi. Martin Hyský pro klubový web uvedl, že Albert Labík, který ve Vlašimi na podzim hostoval ze Slavie, by měl další zkušenosti sbírat už v ligových Teplicích. Ty jinak před výjezdem na Spartu postrádaly zraněného Marka Beránka.

Sestava Teplic v posledním zápase proti Jablonci (2:3)
Grigar – Tsykalo, Chaloupek, Mićević – Radosta, Knapík, Trubač, Havelka, Urbanec – Gning, Yasser
Kdo šel do hry z lavičky: Hronek, Vachoušek, Bílek, Křišťan, Fila

Vzájemná bilance Sparty s Teplicemi (H2H)

Sparta zatím s Teplicemi v samostatné české lize sehrála 55 utkání. Vzájemná bilance vyznívá lépe pro Letenské, kteří vyhráli v 28 případech.

Zatím poslední triumf Sklářů pochází z roku 2018, kdy v Praze zvítězili 1:0. V právě probíhající sezoně se oba soupeři potkali v rámci 5. kola. Na severu Čech z toho byla remíza 1:1.

Vzájemná bilance Sparty a Teplic v české lize
Výhry Sparty Remízy Výhry Teplic
28 18 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Sparta vs. Teplice 0:1 (9. 12. 2018)
  • Teplice vs. Sparta 1:1 (20. 10. 2019)
  • Sparta vs. Teplice 3:0 (3. 6. 2020)
  • Teplice vs. Sparta 0:1 (29. 11. 2020)
  • Sparta vs. Teplice 7:2 (3. 4. 2021)
  • Sparta vs. Teplice 4:2 (7. 11. 2021)
  • Teplice vs. Sparta 0:3 (9. 4. 2022)
  • Teplice vs. Sparta 2:2 (10. 9. 2022)
  • Sparta vs. Teplice 4:1 (4. 3. 2023)
  • Teplice vs. Sparta 1:1 (19. 8. 2023)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 12. v 18:00, epet ARENA (Praha)

Tip na výsledek zápasu Sparta Praha vs. Teplice v 19. kole Fortuna ligy

Doma Sparta v lize neztratila ještě ani bod. A tipujeme, že proti Teplicím bude tato série pokračovat. Letenští by navíc mohli vést už po poločase. Celkově se jim totiž na vlastním stadionu v úvodních dějstvích daří.

Z devíti ligových duelů hned osmkrát vedli už po 45 minutách. K tomu přidáváme tip na to, že diváci uvidí v zápase alespoň tři góly. Sparťané šli do 19. kola s nejlepší ofenzivou ligy, která by se opět mohla ukázat.

TIP: Sparta vyhraje 1. poločas i zápas a padne +2,5 gólu sipka Vsadit u Fortuny

Vsaďte si u Fortuny

Kde sledovat Fortuna ligu živě: fotbal Sparta vs. Teplice v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Nedělní zápas můžete sledovat v televizi i na internetu. O televizní přenos se postará placený kanál O2 TV Sport. Zdarma pak můžete utkání sledovat díky streamu u sázkové kanceláře Fortuna.

Sparta ve čtvrtek vyhrála na hřišti Arisu Limassol 3:1 a zajistila si postup do předkola play-off Evropské ligy. Nejnovější video ze série Buď v týmu vás zavede do kabiny Letenských před rozhodujícím duelem i po něm.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...