MOL Cup živě: SFC Opava vs. Sparta Praha v online live streamu

Loni padla Sparta ve finále MOL Cupu. Nyní je krok od dalšího finálového duelu. V semifinále bude na druhé straně stát druholigová Opava, která si o domácí pohár zahrála před sedmi lety. Jak to mezi oběma soupeři dopadne, sledujte ve středu u Betana.

Živý přenosKurzy
OpavaSpartaTip

Veljko Birmančević slaví vítězný gól proti Českým Budějovicím Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Semifinále MOL Cupu 2023/2024: SFC Opava vs. Sparta Praha ve středu živě a zdarma u Betana

V sezoně 2016/17 se o vítězi domácího poháru rozhodovalo mezi dvěma outsidery. Zlín tehdy ve finále porazil Opavu. Stejně nečekaný vrchol může mít MOL Cup i letos. Zlín i Opava jsou v semifinále, na slezský mančaft v něm čeká ale mistrovská Sparta. Tento semifinálový souboj můžete sledovat ve středu od 18:00 u Betana.

sipka Sledujte zápas Opava vs. Sparta živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na semifinále MOL Cupu: Sparta je v Opavě favoritem

Bookmakeři berou postup Sparty za téměř hotovou věc. Na to, že dál projdou Letenští, si můžete vsadit v kurzu 1,08. Postup Opavy je ohodnocen kurzem 6,80.

Když se podíváme na kurzy pro samotný zápas, tak sparťanská výhra po 90 minutách s sebou nese kurz 1,20. Opavský triumf najdete pod kurzem 12,50. Pokud si myslíte, že utkání půjde minimálně do prodloužení, tak si můžete v kurzu 6,10 vsadit na remízu.

Ve Slezsku bude rozhodovat Petr Hocek. Ten v tomto ročníku Fortuna ligy dostal v roli hlavního rozhodčího příležitost v devíti duelech. Udělil v nich hned čtyři červené karty.

Informace před zápasem Opava vs. Sparta
📅 Kdy: 3. 4. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Městský stadion Opava, Opava
🏆 Soutěž: Semifinále MOL Cupu 2023/24
Rozhodčí: Petr Hocek
Kurzy Betana: 12,50 – 6,10 – 1,20
📺 Přímý přenos: Betano, ČT2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Opava potřetí za sebou nevyhrála a trenér si nebral servítky

Už v pátek odehrála Opava své zatím poslední utkání. V rámci 20. kola Fortuna národní ligy doma jen remizovala s Kroměříží. Vedení jí v 58. minutě dal Jaroslav Málek. Ve druhé půli poté na stadionu vypadla elektřina. A výpadek SFC neprospěl. Vyrovnávací branku domácí inkasovali v 89. minutě.

Žádné výmluvy nicméně na tiskové konferenci nehledal trenér Miloslav Brožek. Od svých hráčů chtěl vidět více ofenzivní kvality, pokory a schopnosti dotáhnout zápas ke třem bodům. Apeloval přitom na svůj zkušený kádr, aby se to přestalo v opavském podání opakovat. Svými výkony si totiž Slezané začínají přidělávat problémy.

Na 12. místě jsou pouhých šest bodů od případné baráže o Fortuna ligu. Stejný počet bodů je ale zároveň dělí od sestupu do třetí ligy. Opavu navíc v dalších kolech čekají béčka Sigmy a Sparty, což jsou týmy, které na jaře prohrály jen jednou. A poté už Brožkův tým narazí na vedoucí Duklu.

Opavský celek, ve kterém jsou třeba bývalí ligoví fotbalisté Jakub Přichystal nebo David Vaněček, potřebuje rychle zabrat. V jarní části totiž zvítězil jen na úvod doma proti Příbrami (1:0). Následovala zaváhání na Žižkově (1:1) a v Líšni (0:3). A poté už zmiňovaná plichta s Kroměříží.

Když se Opava se Spartou střetly naposledy v soutěžním zápase:
  • Sparta vyhrála ve 29. kole Fortuna ligy 2020/21 4:2
  • Utkání rozhodl hattrickem Adam Hložek
  • Z dnešní Sparty hráli Adam Karabec, David Pavelka, Martin Vitík a Tomáš Wiesner

Sparta se i s důležitým navrátilcem v obraně vyhoupla na první místo

Pauzu uvítali. Fotbalisté Sparty potřebovali reprezentační přestávku po fyzické i psychické stránce. Odpočinek se jim hodil po nabitém březnovém programu. Hlava také dostala zabrat, protože Letenští schytali dva tvrdé direkty od Liverpoolu a jeden i od Plzně. Ne všichni si však přes pauzu mohli odfrknout.

Takový Ladislav Krejčí odehrál za národní tým dalších 150 minut. Trenér Brian Priske poté na tiskové konferenci mluvil o tom, že by si u svého kapitána představoval menší vytížení. Priske mluvil po nedělní výhře 1:0 v Českých Budějovicích, která se ale nerodila snadno.

Herně to od Letenských skutečně nebylo ono. Ne že by snad domácí měli nějaké velké šance. Přesto se hosté museli bát, aby je třeba nějaká dobře kopnutá standardní situace nepřipravila o body. Nic takového se ale nestalo. A sparťané tak díky gólu Veljka Birmančeviće, který se trefil potřetí za sebou, opět vedou ligu o bod před Slavií.

Pozitivem je také návrat Asgera Sørensena, který po zranění nastoupil poprvé od 7. března. Nyní už jsou k dispozici také dříve potrestaní Angelo Preciado a Tomáš Wiesner. V neděli jinak Priske nemohl nadále počítat s Davidem Pavelkou. K němu se na marodku přidal Adam Karabec, který musel střídat v duelu české jednadvacítky.

  • Datum, čas a místo zápasu: 3. 4. v 18:00, Městský stadion Opava (Opava)

Tip na výsledek zápasu Opava vs. Sparta v semifinále MOL Cupu

Spartu ve čtvrtfinále zachránil Victor Olatunji, který dal Slavii dva góly. Navázat by na to mohl v semifinále. Na tiket tedy dáváme, že se nigerijský forvard střelecky prosadí.

Jan Kuchta, který je útočníkem číslo jedna, totiž v lize odehrál celé utkání. Šanci by tedy mohl dostat Olatunji, který je v hierarchii za ním.

TIP: Victor Olatunji dá gól sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat semifinále MOL Cupu živě: fotbal Opava vs. Sparta v Českém poháru v televizi (TV) a online live streamu

Semifinálový zápas Opavy se Spartou si můžete v televizi pustit na kanálu ČT2. Stanice ČT sport tentokrát dává přednost extraligovému play off. Na internetu najdete přímý přenos u Betana nebo na platformě ČT sport Plus.

Slezský klub naposledy ve druhé lize jen remizoval s Kroměříží. Za plichtou 1:1 se ohlédl Jaromír Srubek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...

Také v nadstavbě se jistě dočkáme emotivního derby

Nadstavba Fortuna ligy 2023/2024: program zápasů a tabulka

Fortuna liga v sezoně 2023/24 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.