Liga mistrů živě: Bayern Mnichov vs. Viktoria Plzeň v úterý v TV

Viktoria Plzeň zatím v Lize mistrů nestíhá, jednoznačně padla v Barceloně i doma s Interem. V úterý ji navíc čeká lídr skupiny, mnichovský Bayern. Aby toho nebylo málo, Viktoria přišla o dva klíčové hráče. V článku nabízíme jak aktuální informace z obou táborů, tak návod, jak utkání sledovat živě.

Živý přenosKurzyBayern – PlzeňTip

Mosquera Foto: MICHAL RŮŽIČKA / MAFRA / Profimedia

Liga mistrů, skupina C: Bayern vs. Plzeň už v úterý živě

Viktoria za 180 minut působení v letošním ročníku Ligy mistrů svým věhlasným soupeřů zatím takřka nevzdorovala, skóre 1:7 po dvou zápasech hovoří jasně. Třetí pokus na první body bude mít Plzeň v Mnichově, kde se představí proti doposud stoprocentnímu Bayernu. Utkání třetího kola skupinové fáze milionářské soutěže sledujte v úterý od 18:45 na stanici Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus zdarma a vsaďte si na zápas Bayern vs. Plzeň

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Podle sázkovek je Plzeň takřka bez šance, jaké jsou kurzy?

Sázkové kanceláře mají před výkopem zcela jasno, statisticky jednoznačnější utkání by šlo napříč fotbalovou Evropou najít jen těžko. Kurz na neprohru domácích dokonce není ani vypsán, čistá "jednička" je ohodnocena kurzem pouhých 1,06.

Plzni se tedy šance na jakýkoliv bodový zisk nedávají téměř žádné. Tipsport neprohře západočeského týmu přiřadil kurz 12,20, tříbodovému zisku dokonce astronomických 44,00.

Zápas bude řídit černohorský sudí Nikola Dabanović. Na něj už v letošní sezoně Viktoria jednou narazila, čtyřicetiletý arbitr odřídil její výhru v rámci kvalifikace Ligy mistrů na hřišti finského HJK.

Co se týče vstupenek, ty jsou stále k dispozici. Moderní Allianz Arena v tuto chvíli není vyprodaná, a tak k zajištění lístků stačí jen registrace na oficiálních webových stránkách Bayernu a následná koupě online ZDE. Nejlevnější dostupné vstupenky stojí 50 eur.

Klíčové informace o utkání Bayern - Plzeň
Kdy: 4. 10. 2022 od 18:45
Kde: Allianz Arena, Mnichov
Rozhodčí: Nikola Dabanović (Černá Hora)
Kurzy Tipsportu: 1,06 - 17,50 - 44,00
Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Bayern o víkendu konečně zabral, v LM se už může přiblížit postupu

Mnichovský celek do reprezentační přestávky vstupoval až z pátého místa Bundesligy po čtyřech ligových ztrátách v řadě. Nálada v týmu desetinásobného německého šampiona tak nebyla optimální, až se začalo spekulovat o budoucnosti kouče Nagelsmanna.

Reakce mužstva po návratu z plnění reprezentačních povinností ale nemohla být o mnoho lepší. Bayern v páteční předehrávce osmého kola rozstřílel doma Leverkusen 4:0, i díky ztrátám některých konkurentů na předních příčkách tabulky se navíc posunul na třetí místo. Na vedoucí dvojici Union - Freiburg ztrácí jen dva body.

Poprvé v soutěžním utkání v Allianz Areně se prosadil Sadio Mané, což je pro budoucí vývoj sezony vynikající zprávou pro Bayern. Na druhou stranu ale v pátek senegalský útočník už popáté v sezoně slavil i předčasně po zásahu videorozhodčího.

Jestliže ale v lize Bayern výsledkově nezářil, do Ligy mistrů vstoupil stoprocentně. Shodnými výsledky 2:0 přehrál jak v Miláně tamní Inter, tak doma Barcelonu. Případné třetí vítězství ze tří duelů by tak mnichovský celek už výrazně přiblížilo postupu.

Pozitivních zpráv tedy v posledních dnech z Allianz Areny chodilo více, ne všechny ale přijal trenér Nagelsmann s povděkem. Řeč je o pozitivních testech na koronavirus, které po posledním ligovém kole vykázali Joshua Kimmich a Thomas Muller, ti tak Plzeň neohrozí. Zranění pak vyřazuje také Lucase Hernándeze, Bounu Sarra a Kinglseyho Comana. Ten se však alespoň už dokázal vrátit do trénikového procesu.

Plzeň v základní skupině LM 2022/23 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1. Bayern 6 6 0 0 18:2 18
2. Inter 6 3 1 2 10:7 10
3. Barcelona 6 2 1 3 12:12 7
4. Viktoria Plzeň 6 0 0 6 5:24 0

Viktoria přišla o body i o brankářskou jedničku

To Plzeň zažila vlastně opačný vývoj své nálady. Krátce před reprepauzou si připsala klíčové a hlavně přesvědčivé vítězství ve šlágru se Slavií, a tak si na čele tabulky Fortuna ligy vytvořila zajímavý náskok. Od té doby se ale situace začala komplikovat.

Jako první přišlo zranění záložníka Sýkory, který musel ze hřiště už v deváté minutě právě souboje o titul. V dresu českého náročního týmu si pak zdravotní potíže přivodil také brankář Jindřich Staněk, asi největší současná opora Viktorie. Jak tito dva hráči, tak i už delší dobu zraněný útočník Kliment, sice do Mnichova s týmem odcestovali, do zápasu ale zasáhnout nemohou.

Třetí rána pak přišla v sobotu, kdy Plzeň ztratila dva body v ligovém klání na hřišti Bohemians. Viktoria se sice poměrně rychle ujala vedení krásnou trefou Mosquery, poté ale pražský tým zabral, hlavně ve druhém poločase Plzeň jasně přehrával a po zásluze i vyrovnal. Slavia o víkendu nezaváhala, a tak se náskok Viktorie zmenšil na jeden bod. Na druhou stranu však Plzeň stále má jeden zápas k dobru.

V Lize mistrů ale Západočeši zatím spíše paběrkují, proti Barceloně ani Interu se neodvážili k aktivní hře a v obou zápasech na soupeře zkrátka nestačili. Ani proti Bayernu se bodový zisk příliš očekávat nedá, minimem by však pro tým Michala Bílka měl být alespoň důstojnější výkon.

V roce 2013 se to Plzni rozhodně nepodařilo, ve skupině Ligy mistrů v Allianz Areně padla vysoko 0:5. Ani průběh utkání nevypadal o nic lépe, Bayern vyhrál na střely hrůzostrašným rozdílem 35:0, přímo bránu Plzně ohrozil dvaadvacetkrát. Pozitivem pro Viktorii je tak snad jen fakt, že ze současného kádru si utkání pamatují jen Řezník a Hejda.

Předpokládané sestavy: Bayern vs. Plzeň

Bayern: Neuer - Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies - Sabitzer, Goretzka - Gnabry, Musiala, Sané - Mané
Plzeň: Tvrdoň - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Kalvach, Bucha - Pilař, Vlkanova, Mosquera - Chorý

Datum, čas a místo zápasu: 4. 10. v 18:45, Allianz Arena

Vše nasvědčuje poměrně pohodovému vítězství Bayernu, ten bude chtít o osudu utkání rychle rozhodnout. Plzeň zatím neukázala, že by měla hrát v soubojích s věhlasnými soupeři důstojnou roli, a tak se dá i v Mnichově očekávat vyšší porážka. O té by Bayern mohl rozhodnout už v prvním poločase.

TIP: Bayern dá více než 2,5 gólů v 1. půli v kurzu 3,98 sipka Vsadit u Tipsportu

Tip

Kde živě sledovat 2. kolo základních skupin Ligy mistrů? Bayern Mnichov vs. Viktoria Plzeň v televizi, dá se někde sledovat online live stream?

Práva na vysílání Ligy mistrů jsou v letošní sezoně rozděleny mezi několik vysílatelů. Přenosy každopádně vždy najdete v televizi na placených stanicích Premier Sport, O2 TV Sport a Nova Sport. České sázkové kanceláře bohužel práva na vysílání přímých přenosů nemají. Na utkání Plzně s Bayernem se můžete podívat na kanále Premier Sport 2, předzápasové studio začíná hodinu před výkopem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

Bayern slavil už jedenáctý titul v řadě

Německá Bundesliga 2023/24: informace, program zápasů a tabulka

Německá Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží v Evropě. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou...