Fortuna liga: Zlín vs. Slavia Praha živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia se ve Zlíně může dotáhnout už jen dva body za vedoucí Spartu. Ve středeční dohrávce k tomu potřebuje zvítězit a zvýšit tak tlak na svého úhlavního rivala.

Živý přenosKurzyZlínSlavia
Bilance H2H – Tip

Wallem do jara vstoupil dvěma góly Foto: Profimedia

FC Zlín vs. SK Slavia Praha – 17. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Původně se mělo hrát už v prosinci, Slavia už tehdy dokonce odcestovala do Zlína, její žádost o odložení utkání totiž byla nejprve zamítnuta. Nakonec se ale pro nezpůsobilý terén opravdu nehrálo, a tak si oba týmy svůj druhý vzájemný zápas v sezoně musely schovat až na začátek jara. V tuto chvíli je už tak možné vás pozvat ke sledování souboje Zlína se Slavií, který začne ve středu od 18:00 v přímém přenosu O2 TV Sport a Fortuna TV.

sipka Sledujte zápas Zlín - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zlín - Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Sešívaní porazili Zlín desetkrát v řadě a vzhledem k tomu, že také tentokrát jde o souboj týmů z opačných pólů tabulky, jiný výsledek se zřejmě moc nedá očekávat ani tentokrát. Podobně to vidí i bookmakeři, kteří hostům přisoudili kurz jen 1,19, což je u hostujících týmů až nezvykle nízká hodnota. Na Zlín si lze vsadit v kurzu 15,00.

Slavii může těšit především forma kanonýra Václava Jurečky. Ten dává zapomenout na pomalejší rozjezd sezony a momentálně tahá v lize sérii tří zápasů s přesným zásahem za sebou, nepoznamenala ho ani zimní pauza a hned na úvod jara se trefil dvakrát. Proto je na jeho gól nejnižší kurz i v tomto utkání, konkrétně 1,80.

Fortuna ale jako již tradičně nabízí obrovskou škálu sázkových příležitostí, vybírat můžete například z kurzů na počet gólů, rohů, karet, střel i na jednotlivé hráče.

Zlín vs. Slavia – informace o zápase
📅 Kdy: 14. 2. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Stadion Letná, Zlín
🏆 Soutěž: 17. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Ondřej Pechanec
✔ Kurzy Fortuny: 15,00 - 7,60 - 1,19
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Zlín se přiblížil chvostu tabulky

Ne snad že by tříbodový polštář na poslední České Budějovice, se kterým Zlín přezimoval, dodával týmu zrovna klid. Hned první jarní kolo ale přineslo ten nejvíce obávaný scénář, hlavní konkurent na spodku tabulky přesvědčivě zvítězil, zatímco Zlín nezískal ani bod a najednou je tak po náskoku.

Nedá se navíc vyloučit, že se Ševci paradoxně po svém dohrávaném utkání propadnou na samé dno tabulky Fortuna ligy. Vždyť se Slavií prohráli desetkrát v řadě, naposledy odešli poraženi jasně 0:4, před dvěma lety se zase zrodil výsledek 2:6. Zlín je přitom momentálně před Budějovicemi jen o dva góly ve skóre.

Do konce soutěže ale ještě samozřejmě zbývá odehrát spousta utkání a rozhodovat se s největší pravděpodobností bude až v nadstavbě. Přesto by ale nebylo záhodno pokračovat tak, jak Zlín na jaře začal, když o víkendu v Teplicích vyslal směrem k brance soupeře za celý zápas jen čtyři střely a zcela po zásluze padl 1:2.

Vlastně tak navázal i na své výkony ze zimní přípravy, vždyť celkem v sedmi zápasech skóroval jen čtyřikrát, a to si za soupeře rozhodně nevybral žádné evropské kolosy. Ambice týmu poměrně jasně naznačila i (ne)aktivita na přestupovém trhu, do klubu přišel jen záložník Nombil z druholigové slovenské Petržalky a na hostování ze sparťanského béčka dorazil útočník Schánělec.

Sestava Zlína v posledním soutěžním zápase (TEP - ZLN 2:1)
Dostál - Cedidla, Kolář, Didiba, Bartošák - Bužek, Nombil - Vukadinović, Janetzký, Fantiš - Schánělec
Kdo se dostal do hry z lavičky: Gonzalez, Slončík, Ikugar, Reiter, Pidro

Slavia urvala výhru až v nastavení, ukázala problémy v obraně

Ideální vstup do druhé poloviny sezony nezažila ani Slavia, jenže v jejím případě se mdlý výkon neprojevil na bodovém zisku. Jablonec v Edenu sahal po remíze, kterou po trojím vyrovnání držel až do nastavení. V 97. minutě ale několikátý rohový kop v krátkém čase dokázal na zadní tyči zakončit Jurečka a tentokrát už jeho trefa byla tříbodová.

Po náročné zimní přípravě jsou jistě body důležitější než předvedená hra, zvlášť když si Slavia nemůže příliš dovolit ztrácet, pokud chce na jaře prohnat vedoucí Spartu v boji o titul. Aktuální ztráta činí pět bodů, Sešívaní ale mají k dispozici ještě právě středeční dohrávku ve Zlíně, po které se rozdíl může snížit na pouhé dva body. To už by se červenobílým fanouškům dívalo na tabulku o poznání příjemněji.

Na druhou stranu ale nelze před problémy projevenými v nedělním utkání zavřít oči. Obrana nakupila množství chyb, dva góly soupeře padly v podstatě jako přes kopírák, kdy si hráč na pravém křídle zaběhl za záda Wallema a Holeša a naservíroval míč v podstatě to prázdné brány zakončovateli, na kterého pro změnu nestihl reagovat Masopust.

Ideální to i přes čtyři vstřelené góly rozhodně nebylo ani směrem dopředu. Pochválit lze dvougólové střelce Jurečku a Wallema, obzvláště druhý jmenovaný byl nebezpečný takřka při každém kontaktu s míčem. Obstojně si vedl také Chytil, který udržel velké množství míčů, jinak to ale bylo docela trápení.

Pomoci by mohl návrat záložníka Zafeirise, který nedělní souboj vynechal pro drobnější zdravotní potíže. To samé se týkalo také mladého Juráska, i on by mohl být zajímavou alternativou pro kouče Trpišovského. Debut v sešívaném si zapsala nová posila z Olomouce Zmrzlý, další novicové včetně rekordního nákupu Zimy by se mohli na hřiště dostat ve Zlíně.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - JAB 4:3)
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem - Provod - Jurečka, Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: van Buren, Zmrzlý, Schranz, Tijani, Tomič

Vzájemná bilance Slavie se Zlínem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Zlín je jedním z vůbec nejoblíbenějších soupeřů Slavie v novodobé historii české ligy. Vzájemná bilance je pro Ševce až ostudná, ze 37 utkání vyhráli jen třikrát. Drobnou útěchou může být pro domácí fakt, že dva ze triumfů přišly na vlastní půdě, přesto i tam je jejich bilance šílená. Sešívaní zvládli vítězně deset posledních vzájemných soubojů v řadě...

Bilance Zlín vs. Slavia v 1. lize
Výhry Zlína Remízy Výhry Slavie
3 4 30

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Zlín vs. Slavia 0:1 (15.07.2019)
  • Slavia vs. Zlín 1:0 (14.06.2020)
  • Zlín vs. Slavia 2:6 (27.01.2021)
  • Slavia vs. Zlín 2:1 (21.04.2021)
  • Zlín vs. Slavia 0:1 (25.07.2021)
  • Slavia vs. Zlín 3:1 (15.12.2021)
  • Slavia vs. Zlín 3:0 (20.04.2022)
  • Slavia vs. Zlín 4:1 (07.08.2022)
  • Zlín vs. Slavia 0:4 (13.11.2022)
  • Slavia vs. Zlín 2:1 (06.08.2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 14. 2. v 18:00, Stadion Letná (Zlín)

Tip na zápas Fortuna ligy: Zlín vs. Slavia ve středu 14. 2. 2024

Provedení sice trochu drhlo, co do způsobu hry se ale Slavia vrátila přesně tak, jak se prezentovala i během celého podzimu. Sešívaní se dopředu dostávají především po stranách, odkud pak přicházejí centry do šestnáctky. To vyplývá ve zdaleka nejvyšší počet rohových kopů ze všech týmů Fortuna ligy, i proti Jablonci jich Slavia zahrávala 10. V soustavném tlaku by měla být i ve Zlíně, a to bez ohledu na výsledek.

TIP: Slavia bude mít více než 8,5 rohů  sipka vsadit

Slavia se i na jaře bude prezentovat svým typickým stylem

Kde sledovat fotbal Zlín vs. Slavia živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

rozhodci.jpg

Co je a co není ruka: výklad pravidel, příklady

Co je a co není ruka je častým předmětem diskuzí mezi fanoušky fotbalu. Článek se chce na pravidlo podívat zevrubněji.