Slavia před jarem 2023/24: příchody, odchody, příprava a program

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia bude i na jaře bojovat na třech frontách. V lize na vedoucí Spartu ztrácí pět bodů, má ale zápas k dobru. V MOL Cupu ji čeká derby o postup do semifinále, velmi dobře má situaci rozjetou i v Evropské lize. Jak se na druhou polovinu sezony Sešívaní připravili a s jakým kádrem kouč Trpišovský počítá?

KádrPříchodyOdchodyKlíče
Zimní přípravaJarní program

Slavia vstupuje do jara už znovu i se Zimou Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Kádr Slavie je kompletní, jediným otazníkem je zdraví hráčů

Slávisté mají za sebou další zimní přípravu. Ve vršovickém Edenu už nyní ladí jen poslední detaily před nedělním příjezdem Jablonce k prvnímu jarnímu soutěžnímu utkání. Hráčský kádr by měl být v tuto chvíli definitivně uzavřen. Byl rozšířen o čtyři posily, po delší době naopak nikdo ze stabilních článků základní sestavy neodešel.

sipka Získejte bonus a sledujte zdarma zápasy Slavie

Sleduj průběh zápasu ZDE

Je tedy jasné, se kterými fotbalisty trenér A týmu Jindřich Trpišovský pro jarní část ročníku 2023/24 počítá. Na využití některých z nich si ale přeci jen bude muset ještě počkat, přípravu Slavie provázely i některé zdravotní patálie. Jeden z noviců, reprezentační brankář Staněk, si hned při svém debutu v červenobílém přivodil zranění a bude chybět několik týdnů. To samé platí i pro stopera Sinyana, pravděpodobně celé jaro by se pak měl po vážném zranění vracet do kondice univerzál Pech.

Jak tedy vypadá aktuální kádr Slavie pro jaro? Na jeho kompletní podobu se můžete podívat níže:

Aktuální kádr Slavie
BRANKÁŘI
Ondřej Kolář Aleš Mandous Jan Sirotník
Jindřich Staněk
OBRÁNCI
Jan Bořil El Hadji Malick Diouf Igoh Ogbu
Sheriff Sinyan Michal Tomič Tomáš Vlček
David Zima Ondřej Zmrzlý
ZÁLOŽNÍCI
Oscar Dorley David Douděra Tomáš Holeš
Matěj Jurásek Lukáš Masopust David Pech
Lukáš Provod Petr Ševčík Conrad Wallem
Christos Zafeiris

ÚTOČNÍCI
Mojmír Chytil Václav Jurečka Ivan Schranz
Stanislav Tecl Muhamed Tijani Mick van Buren

sipka Více o přípravě Slavie se dozvíte ZDE

Příchody: v Edenu zavládla zima, dorazil i reprezentační gólman

Slavii posílilo pět fotbalistů. Ještě než se ale dostaneme k jejich bližšímu představení, je tentokrát potřeba začít trochu odjinud. Nejvýznamnějším novicem ve slávistické rodině je totiž ten na úplném vrcholu hierarchie. To, co bylo už v závěru podzimu na spadnutí, pak slávističtí fanoušci dostali jako předčasný dárek těsně před Vánoci už oficiálně.

Novým majitelem vršovického klubu se stal miliardář Pavel Tykač. Slavia se tak po letech vrátila do českých rukou, oproti minulým pokusům domácích byznysmenů by však tentokrát navíc měla mít určitý stupeň jistoty. Tykač je celoživotním fanouškem klubu a ten nechce mít jako prostředek k finančnímu zhodnocení, ale chci si ho ponechat a pomáhat mu prosperovat. Sešívaní by tak měli konečně spustit rozvoj kýžené akademie, hlavním zdrojem rozpočtu pro jednotlivou sezonu pak už nebudou muset být prodeje či zisky z evropských pohárů.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Hned v prvním přestupovém období pod novým vedením Slavia dokonce překonala historický rekord co do částky transferu směřujícího do české nejvyšší soutěže. Šlo přitom o staré známé jméno. Tedy, staré... Stále teprve třiadvacetiletý reprezentační stoper David Zima se po nepříliš úspěšné zahraniční štaci v Turíně vrátil do Edenu za 4 miliony eur.

Kouč Trpišovský si od návratu své bývalé opory slibuje ustálení defenzivy. Na stoperu i během podzimu museli několikrát zaskakovat například Masopust či Bořil, ani jednou se z tohoto postu letos neodlepil Holeš. Ten přitom předtím zářil ve středu zálohy a je možné, že se v něm minimálně v některých zápasech znovu objeví. Zima je stále perspektivní a pokud se nezraní, měl by ho čekat ještě další nákladný přesun do některé ze západních lig. Přesto jeho příchod byl překvapivý a nelze se ubránit dojmu, že podobně vysoký obnos se dal využít i lépe. Výhodou je alespoň jeho znalost slávistického prostředí a už osvědčená spolupráce s realizačním týmem.

Zimních radovánek si ale Slavia dopřála více. Ze Sigmy Olomouc už v úvodu přestávky dorazil Ondřej Zmrzlý. Ten by měl primárně ustálit situaci na levé straně hřiště, která po odchodu Davida Juráska zažívala poměrně turbulentní časy. Právě na postu levého wingbacka (později po změně rozestavení levého obránce) nastoupil v základu i v generálce na jaro, zřejmě se s ním tak počítá od samého začátku.

Zároveň ale podle nejrůznějších zdrojů Trpišovský zvažuje jeho budoucí zapojení i uprostřed hřiště. Další hráč, který už se objevil v českém národním týmu, každopádně přináší okamžitou kvalitu, zdobí ho kromě standardních slávistických požadavků (rychlost, fyzička, pracovitost) i podpora ofenzivy a skvělý centr levou nohou.

V podobě El Hadji Malicka Dioufa pak byly skloubeny hned tři lákavé atributy nové posily. Zaprvé je i on hráčem na levou stranu, kde v posledních měsících museli v nouzi nastupovat i ofenzivnější fotbalisté jako Provod či Wallem. Zadruhé je mu teprve 19 let, a tak má to nejlepší teprve před sebou. Zatřetí pak dorazil z Norska, kde se Slavii v posledním období už podařilo ulovit několik současných opor.

Čtyřlístek noviců v A týmu pak doplňuje už výše zmíněný brankář Jindřich Staněk. Reprezentační jednička konce kvalifikace na mistrovství Evropy přišla překvapivě z konkurenční Viktorie Plzeň. Slavii přitom mezi třemi tyčemi bota tak úplně netlačila, Mandous na podzim od svého povýšení do pozice hlavního strážce svatyně obranu Sešívaných uklidnil a předváděl dobré výkony.

Náhradník Kolář by se ale měl přesunout do role jakési nehrající trojky, kterou dříve zastával Kovář, a tak Slavia hledala dalšího brankáře do své elitní dvojice. Není jisté, jaký přesně byl plán klubu směrem k rozdělení minutáže mezi Mandouse a Staňka, minimálně na několik týdnů se ale situace vyřešila sama. Staněk si hned při svém debutu v přípravě zranil lýtko a nebude k dispozici zhruba šest týdnů.

Krátce před startem jarní části pak dorazila ještě jedna aktuální zpráva, která může být zajímavá především do budoucna. Z italské Atalanty se do Česka vrátil talentovaný záložník Lukáš Vorlický, kterého v kariéře významně zbrzdila zranění. Po přesunu do Slavie se začne připravovat s B týmem, kde by měl strávit jaro, pokud ale vše půjde podle plánu, mohl by se poté stát výraznou posilu prvního mužstva.

Za zmínku ještě stojí další mladík, teplický stoper Štěpán Chaloupek. Ten se vlastně stal vůbec prvním nákupem Slavie v její začínající éře, obratem byl ale poslán na hostování zpět na sever Čech. V Edenu se tak mládežnický reprezentant bude hlásit od léta.

Zimní příchody do Slavie
Jindřich Staněk (27 let) Brankář Přestup z Viktorie Plzeň
Ondřej Zmrzlý (24 let) Obránce Přestup ze Sigmy Olomouc
El Hadji Malick Diouf (19 let) Obránce Přestup z Tromso
David Zima (23 let) Obránce Přestup z FC Turín
Lukáš Vorlický (22 let) Záložník Přestup z Atalanty

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Odchody: kostra týmu udržena, Slavia odmítla lukrativní nabídky

Příchod nového movitého majitele se promítl do příchodů, podobně výrazně ale také do odchodů. V tomto případě to ale bude na méně odstavců, protože on se Tykačův příchod projevil především v tom smyslu, že z opor kádru nemusel odejít vůbec nikdo.

Přestože je tak výčet jmen odchozích hráčů poměrně dlouhý, u nikoho z nich asi není potřeba delší komentář. Z dlouholetých členů kádru jsou pryč ukrajinský stoper Kačaraba a slovenský záložník Hromada. Oba si ve Slavii své odehráli a byli platnými články, stabilně do základu se ale nikdy neprosadili. Kačaraba přestoupil do Dunajské Stredy, Hromada zamířil na hostování s následnou opcí na přestup do Rapidu Bukurešť.

Definitivně Slavii opustili také hráči, kteří už dříve na hostováních působili. Stoper či záložník Talovjerov zůstává po uplatnění opce v rakouském týmu LASK, Matěj Valenta zase odešel jako protihodnota při přestupu brankáře Staňka. Do Plzně v rámci stejného transferu zamířil také další záložník Červ, který byl sice už kmenovým hráčem Liberce, Slavia na něj však měla předkupní právo.

Jen půl roku byl Eden domovem pro rumunského obránce Dumitresca, nyní se vrací na hostování tam, odkud v létě přišel, tedy do Sepsi. Vzhledem k příchodu hned dvou hráčů na jeho post je pak otázkou, co s ním bude po konci sezony.

Celou přípravu sice se Slavií absolvoval Brazilec Ewerton a dokonce se i střelecky prosadil, ale přesto se vědělo, že se s ním tak úplně nepočítá. Řešila se tak především destinace a forma transferu, nakonec brazilský šikula odmítl nabídky ze zámoří a bude i na jaře pokračovat v Baníku Ostrava.

Řešila se také budoucnost mladíků. Své první prvoligové zkušenosti by rád v Olomouci nasbíral útočník Singhateh. Na přestup pak do Teplic zamířil Ondřej Kričfaluši, který už si v A týmu Slavie připsal řadu minut. Sešívaní ale v budoucnu budou mít možnost přivést svého odchovance za předem stanovených podmínek zpět.

Na závěr ještě zmiňme jeden na první pohled možná ne tolik výrazný, ale o to potenciálně bolestivější odchod. K české reprezentaci po dlouhých letech spolupráce s Jindřichem Trpišovským zamířil jeho první asistent Jaroslav Köstl. Na jeho místo Slavia přivedla ze Sigmy dalšího muže, jehož Trpišovský dobře zná, Milana Kerbra.

Zimní odchody ze Slavie
Taras Kačaraba (29 let) Obránce Přestup do Dunajské Stredy
Maksym Talovjerov (23 let) Obránce Uplatnění opce v LASK
Ondřej Kričfaluši (19 let) Obránce Přestup do Teplic
Andres Dumitrescu (22 let) Obránce Hostování v Sepsi
Matěj Valenta (24 let) Záložník Přestup do Viktorie Plzeň
Lukáš Červ (22 let) Záložník Přestup do Viktorie Plzeň
Jakub Hromada (27 let) Záložník Hostování s opcí v Rapidu Bukurešť
Ewerton (27 let) Záložník Hostování s opcí v Baníku Ostrava
Ebrima Singhateh (20 let) Útočník Hostování v Sigmě Olomouc

Klíče k úspěšnému jaru: ustálení sestavy, zdraví i vyšší produktivita

O úspěchu či neúspěchu letošní sezony mohou rozhodnout opravdu maličkosti, mezi Slavií a Spartou nejsou velké rozdíly. Které prvky by mohly převážit misky vah na stranu Sešívaných?

  • Vyhnout se zranění opor

Duh. Jasně, tenhle bod není žádné raketové inženýrství, štěstí na zdraví svých klíčových hráčů potřebuje zkrátka každý klub na světě. Dlouhodobější absence Provoda, Ševčíka, Holeše a dalších ale v minulosti Slavii opakovaně srážely, a tak by tentokrát Trpišovský potřeboval mít své hlavní hvězdy k dispozici pravidelně.

  • Najít fungující rozestavení

V dalším bodu už se od štěstí přesuneme k něčemu, co přímo závisí na slávistickém realizačním týmu. Mít více fungujících variant, které lze měnit v závislosti na typologii soupeře či vývoji zápasu sice může být užitečné, mělo by se k tomu však přistupovat jen v případě problémů. Všechny nejlepší světové týmy mají jasně dané rozestavení a způsob hry, kterým pak určují tempo utkání a nutí reagovat soupeře. Slavia má do těchto mužstev samozřejmě daleko, přesto by se měla snažit se jim co nejvíce přiblížit. Trpišovský by se měl rozhodnout, zda chce hrát na klasickou obrannou čtyřku či trojici stoperů s wingbacky, a tohoto plánu se držet.

  • Ustálit základní sestavu

Tento bod přímo souvisí i s oběma předchozími. I kvůli častým vážným i drobnějším zraněním i změnám v rozestavení Slavia v posledních letech točila základní sestavu jako na běžícím pásu, což nedělá úplně dobrotu. Jistě, určitá rotace je vzhledem k boji na třech frontách a s tím spojeným množstvím zápasů nutná, kostra ideální jedenáctky by ale měla být zřejmá. V minulosti tomu tak nebylo. Opět je možné za vzor použít elitní evropské celky, které i přes dokonce ještě mnohem vyšší zápasovou zátěž zpravidla sází na své opory prakticky v každém utkání.

  • Nevymýšlet nesmysly v brance a najít jedničku

Aleš Mandous je dostatečně dobrý brankář, který je v současnosti pro Slavii dostačující. Proto nákladná investice do dalšího brankáře Staňka od začátku nedávala příliš smysl, ale budiž. Důležité ale bude to, jak realizační tým k nově vzniklé situaci mezi tyčemi přistoupí. Nyní je Staněk na šest týdnů zraněný, jaro tedy začne v bráně Mandous. Až ale budou oba reprezentanti k dispozici, měl by se Trpišovský se svým týmem rozhodnout pro jasnou jedničku a do ni vložit plnou důvěru. Vzpomeňme na podzimní kontroverzi v brankovišti Arsenalu mezi Ramsdalem a Rayou, kteří se střídali tak často, až špatně chytali oba. Fotbalová kultura je od té hokejové docela odlišná a gólman potřebuje cítit důvěru. Napoví pochopitelně i Mandousovy výkony v prvních týdnech.

  • Má ještě Holeš fyzicky na střed zálohy?

Příchod stopera Zimy s sebou kromě zřejmého posílení obrany přináší i další zajímavou možnost. Tomáš Holeš poslední roky kvůli personálním nedostatkům v podstatě nenastupoval jinde než uprostřed obrany, své nejlepší období kariéry ale zažíval v době, kdy hrál pravidelně v záloze. Má na to nyní po delší pauze stále ještě fyzicky, nebo je jeho "uklizení" dozadu také důsledkem zhoršujících se běžeckých předpokladů? Pokud to tak je, stoperské složení Zima – Ogbu – Holeš je na Česko vysoce nadstandardní. Pamětníci Holešových výkonů v záloze ale mají nyní zasazeného brouka do hlavy, variant v obraně má totiž Slavia konečně dostatek.

  • Zapojit více Wallema

Conrad Wallem zažil v podstatě standardní seznamovací půlrok v Edenu. Zvykal si a taktické i běžecké požadavky trenérského štábu, zaskakoval na několika postech a postupně přidával na minutáži. V několika zápasech především v Evropské lize dokázal, že Slavia v Norsku ulovila dalšího nadstandardního ligového hráče. Teď by bylo potřeba, aby Trpišovský našel třiadvacetiletému šikulovi stálý post a pokračoval v jeho zapracovávání do sestavy.

  • Najít pozici Provodovi

Trvalo to, trvalo. V jednu chvíli už se dokonce mohlo zdát, že to s Lukášem Provodem co do návratu do špičkové formy příliš nadějně nevypadá. Ale jak by řekl klasik, je zpátky. Na podzim začal většinou na levém wingbacku, postupem času se ale posouval sestavou směrem výše a s tím rostly i jeho už tak dobré výkony. Vůbec nejlépe hrál doma proti AS Řím, kdy měl volnost na postu jakési "krajní desítky". Před vážným zranění kolena byl nejlepším hráčem ligy a pokud se na takové výkony dokáže znovu dostat, může být vůbec největším klíčem Slavie v cestě za titulem.

  • Větší produktivita Zafeirise

Další mladý Nor přišel o půl roku dříve než Wallem snad ještě s větší pompou a na jaře se uvedl velmi solidní bilancí 1+4 v patnácti ligových duelech. Po další aklimatizaci v Edenu se tak od Christose Zafeirise čekal na podzim větší uragán než tři góly a jedna asistence ve všech soutěžích (27 zápasů). Jistě, trefy v Tiraspolu i v Liberci byly klíčové, stejně je to ale na někoho, kdo je řadou lidí pasován do role jednoho z nejlepších hráčů Fortuna ligy, zkrátka málo. Některými herními dovednostmi si stále teprve dvacetiletý záložník podobné hodnocení zaslouží, aby jeho hvězda zazářila naplno, potřebuje ale přidat čísla.

  • Chytilův čas je teď

Možná až nečekaně brzy se Trpišovskému vykrystalizovala situace na hrotu útoku. Mojmír Chytil se stal na pozici číslo 9 jedničkou, další letní posila Tijani spíše zaskakuje. Pět ligových gólů pro Chytila je spíše průměrnou bilancí, vynahradil si to ale v Evropě, kde dal v ani ne poloviční porci zápasů další čtyři branky. Aklimatizační doba hájení je pryč, nyní už musí reprezentační útočník ukázat, že má na to táhnout přední český klub v boji o titul.

  • Návrat nadstavbového Jurečky?

Pět zápasů, dvanáct gólů. Takové období Václav Jurečka ve své kariéře už zřejmě nezažije, což není myšleno proti němu, nezažije ho totiž téměř nikdo na světě. Jakkoliv se ale Václav Jurečka v nadstavbě rozstřílel a vykopal si korunu pro krále střelců, na podzim začal hodně pomalu. V závěru kalendářního roku už ale Slavii svými trefami opět táhl a nakonec přezimoval na jedenácti soutěžních brankách. Podobnou porci by to chtělo i na jaře.

  • Neupozadit mladého Juráska

Ne všichni mohou být v základu a v případě Matěje Juráska, který se zapojil do přípravy až v jejím průběhu po několikaměsíční absence pro zranění kotníku, dává minimálně v úvodu jara nasazování z lavičky smysl. Dvacetiletý křídelník ale nabízí atributy, které mnoho jeho spoluhráčů v kádru nemá. Totiž drzost v soubojích jeden na jednoho, sebevědomí. Dokázal to i v Římě, kde celý tým působil ustrašeně, on ale po svém nástupu vyčníval. Pro jeho osobní rozvoj je potřeba, aby nastupoval, velký přínos to ale může být i pro Slavii.

  • Žádné excesy v derby

Na jaře nás jistě čekají tři derby. Tedy, mohou být i čtyři, to by se ale obě pražská S musela dostat až do finále Evropské ligy, což by jistě bylo krásné, ale zpět do reality. Podzimní souboj se Spartou příliš fotbalové krásy nenabídl, místo toho byl k vidění návrat k dřívějším (ne)pořádkům v podobě faulů, hádek, strkanic a dokonce v podstatě i rvaček. Před rokem na jaře oba týmy dokázaly, že si to umí rozdat i čistě fotbalově na hřišti, bylo by pro dobro všech, tedy i Slavie, kdyby se k tomu všestranně navrátilo.

  • Zopakovat domácí zápas s AS Řím

Sešívané čekají i minimálně dva souboje v rámci vyřazovací fáze Evropské ligy, v polovině března se během týdne odehrají oba zápasy osmifinále soutěže. Slavia už v minulosti dokázala, že se může měřit i s předními evropskými kluby, což si ostatně potvrdila jednou už i v této sezoně. Doma proti AS Řím se představila znovu ta sebevědomá Slavia, která třikrát byla ve čtvrtfinále EL, a výsledkem byla zcela zasloužená výhra 2:0. Jedině podobné výkony dávají českému vicemistrovi šanci na další spanilou jízdu soutěží.

Zimní příprava: jen jedno zaváhání, ale snazší soupeři a zranění

Už trochu tradičně bylo také letos v zimě k vidění zajímavé srovnání při volbě soupeřů v přípravě mezi oběma úhlavními rivaly v boji o titul. Zatímco Sparta má za sebou čtyři těžké duely s poměrně zvučnými evropskými celky, Slavia šla opět cestou spíše papírově slabších protivníků.

Sønderjyske hraje druhou dánskou ligu, AIK Stockholm má pak do dob své největší slávy opravdu pořádně daleko a pohybuje se ve spodní polovině švédské nejvyšší soutěže. Dvojzápas s pekingským Guoanem pak představoval spíše splnění diplomatických závazků slávistického vedení než nějakou cennou průpravu na ligu.

A když pak Slavia měla sehrát generálku se Slovanem Bratislava, který by ji jistě výrazněji prověřil, ze zápasu sešlo a místo toho do Edenu přijel poslední tým slovenské ligy. Jistě, důvody této rošády jsou zřejmé a chvályhodné, nicméně směrem k náročným soutěžním zápasem na jaře to hráčům přispět příliš nemohlo.

Kromě bezgólové remízy s Guoanem Sešívaní zbylé čtyři duely zvládla vítězně, takže alespoň výsledkově se příprava dá hodnotit jako podařená. Větší komplikace než samotní soupeři tak již podle zvyklostí přinesl zdravotní stav hráčů.

Brankář Staněk si hned při svém prvním startu s hvězdou na srdci poranil lýtko a bude Slavii chybět zhruba šest týdnů, a tak ani nemohl být zapsán na soupisku pro osmifinále Evropské ligy. Stoper Sinyan, který v létě zraněný do Slavie už přišel a i po uzdravení se mu nejrůznější trable neustále vracejí, je na marodce i tentokrát a mimo hru by měl být zhruba měsíc. Část přípravy vynechali i Holeš, Wallem a zotavující se Jurásek, ti by ale na start jara měli být připraveni.

Výsledky Slavie v zimní přípravě
Datum Soupeř Výsledek Góly SKS
16.01. Sønderjyske 4:0 Tijani, van Buren, Provod, Wallem
19.01. AIK 2:0 Oscar, Ševčík
27.01. Beijing Guoan 3:1 Douděra, Ewerton, Jurečka
27.01. Beijing Guoan 0:0 /
04.02. Zlaté Moravce 4:1 Provod, Chytil, Jurečka, Schranz

Program: hned na úvod anglický týden, to hlavní přijde v březnu

Jakkoliv co do jmen soupeřů los Slavii na úvod jara poměrně přál, hned na začátek ji čeká tzv. anglický týden. Může za to prosincové odložené utkání ve Zlíně, jehož dohrávka se napasovala hned tři dny po úvodním jarním kole. V něm do Edenu přijede Jablonec, po Zlíně pak hned za další tři dny Slavia bude hrát v Karviné. Snazší úvodní čtveřici zápasů zakončí doma s Pardubicemi, pak už to ale začne naostro.

Na přelomu února a března jsou na programu dvě derby pražských S v rozmezí čtyř dní, jedno v rámci čtvrtfinále MOL Cupu, další pak ligové. Hned nato se navíc Slavia zapojí do vyřazovací fáze Evropské ligy, osmifinále je na pořadu dne 7. a 14. března. Soupeře se Sešívaní dozví po losu 23. února.

Program Slavie pro start jarní části
Datum a čas Soutěž Soupeř
11.02., 18:00 Fortuna liga, 20. kolo Jablonec (doma)
14.02., 18:00 Fortuna liga, 17. kolo Zlín (venku)
18.02., 15:00 Fortuna liga, 21. kolo Karviná (venku)
25.02., 15:00 Fortuna liga, 22. kolo Pardubice (doma)
28.02., 18:00 MOL Cup, čtvrtfinále Sparta (doma)
03.03., 18:00 Fortuna liga, 23. kolo Sparta (venku)
07.03., ? Evropská liga, 1. osmifinále ?

--------------Reklamní box do článku - Fortuna--------------

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ladislav Krejčí po gólu do sítě Malmö

Jak probíhala příprava Sparty na jarní část sezony 2023/24

Čeká ji důležité jaro doma i v Evropě. Přečtěte si, jak se Sparta v zimě chystala na možnou obhajobu ligového titulu a na velké pohárové...

Slavia si hlavně v Evropě pořádně zastřílela

Souhrn podzimu Slavie: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Slavia má za sebou náročný fotbalový podzim, ve kterém zápolila na třech frontách. V pohárech se ji dařilo, v lize je zatím druhá.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...