Zimní příprava: Slavia Praha vs. Zlaté Moravce živě

Příprava na jaro vrcholí, Slavii čeká poslední přípravný zápas. V generálce na ligu ji soupeřem budou Zlaté Moravce. Sešívaní v posledních dnech doladili podobu kádru, v článku se dozvíte o všech novinkách i o tom, kde bude utkání možné sledovat živě.

Živý přenos – SlaviaZlaté Moravce

David Zima se vrátil do Slavie Foto: Michal Beranek / CNC / Profimedia

Zimní příprava 2024: přátelský zápas SK Slavia Praha vs. FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble už dnes živě

Původně měl do Edenu přijet slovenský mistr z Bratislavy, nakonec ale po aféře s duelem s ruským soupeřem bude Slavia ladit svou formu před startem jarní části sezony proti jinému slovenskému klubu. Aktuálně poslední tým Niké ligy, Zlaté Moravce, přijal narychlo pozvání a přijel do Prahy. Sledujte slávistickou generálku na ligu v neděli od 15:00 v přímém přenosu na O2 TV Sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Fortuna ligu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Příprava na jaro sezony 2023/2024: Slavia vs. Zlaté Moravce, jsou někde kurzy?

Přestože bude slávistická generálka na ligu poměrně sledovaná, minimálně v době vydání tohoto preview si na něj nešlo vsadit. Kromě přímého přenosu na O2 TV Sport si ale na fotbal po delší době můžete zajít do Edenu, vstupenky jsou k sehnání od 100 Kč. Zaplatit můžete i více, celý výtěžek z utkání půjde na pomoc Ukrajině.

Informace před zápasy Slavia vs. Zlaté Moravce
📅 Kdy: 4. 2. 2024 od 15:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: Zimní příprava
📺 Přímý přenos: O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia udělala ze Zimy nejdražšího hráče ligy

Sešívaní v týdnu přivítali zpět svou bývalou defenzivní oporu. Stále teprve třiadvacetiletý stoper David Zima strávil dva a půl roku v italském Turíně, v Serii A ale i vinou zranění stačil odehrát jen 34 utkání. Reprezentační obránce předtím během necelých tří sezon ve Slavii získal dva mistrovské tituly a jednou ovládl i MOL Cup.

Transferová suma ve výši čtyř milionů eur ze Zimy učinila nejdražšího hráče historie celé Fortuna ligy. Jeho příchodem vršovický celek uzavřel své počínání na přestupovém trhu, minimálně tedy směrem dovnitř. Slavia už dříve přivedla dalšího reprezentanta, brankáře Staňka, přišli také levonozí Zmrzlý a Diouf.

Posílení obrany bylo nutné i proto, že další zdravotní problémy má stoper Sinyan. Svalové zranění ho vyřadí minimálně na čtyři týdny. Zmíněný brankář Staněk si pak na svou soutěžní premiéru v sešívaném rovněž bude muset počkat, potíže s lýtkem ho nepustí na trávník zhruba šest týdnů. Lepší je situace u dalších marodů Wallema s Holešem, kteří vynechali závěr přípravy v Portugalsku, měli už by však být zpět v tréninku.

Slavia na soustředění v Portugalsku odehrála celkem čtyři přípravné duely. První tři zvládla vítězně, když porazila Sønderjyske, AIK Stockholm i Beijing Guoan. S posledním soupeřem si to ale rozdala ještě jednou a v tomto zápase gól nepadl.

Na závěr si to Sešívaní měli rozdat se slovenským mistrem Slovanem Bratislava, po jeho přátelském utkání s ruským Dynamem Moskva ale cukla a do Edenu si pozvala jiného slovenského protivníka. Otázkou zůstává, nakolik poslední tým Niké ligy Slavii před startem soutěžního jara prověří. Už za týden se znovu rozjíždí Fortuna liga, do Vršovic přijede Jablonec.

Výsledky Slavie v zimní přípravě
Datum Výsledek Góly Slavie
16.01., 17:00 Slavia vs. Sønderjyske 4:0 12. Tijani
31. Van Buren
50. Provod
78. Wallem
19.01., 17:00 Slavia vs. AIK Stockholm 2:0 67. Oscar
82. Ševčík
27.01., 12:00 Slavia vs. Beijing Guoan 3:1 60. Douděra
69. Ewerton
90. Jurečka pen.
27.01., 16:00 Slavia vs. Beijing Guoan 0:0 /

sipka Přečtěte si více o přípravě a přestupech Slavie

Zlaté Moravce budou bojovat o přežití v lize

Zlaté Moravce jsou v novém tisíciletí už zcela tradičním účastníkem nejvyšší slovenské soutěže, už brzy tomu tak ale být nemusí. Tým, který se v posledních letech pravidelně umisťuje ve spodních patrech tabulky, ale sestupu se mu úspěšně daří vyhnout, to má tentokrát opravdu nahnuté.

Po osmnácti odehraných kolech se mu podařilo nasbírat jen snad až úsměvné čtyři body, což ho řadí na poslední místo Niké ligy. Na druhou stranu ale nic není ztraceno, ztráta na předposlední Michalovce činí pouhé dva body.

Klub z blízkosti Nitry se na jarní fázi sezony připravoval i v Česku, kde se zúčastnil tradičního Tipsport Cupu. A nevedlo se mu vůbec špatně, dokázal porazit už dva české celky, Zlín a Zbrojovku Brno. Se slovenskou Skalicou remizoval 1:1, po návratu domů už se mu ale tak dobře nevedlo. S maďarským Kecskemeti prohrál vysoko 0:3, na závěr ledna pak bezbrankově plichtil s ukrajinským Veres-Rivne.

  • Datum, čas a místo zápasů: 4. 2. v 15:00, Fortuna Arena (Praha)

Kde sledovat zimní přípravu živě: fotbal Slavia vs. Zlaté Moravce v televizi (TV), bude někde i live stream?

Poslední přípravné utkání Slavie před startem Fortuna ligy živě odvysílá stanice O2 TV Sport. Na kanálech společnosti O2 pak samozřejmě jako již tradičně budete moci sledovat i všechny duely české nejvyšší soutěže. Žádný stream ze zápasu tentokrát k dispozici nebude, a to ani u žádné sázkové kanceláře.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia pokračuje v podpoře Ukrajiny

Slavia zrušila přípravné utkání se Slovanem Bratislava

Pražská Slavia se měla v generálce na jarní část ligové sezony utkat se Slovanem Bratislava. Z utkání ale ustoupila, proč?

Reprezentační brankář Staněk míří do Slavie

Slavia začíná novou éru ve velkém stylu, přivedla trio posil

Slavia po příchodu nového majitele nelení a přestupové okno odšpuntovala hned trojicí posil. Do Edenu přichází Staněk, Zmrzlý a Chaloupek.

Slavia si hlavně v Evropě pořádně zastřílela

Souhrn podzimu Slavie: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Slavia má za sebou náročný fotbalový podzim, ve kterém zápolila na třech frontách. V pohárech se ji dařilo, v lize je zatím druhá.