Sparta Praha vs. Slovácko v 1. české lize: online live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sparta si mohla užít reprezentační přestávku v dobré náladě. Postupem do Evropské ligy a solidními výsledky v lize dala zapomenout penalty s Kodaní. Teď už se ale Letenští musí dívat znovu dopředu. Od neděle do neděle je čeká náročný program, který začíná soubojem se Slováckem.

Živý přenosKurzySpartaSlovácko
Bilance H2H – Tip

Lukáš Haraslín nastoupil do posledního zápasu Sparty z lavičky, pak jej rozhodl Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

AC Sparta Praha vs. 1. FC Slovácko – 8. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Sparta zatím ztratila body jen v Teplicích a před repre pauzou jí patřilo první místo. Také Slovácko se drží blízko špičky tabulky, a to navzdory rozpačitému úvodu letošní sezony. Podle očekávání tak dnes uvidíme duel dvou předních týmů ligy, navíc před vyprodaným stadionem. Sledujte zápas Sparta vs. Slovácko v neděli 17. 9. od 18:00 živě v online streamu zdarma.

sipka Sledujte zápas Sparta–Slovácko ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta–Slovácko dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Sponzorem Sparty je sázková kancelář Betano, která v mezinárodním měřítku patří mezi oceňované fotbalové sportsbooky. Betano dnes považuje Spartu za jasného favorita.

Výhru Sparty si můžete vsadit v kurzu 1,42. Slovácko ale v poměrně nedávné minulosti dokázalo Letnou dvakrát vyloupit. Pokud tušíte, že se to hostům může povést i dnes večer, můžete si vsadit dvojku v kurzu 7,60.

Zajímavá může být i sázka na neprohru Slovácka, kterou má Betano vypsanou za 3,00. Poslední dvě vzájemná utkání skončila remízou, obě se ale hrála v Uherském Hradišti.

Betano k utkání Sparta vs. Slovácko nabízí i desítky dalších sázek, které se netýkají jen konečného výsledku. Bookmakeři si myslí, že spíše uvidíme alespoň tři góly (1,70). Před rokem Sparta doma rozstřílela Synot 4:0.

Jednu z branek tehdy skóroval Lukáš Haraslín, který má dnes čtvrtý nejnižší kurz na gól (3,00). Pravděpodobnějšími střelci jsou dle kurzů jen útočníci Kuchta (2,15), Sejk (2,25) a Olatunji (2,30). Na opačné straně má největší důvěru Ondrej Mihálik (4,50).

Betano umožňuje i kombinaci několika různých sázek na tento zápas. Stačí si otevřít příležitost Sparta–Slovácko a pak vpravo nahoře zapnout funkci Bet Builder. Pak už můžete vybírat vaše oblíbené sázky, ze kterých Betano vypočítá celkový kurz. Takto se dá vsadit například výhra Sparty, více než 3,5 gólu a střelec Pešek na stejný tiket.

Sparta vs. Slovácko – informace o zápase
📅 Kdy: 17. 9. 2023 od 18:00
🌍 Kde: epet ARENA, Praha
🏆 Soutěž: 8. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Jan Všetečka
✔ Kurzy Betana: 1,42 – 4,75 – 7,60
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Sparta si odpočinula, po Slovácku ji čeká Evropská liga a derby na Slavii

Sparta vstoupila do letošního ročníku Fortuna ligy podstatně lépe než loni. V sedmi odehraných zápasech vyhrála šestkrát, jen v Teplicích přišla o vedení a remizovala. Ani tato ztráta ale nepřipravila Letenské o první místo v tabulce.

Jsou tedy v o dost lepší situaci než před rokem, kdy už byli dávno mimo evropské poháry a v lize se zrovna výsledkově trápili (po sedmi kolech měli bilanci 3-3-1 a následovaly další dvě remízy).

Úspěšnější start sezony s sebou ovšem přináší i úskalí v podobě náročného programu. Sparťani si v reprezentační přestávce mohli odpočinout prakticky naposledy před nabitým podzimem. Od teď je bude čekat velmi často anglický týden.

Jedna z nejtěžších zápasových sekvencí prověří Spartu právě v příštích dnech. Nedělní zápas se Slováckem tak mužstvo Briana Priskeho potřebuje zvládnout ideálně se stejným klidem jako loni, kdy Sparta ve 30. minutě vedla 2:0.

Ve čtvrtek Sparťani sehrajou první zápas ve skupině Evropské ligy. Nemusí k němu nikam cestovat a zároveň jde o souboj s nejslabším soupeřem – Arisem Limassol. To ovšem znamená, že proti kyperskému celku potřebuje Sparta doma zvítězit, jestliže se chce vážně ucházet o postup do jarní fáze EL.

Ještě náročnější duel ale přijde na řadu příští neděli, kdy Sparta nastoupí v Edenu do prvního derby v letošní sezoně, navíc v přímém souboji o vedení v tabulce. Trenér Priske tak už dnes proti Slovácku musí dobře promyslet, jak rozložit síly svých fotbalistů do tří kvalitních zápasů v osmi dnech.

Sestava Sparty v posledním zápase (LIB-SPA 0:2)
Vindahl – Krejčí, Sørensen, Vitík – Zelený, Kairinen, Sadílek, Pešek – Birmančevič, Olatunji, Kuchta
Kdo se dostal do hry z lavičky: Wiesner, Haraslín, Laci, Sejk, Ševčík

Slovácko odrazila k lepším výsledkům obří chyba boleslavského gólmana Trmala

Slovácko také dobře ví, jak náročné je skloubit program v 1. lize s evropskými poháry. Moravané si loni zahráli Konferenční ligu, kde si užili zápasy se zvučnými soupeři. Zároveň si ale zátěž navíc vybrala daň v podobě zhoršeného umístění v české nejvyšší soutěži.

Šíře kádru 1. FC zkrátka neodpovídala klubu, který hraje pravidelně na dvou frontách. Slovácko sice na jaře dohnalo ztracené body z podzimu a nechybělo ve skupině o titul, na konci jara ale týmu Martina Svědíka došel dech. V nadstavbě Slovácko sice jen jednou prohrálo, jenže neporazilo žádného soupeře.

Výsledkem bylo páté místo, což znamená, že letos se Slovácka účast v Evropě netýká. O to větším překvapením možná bylo, že Synot v úvodu ročníku 2023/24 ztratil body v několika zápasech.

Pravdou ale je, že Slovácko zatím prohrálo jen jednou, navíc se Sigmou Olomouc, která hraje ve výborné formě. Další porážce ale fotbalisti Slovácka unikli jen díky velmi bizarní chybě mladoboleslavského gólmana Trmala.

Boleslav vedla na Stonkách ještě v nastavení 2:1, jenže Trmal pak položil míč na zem k rozehrávce, aniž by si pohlídal Kalabišku, který číhal za ním. Domácí útočník využil brankářova selhání, obral ho o balon a gólem do prázdné brány vyrovnal na 2:2.

Od té doby zatím Slovácko jen vyhrává. Proti Pardubicím i Zlínu to zvládlo nejúspornějším způsobem (1:0), mezitím ale vyprášilo v MOL Cupu divizní Hlubinu (8:0). Dnes se Slovácko pokusí počtvrté v řadě odehrát zápas s nulou vzadu, nastoupí však na hřišti nejproduktivnějšího týmu ligy.

Sestava Slovácka v posledním zápase (SLO-ZLI 1:0)
Fryšták – Doski, Kadlec, Hofmann, Reinberk – Valenta, Havlík – Holzer, Trávník, Petržela – Vecheta
Kdo se dostal do hry z lavičky: Kim, Mihálik, Kalabiška, Sinyavskiy, Srubek

Vzájemná bilance Sparty se Slováckem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Sparta sehrála proti Slovácku 44 ligových zápasů a samozřejmě má v dlouhodobé bilanci navrch. Doma jsou sparťani historicky mimořádně úspěšní, z 22 utkání si Slovácko odvezlo body pouze třikrát (19-1-2 ve prospěch Letenských). Obě výhry Synotu ale přišly v posledních pěti letech, tedy už pod vedením trenéra Svědíka.

Bilance Sparta vs. Slovácko v 1. lize
Výhry Sparty Remízy Výhry Slovácka
30 5 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Sparta vs. Slovácko 0:2 (14. 7. 2019)
  • Slovácko vs. Sparta 0:2 (14. 6. 2020)
  • Slovácko vs. Sparta 1:2 (13. 12. 2020)
  • Sparta vs. Slovácko 1:0 (18. 4. 2021)
  • Slovácko vs. Sparta 4:0 (21. 11. 2021)
  • Sparta vs. Slovácko 3:1 (17. 4. 2022)
  • Sparta vs. Slovácko 1:2 (11. 5. 2022)
  • Sparta vs. Slovácko 4:0 (9. 11. 2022)
  • Slovácko vs. Sparta 1:1 (22. 4. 2023)
  • Slovácko vs. Sparta 0:0 (23. 5. 2023)

Kdy hraje Sparta další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 9. v 18:00, epet ARENA (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Sparta Praha vs. Slovácko v neděli 17. 9. 2023

Slovácko sice před reprezentační pauzou dvakrát udrželo v lize čisté konto, bylo to však v zápasech s týmy ze spodní poloviny tabulky. Myslíme si, že dnes bude na obou stranách výrazně více šancí. Vybrali jsme proto Bet Builder, který kombinuje vítězství Sparty, alespoň dva góly v první půli a celkově alespoň čtyři góly v zápasu.

TIP: Bet Builder – výhra Sparty a počet gólů sipka vsadit

Tip na Sparta vs Slovácko - Bet Builder u Betana

Kde sledovat fotbal Sparta vs. Slovácko živě v live streamu online a kdo dává Spartu v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Plzeň a postup do Ligy mistrů

České kluby v evropských pohárech: statistiky, historie

Sparta má před sebou boj o Ligu mistrů. Bohemians si po dlouhé době zahrají o Evropu, stejně jako Slavia a Plzeň. Jak si vedly české kluby...

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...