Sparta představila nový klip – zahrál si v něm i trenér Priske

Sparta představila ve spolupráci se sázkovou kanceláří Betano unikátní klip. Zahráli si v něm hráči, fanoušci nebo trenér Brian Priske. Podívejte se na video, které má ukazovat sílu klubu, tradici i fanouškovské nadšení přenášené mezi generacemi. Zároveň má sparťany vyburcovat před odvetou s Dinamem Záhřeb.

Sparťané v tradičním kolečku po výhře nad Karvinou Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Sparta spolu s Betanem představila nový klip – zahráli si v něm Priske i Costa

Až ve čtvrtek vyběhnou sparťanští fotbalisté k odvetě proti Dinamu Záhřeb, budou už tradičně spoléhat na pomoc svých fanoušků. A právě hráči a příznivci spojili síly při natáčení nového videa. Na jeho vzniku se podílela sázková kancelář Betano a roli herců obsadili také třeba trenér Brian Priske nebo bývalý obránce Costa.

Nový klip šel ven krátce před zmiňovanou odvetou s Dinamem o postup do základní skupiny Evropské ligy. Má totiž fanoušky Letenských mimo jiné patřičně nabudit. Důležitá odveta je na programu ve čtvrtek od 19:00 a právě Betano z ní nabídne živý přenos.

sipka Sledujte zápas Sparta vs. Dinamo Záhřeb u Betana

Sledujte zápas Sparta vs. Dinamo u Betana

Nové video Sparty a Betana není jen reklamním spotem

Samotné video nečekalo nikde v šuplíku. Jde o čerstvou záležitost, natáčelo se koncem července. Jako lokace posloužily pražské ulice i epet ARENA. Vše je součástí kampaně Betana s názvem Společně se Spartou.

Právě tato sázková kancelář je od aktuální sezony novým generálním partnerem letenského klubu. Vidět je Betano třeba na dresech Sparty. I na těch výročních, o které byl po jejich představení mezi fanoušky rekordní zájem.

Nový klip pak není podle vyjádření zástupců Sparty a Betana jen klasickým reklamním spotem. Má ukazovat lásku fanoušků ke klubu a důležitost, kterou Sparta má v jejich životech. Na nové video se můžete podívat níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparťané se radují z gólu proti Karviné

Evropská liga živě: Sparta Praha vs. Dinamo Záhřeb v livestreamu

Sparta musí otáčet. Do odvety play-off Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb jde s dvougólovou ztrátou. Sledujte druhý duel ve čtvrtek od 19:00...

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...

Brian Priske a Ladislav Krejčí s novým výročním dresem

Sparta odhalila nový výroční dres s Betanem na hrudi

Sparta představila nový výroční dres pro sezonu 2023/24. Na něm se objevuje i nový generální partner. Tím je sázková kancelář Betano.