Zimní příprava: Malmö vs. Sparta Praha živě v online livestreamu

Je to poslední test. Sparta odehraje proti Malmö generálku na jaro. Přečtěte si, co je u Letenských nového. V článku se také dozvíte něco o jejich soupeři, který je úřadujícím švédským mistrem.

Živý přenosKurzy
MalmöSpartaTip

Victor Olatunji a Lukáš Sadílek se radují z gólu Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Zimní příprava 2024: přátelský zápas Malmö vs. Sparta Praha už dnes živě a zdarma

Mistra Dánska už porazili, šampiona Norska také. Nyní stojí sparťané proti švédskému mistrovi. Zápas proti Malmö začíná ve čtvrtek od 15:30. Utkání ze soustředění v Marbelle můžete sledovat v přímém přenosu na oficiálním webu Sparty.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápas Malmö se Spartou

Sleduj průběh zápasu ZDE

Generálka na jaro sezony 2023/2024: jaké jsou kurzy na přípravný zápas Malmö vs. Sparta?

Bookmakeři dávají o něco větší šance Spartě. Na její výhru vypsali kurz 2,30. Vítězství Malmö ohodnotili kurzem 2,73. U remízy najdete kurz 3,52.

Informace před zápasem Malmö vs. Sparta
📅 Kdy: 1. 2. 2024 od 15:30
🌍 Kde: Marbella, Španělsko
🏆 Soutěž: Zimní příprava
Kurzy Tipsportu: 2,73 – 3,52 – 2,30
📺 Přímý přenos: Sparta TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Malmö se po dramatickém finiši vrátilo na švédský trůn

Možná ještě teď se v Malmö vzpamatovávají z dramatického závěru uplynulé sezony. Ve Švédsku se hraje systémem jaro-podzim, minulý ligový ročník tak běžel od dubna do listopadu 2023. Malmö v něm mělo jedinou motivaci. Vzít si po neúspěšné sezoně, ve které skončilo až sedmé, zpět mistrovský pohár.

To se povedlo a Di blåe (Modří) se tak potřetí za poslední čtyři roky stali švédskými šampiony. Závěr ligy ale nebyl pro slabé povahy. Druhé Malmö v předposledním kole prohrálo se třetím Häckenem 2:4. Vedoucí Elfsborg toho ale nevyužil a jen remizoval. Tím Modrým nabídl ještě šanci. Museli ale v posledním kole vyhrát vzájemný souboj.

Zápas s Elfsborgem rozhodl jediný gól. Dal ho Isaac Kiese Thelin, který byl s 16 zásahy nejlepším ligovým střelcem. Malmö se tak na Elfsborg bodově dotáhlo a díky lepšímu skóre bralo ligový primát. Je možné, že jméno Kiese Thelin jste už slyšeli. Byl to on, kdo v roce 2014 pomohl gólem a asistencí vyřadit Spartu z předkola Ligy mistrů.

Kiese Thelin si mezitím vyzkoušel angažmá ve Francii, Belgii, Německu nebo Turecku. V posledně jmenované zemi v minulosti působily také dvě nové posily Malmö. Jako volného hráče přivítal kouč Henrik Rydström brankáře Ricarda Friedricha. Po konci smlouvy dorazil také obránce Jens Stryger Larsen.

Vzájemné zápasy Sparty s Malmö
Sezona Soutěž Výsledek
2014/15 3. předkolo Ligy mistrů Sparta vs. Malmö 4:2
2014/15 Odveta 3. předkola Ligy mistrů Malmö vs. Sparta 2:0
2019/20 Zimní příprava Sparta vs. Malmö 0:2

sipka Více se o přípravě a přestupech Sparty dočtete zde

Sparta stejným výsledkem vyhrála i třetí přípravný zápas

Příprava Sparty zatím probíhá jako přes kopírák. Výhry nad Kodaní, Puskásem a Bodo/Glimt spojuje ten stejný výsledek. Letenští pokaždé zvítězili 2:0. Naposledy nastoupili v rámci španělského soustředění proti norskému mistrovi a triumf jim zařídily góly Lukáše Sadílka a Victora Olatunjiho.

Bodo dokázalo hlavně v úvodu zápasu dostat sparťany pod tlak. Norští šampioni se ale střelecky neprosadili a místo toho z brejku trestala Sparta. Druhá trefa pak přišla ve druhé půli po nedorozumění v obraně soupeře. Trenér Brian Priske tentokrát neprotočil dvě kompletní jedenáctky. Ve druhém poločase udělal celkem čtyři změny.

Dánský kouč nesáhl pro tu papírově nejsilnější sestavu. Prohlédnout si ale mohl několik mladíků. Celé utkání zvládl Adam Ševínský (19 let), druhé dějství odehrál Roman Mokrovics (17) a na hřiště se dostal i Dalibor Večerka (20). Zahráli si také Patrik Vydra, Adam Karabec nebo Michal Ševčík. Ti jsou ale bráni jako členové áčka.

V základu nastoupila i jedna ze zimních posil. Záložník Markus Solbakken zapsal zhruba hodinu. Mimo zápasovou nominaci naopak zůstal další nově příchozí – Indrit Tuci. Jak už jsme ale naznačili, tak trenér Priske nechal několik hráčů odpočívat. Je tedy pravděpodobné, že albánského útočníka uvidíme na soupisce pro duel s Malmö.

  • Datum, čas a místo zápasu: 1. 2. v 15:30, Marbella (Španělsko)

Tip na výsledek zápasu Malmö vs. Sparta v zimní přípravě

Malmö je švédským mistrem, oproti Spartě ale není v přípravě tak daleko. Odehrálo zatím jen jeden zápas. Letenští už mají za sebou tři duely a nyní je čeká generálka na jaro.

To by mohlo znamenat i silnější sestavu. Tu může naznačovat i fakt, že v minulém přípravném utkání sparťané šetřili několik důležitých hráčů. Sázíme tedy na to, že Sparta vyhraje úvodní dějství nebo celé střetnutí.

TIP: Sparta vyhraje 1. poločas nebo zápas sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat zimní přípravu živě: fotbal Malmö vs. Sparta v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Zápas Letenských proti Malmö nevysílá žádná televizní stanice. Nenajdete ho ani v nabídce streamů sázkových kanceláří. Přesto toto utkání můžete sledovat. Přímý přenos bude k dispozici na oficiálním webu Sparty.

Průběh sparťanského soustředění vám přiblíží nový díl ze série Buď v týmu. Tentokrát se do něj vešel i minulý přípravný duel.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparťané se radují po výhře nad Teplicemi

Souhrn podzimu Sparty: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Sparta má za sebou náročný podzim sezony 2023/24. Jaká byla první část ročníku v podání letenského celku? Na to se podíváme v následujícím...

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta Praha je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hrají Letenští příští zápas a prohlédněte si jejich...

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.