Zimní příprava: Slavia Praha vs. Beijing Guoan v livestreamu

Slavii čeká poslední soupeř na portugalském soustředění. S Beijingem Guoan sešívaní odehrají hned dva zápasy. Přečtěte si novinky z červenobílého tábora, které zahrnují i několik zajímavostí z klubového podcastu s Jaroslavem Tvrdíkem. A zjistěte, kde přípravu Slavie sledovat živě.

Živý přenos – SlaviaBeijing

David Douděra během utkání Evropské ligy Foto: Profimedia

Zimní příprava 2024: přátelský zápas Slavia Praha vs. Beijing Guoan už dnes živě a zdarma

Sešívaní pokračují v přípravách na jaro. Aktuálně jsou v Portugalsku, kde je na závěr soustředění čeká dvojutkání s čínským Beijingem Guoan. První z těchto zápasů můžete sledovat na oficiálním webu Slavie. Výkop je naplánovaný na sobotních 12:00. Druhý duel od 16:00 už z organizačních důvodů bohužel bude bez streamu.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Fortuna ligu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Příprava na jaro sezony 2023/2024: jsou vypsané kurzy na přípravné zápasy Slavia vs. Beijing?

V době psaní tohoto článku nebyly vypsané kurzy ani na jeden ze dvou přípravných duelů Slavie proti Beijingu Guoan.

V aktuální kurzové nabídce Fortuny, kterou najdete ZDE, pak můžete zjistit, jestli se na tom něco nezměnilo.

Informace před zápasy Slavia vs. Beijing Guoan
📅 Kdy: 27. 1. 2024 od 12:00 a 16:00
🌍 Kde: Algarve, Portugalsko
🏆 Soutěž: Zimní příprava
📺 Přímý přenos: Slavia TV (jen první zápas)

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Kolem Slavie bylo živo: zrušená příprava i novinky od Tvrdíka

Už je to více než týden, kdy Slavia naposledy hrála zápas. Ve druhém přípravném utkání porazila AIK Stockholm 2:0. O góly se postarali Oscar s Petrem Ševčíkem. A hlavně Ševčíkova rána zpoza vápna stála za to. Ale příznivci sešívaných se od té doby rozhodně nenudili ani při čekání na další přípravný zápas.

Nový týden začal ve Slavii představením nového asistenta trenéra. Na místo Jaroslava Köstla, který se přesunul k české reprezentaci, dorazil z Olomouce Milan Kerbr. Následovala aféra okolo zrušené generálky proti Slovanu Bratislava. Slovenský mistr si totiž k nelibosti Slavie v přípravě mimo jiné zahrál s ruským Dynamem Moskva.

To se vedení sešívaných kvůli válce na Ukrajině nezamlouvalo. Slovan tak z programu škrtlo a místo něj na generálku před ligou dorazí Zlaté Moravce. Vstupné a výnos z přenosu pak půjde na podporu už zmiňované Ukrajiny. O čem mluvit v případě Slavie poté bylo i po vystoupení Jaroslava Tvrdíka v klubovém podcastu.

Předseda představenstva třeba prozradil, že se klub v zimě snažil o návraty Davida Zimy, Petera Olayinky nebo Ondřeje Lingra. Ani v jednom případě ale nepochodil. Lepší zprávou pro fanoušky bylo to, že trenér Jindřich Trpišovský slíbil novému majiteli Pavlu Tykačovi, že v Edenu zůstane ještě minimálně pět let.

Výsledky Slavie v zimní přípravě
Datum Výsledek Góly
16.01., 17:00 Slavia vs. Sønderjyske 4:0 12. Tijani
31. Van Buren
50. Provod
78. Wallem
19.01., 17:00 Slavia vs. AIK Stockholm 2:0 67. Oscar
82. Ševčík

sipka Přečtěte si více o přípravě a přestupech Slavie

Klub z Pekingu má v kádru i bývalého slávistu

Pryč jsou doby, kdy čínská liga lákala hráče z Evropy na vysoké platy. Beijing Guoan, sobotní soupeř Slavie, ještě v roce 2018 neváhal zaplatit 40 milionů eur, aby do jeho řad přišel Cédric Bakambu. Boom čínské nejvyšší soutěže ale nevyšel podle představ a plno tehdejších hvězd už hraje jinde.

Čína zároveň chtěla dát více prostoru domácím hráčům. Ve stejném roce tak zavedla pravidlo o tom, že v kádru mohou být maximálně čtyři cizinci. Na aktuální soupisce Beijingu Guoan je jedním z nich Michael Ngadeu. Toho si čeští fanoušci dobře pamatují z jeho tříletého působení v pražské Slavii.

Do Pekingu dorazil tento kamerunský stoper před uplynulou sezonou. Ta v Číně trvala od dubna do listopadu a Beijing Guoan v ní zapsal šesté místo v lize. Na pohárové příčky mu chyběly čtyři body. Nadále tak platí, že svůj jediný ligový titul v historii získal v roce 2009.

V domácím poháru dovedl portugalský kouč Ricardo Soares Beijing Guoan do čtvrtfinále. Právě v FA Cupu, jak se v Číně pohárová soutěž nazývá, se tomuto klubu v minulosti dařilo nejvíce. Žádný jiný čínský celek se nemůže pochlubit pěti pohárovými triumfy. Ten zatím poslední přišel v roce 2018.

  • Datum, čas a místo zápasů: 27. 1. ve 12:00 a 16:00, Algarve (Portugalsko)

Kde sledovat zimní přípravu živě: fotbal Slavia vs. Beijing v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Sobotní duely Slavie s Beijingem Guoan nenajdete v televizním programu nebo streamech sázkových kanceláří. Alespoň první ze dvou utkání si ale pustit můžete. Přímý přenos nabídne oficiální web Slavie.

Plno zajímavostí nabídl nový díl Totálního podcastu. S předsedou představenstva Jaroslavem Tvrdíkem v něm byla řeč o novém majiteli Slavie, výstavbě mládežnické akademie nebo rozšíření Edenu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia pokračuje v podpoře Ukrajiny

Slavia zrušila přípravné utkání se Slovanem Bratislava

Pražská Slavia se měla v generálce na jarní část ligové sezony utkat se Slovanem Bratislava. Z utkání ale ustoupila, proč?

Reprezentační brankář Staněk míří do Slavie

Slavia začíná novou éru ve velkém stylu, přivedla trio posil

Slavia po příchodu nového majitele nelení a přestupové okno odšpuntovala hned trojicí posil. Do Edenu přichází Staněk, Zmrzlý a Chaloupek.

Slavia si hlavně v Evropě pořádně zastřílela

Souhrn podzimu Slavie: liga, poháry i nejlepší hráč a posila

Slavia má za sebou náročný fotbalový podzim, ve kterém zápolila na třech frontách. V pohárech se ji dařilo, v lize je zatím druhá.