Betano se stává partnerem mistrovství světa klubů

Sázková kancelář Betano pokračuje ve spolupráci s organizací FIFA. Poté, co byla partnerem loňského světového šampionátu v Kataru, se nyní spolupráce rozšiřuje i na právě probíhající mistrovství světa klubů.

Federico Valverde na tiskové konferenci před MS klubů Foto: Profimedia

Betano rozšiřuje spolupráci s organizací FIFA: je partnerem mistrovství světa klubů

Spolupráce při mistrovství světa v Kataru se osvědčila, nyní tedy může pokračovat. Sázková kancelář Betano opět spojila síly s organizací FIFA a stala se oficiálním partnerem také pro mistrovství světa klubů. Turnaj, na němž se střetávají ty nejlepší týmy z pěti různých kontinentů, běží v Maroku od 1. do 11. února 2023. Evropu zastupuje slavný Real Madrid.

sipka Založte si účet u Betana s bonusem zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano sbírá ocenění a k MS klubů slibuje širokou kurzovou nabídku

Zatímco fotbalové kluby se ženou za ziskem domácích a mezinárodních trofejí, tak pro sázkové kanceláře jsou obdobou Ligy mistrů nebo mistrovství světa klubů prestižní EGR Awards. Právě na nich Betano nedávno získalo ceny pro Operátora roku a Sázkovou kancelář roku.

Rostoucí postavení Betana potvrzuje i uzavřené partnerství s organizací FIFA. To platilo už při loňském světovém šampionátu. Nyní se Betano stává partnerem také právě probíhajícího mistrovství světa klubů.

Role Betana se nazývá Official Supporters of the Club World Cup in South America and Europe. Právě v Evropě a Jižní Americe Betano sponzoruje řadu fotbalových klubů. Jen ze starého kontinentu lze zmínit třeba Viktorii Plzeň, Benficu Lisabon, Porto nebo Olympiakos.

Pro fotbalové fanoušky a sázkaře je nicméně hlavní to, že se podobně jako při světovém šampionátu mohou těšit na širokou kurzovou nabídku. V ní najdou nejrůznější sázkové příležitosti na všechna utkání mistrovství světa klubů. To vyvrcholí v sobotu 11. února v marockém Rabatu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Betano

Betano Česká republika - recenze, registrace, sázky na fotbal

Betano, ✔️ nejlepší fotbalová sázkovka? V naší recenzi najdete vše o registraci, bonusech i mobilní aplikaci Betana. Fotbalová nabídka je...

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...