Dortmund vs. AC Milán živě v základní skupině Ligy mistrů

Skupina F je tzv. skupinou smrti, protože v ní není slabých týmů. Newcastle, PSG, Dortmund a AC Milán je uskupení, kde všichni mohou postoupit do osmifinále. Poslední dva jmenovaní se utkají ve středu proti sobě a Borussia má výhodu domácího prostředí. Jaké jsou prognózy, kdo je favoritem, to se dozvíte v článku.

Živý přenosKurzy
DortmundAC MilánH2HTIP

Borrusia Dortmund se raduje z branky Foto: Profimedia

Borussia Dortmund vs. AC Milán live: Liga mistrů UEFA 2023/2024

Borussia nevstoupila do Ligy mistrů dobře, když podlehla favoritovi skupiny PSG 2:0. Napravit reputaci si bude chtít v dalším zápase. V něm na ni čeká AC Milán, který v prvním utkání ve skupině pouze remizoval 0:0 s Newcastlem. Zápas skupiny F mezi Borussií Dortmund a AC Milán můžete sledovat 4. 10. 2023 od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Na utkání Ligy mistrů si můžete vsadit zde

Sleduj průběh zápasu ZDE

Oba týmy potřebují body, ale jaké jsou kurzy?

Jak domácí Borussii, tak AC Milán chybějí důležité body, proto v dalším zápase nesmějí zaváhat. Kdo chce postoupit do osmifinále milionářské soutěže, měl by zabrat a získat tři body.

Šance obou jsou však značně vyrovnané a ani pro jednu stranu se nebude jednat o lehký boj. Bookmakeři vidí zápas vyrovnaně, když na vítězství Borussie je kurz 2,44. Na vítězství Rossoneri je pak kurz 2,97. Na remízu je možné si vsadit v kurzu 3,65.

Utkání bude mít na starosti rozhodčí Szymon Marciniak, který loni v březnu pískal derby pražských S.

Dortmund vs. AC Milán – informace o zápase
📅 Kdy: 4. 10. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Signal Iduna Park, Dortmund
🏆 Soutěž: Liga mistrů, Skupina F
⚽ Rozhodčí: Szymon Marciniak
✔ Kurzy SYNOT TIPu: 2,44 – 3,65 – 2,97
📺 Live přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Dortmund v lize ještě neprohrál

Vestfálský velkoklub nevstoupil do letošního ročníku bundesligy příliš přesvědčivě. Po výhře s Kölnem přišly dvě remízy. S Bochumí (1:1) a Heidenheimem (2:2), který je nováčkem soutěže. V dalších třech utkáních bundesligy vyhrál a pomalu se začíná rozjíždět. Loňské zklamání z konce soutěže, kdy přišel o titul v posledním kole, by měla být dostatečná motivace pro tým, aby se nic takového neopakovalo.

Tým BvB drží pohromadě, kdy z týmu odešel pouze Jude Bellingham do Realu Madrid za 103 miliónů eur. Za utržené peníze přišli Marcel Sabitzer a Felix Nmecha. Druhý jmenovaný zatím hraje v základní sestavě a hraje solidní fotbal. Jestli však dokáže nahradit anglickou hvězdu, to je zatím obestřeno tajemstvím.

I přes vlažný rozjezd Dortmund v bundeslize ještě neprohrál. Naposledy si došlápl na Hoffenheim, který porazil 3:1. Parádní zápas ukázal, že s Dortmundem se bude muset počítat. V zápase byly k vidění parádní akce vestfálských hráčů, kdy hlavně sólo pravého obránce Juliana Ryersona, po kterém zvyšoval na 3:1, svědčí o sebevědomí Borussie.

Pro tým Edina Terziće je dobré, že se solidně rozehrál kapitán Marco Reus, který v posledních třech zápasech vstřelil tři branky. Německý veterán je stále důležitou součástí klubu. Komu se však příliš nedaří, je Sebastian Haller, který v letošní sezóně zatím gólově mlčí.

Poslední zápasy Borussie Dortmund
29. 09. 2023 Hoffenheim – Dortmund 1:3
23. 09. 2023 Dortmund – Wolfsburg 1:0
19. 09. 2023 PSG – Dortmund 2:0
16. 09. 2023 Freiburg – Dortmund 2:4
01. 09. 2023 Dortmund – Heidenheim 2:2

AC Milán po prohře v derby nabírá formu

Rossoneri měli solidní vstup do soutěže i přes to, že se museli srovnat s odchodem Tonaliho do Newcastlu a ukončením kariéry legendárního Ibrahimoviće. Hned na začátku ročníku si připsali tři výhry za sebou, kdy hlavně výhra s AS Řím 2:1 dodala týmu sebevědomí.

Pak přišlo tradiční Derby della Madonnina, kdy AC potkalo svého tradičního rivala z Interu Milán. Rossoneri prohráli drtivě 5:1 a přišlo kruté vystřízlivění. Tým Stefana Pioliho pak v Lize mistrů remizoval s Newcastlem 0:0 a vypadalo to, že se dostává do krize.

Naštěstí se AC rychle oklepalo a v dalších třech utkáních slavilo vítězství. V posledním kole navíc porazilo nepříjemné Lazio 2:0, které je jedním z černých koňů soutěže. V tomto utkání zářil hlavně Christian Pulišić, který vstřelil jednu branku a měl řadu příležitostí. Druhou branku pak přidal Noah Okafor.

Milánští se mohou v útoku spolehnout na osvědčené hráče, protože jak veterán Giroud, tak Rafael Leão dávají góly a přidávají asistence. Oba dva se podíleli na sedmi gólech svého týmu, kdy Giroud vstřelil čtyři branky a přidal tři asistence a Leão zaznamenal tři branky a čtyři asistence.  Do toho posila z Chelsea Pulišić stihl rovněž vstřelit tři branky a na jednu přihrát. Ofenziva tak AC Milán nemusí dělat starosti.

Poslední zápasy AC Milán
30. 09. 2023 AC Milán – Lazio Řím 2:0
27. 09. 2023 Cagliari – AC Milán 1:3
23. 09. 2023 AC Milán – Verona 1:0
19. 09. 2023 AC Milán – Newcastle 0:0
16. 09. 2023 Inter Milán – AC Milán 5:1

Vzájemné zápasy mezi Borussií Dortmund a AC Milán – H2H

Dortmund se s Milánem nepotkává moc často. Naposledy se tyto týmy potkaly v roce 2017 na přípravném turnaji International Champions Cup. Předchozí zápasy jsou starší dvaceti let.

Posledních pět zápasů mezi Dortmundem a AC Milán:

  1. 18. 07. 2017 (ICC) AC Milán – Borussia Dortmund 1:3
  2. 18. 03. 2003 (Liga mistrů) AC Milán – Borussia Dortmund 0:1
  3. 11. 02. 2003 (Liga mistrů) Borussia Dortmund – AC Milán 0:1
  4. 11. 04. 2002 (Pohár UEFA) AC Milán – Borussia Dortmund 3:1
  5. 04. 04. 2002 (Pohár UEFA) Borussia Dortmund – AC Milán 4:1
  • Datum, čas a místo zápasu: 04. 10. ve 21:00, Signal Iduna Park (Westfalenstadion), Dortmund

TIP na utkání Ligy mistrů Borussia Dortmund vs. AC Milán

Oba týmy mají vzestupnou formu a dokážou předvádět výborný fotbal. Fotbalověji se přece jen jeví Borussia Dortmund, ta bude mít i výhodu domácího prostředí, kdy ji bude pohánět na 80 000 diváků.

To může být další závaží na misce vah.

TIP: Zvítězí Dortmund a oba týmy dají gól sipka Vsadit u SYNOT TIPu

Tip na Dortmund vs. AC Milán Synottip

Kde sledovat Ligu mistrů živě: Borussia Dortmund vs. AC Milán v televizi (TV), je někde online live stream?

Zápas Borussie Dortmund vs. AC Milán lze sledovat prostřednictvím stanice Nova Sport 3, která se nachází v nabídce O2 TV.

České sázkové kanceláře bohužel nevlastní práva na vysílání, vybrané zápasy Ligy mistrů naleznete v nabídce O2 TV. Na zápasy milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u SYNOT TIPu.

Podívejte se na záznam z tiskové konference před utkáním Borussia Dortmund vs. AC Milán:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...