Evropská konferenční liga živě: Slovan Bratislava vs. Sturm Graz

Odveta mezi Slovanem Bratislava a Sturmem Graz bude pro domácí těžkou zkouškou. Předchozí zápas totiž prohráli jasně 1:4. Dohnat třígólové manko bude náročné, avšak určitě ne nemožné. Slovan už několikrát dokázal, že na domácím hřišti je silný. Více v článku.

Přímý přenosKurzy
SlovanSturm – TIP

Gerson Rodrigues (Slovan) a Gregory Wüthrich (Sturm) v souboji o míč v zápase Sturm Graz vs. Slovan Bratislava Foto: Profimedia

Evropská konferenční liga 2023/2024 živě: Slovan Bratislava vs. Sturm Graz

Slovan ve Štýrském Hradci toho moc nepředvedl a prohrál celkem jednoznačně 1:4. Náladu si však spravil v lize, kde 4:1 vyhrál. Do domácí odvety se jde pokusit zvrátit zdánlivě rozhodnutý výsledek. Jak dopadne toto utkání, sledujte už dnes od 21:00 na televizní stanici RTVS Šport.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na Evropskou konferenční ligu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Rakušané jsou favority na postup: jaké jsou kurzy?

Slovan má před sebou nelehký úkol. Prohra 1:4 jim totiž udělala velkou čáru přes rozpočet. Nyní se tým Vladimíra Weisse staršího pokusí o zázrak.

Samotné utkání je dle bookmakerů vyrovnané, když na domácí Slovan je kurz 2,52. To na hostující Sturm Graz je kurz 2,73. Remíza je ohodnocena kurzem 3,62.

Co se týče samotného postupu, zde se zdá vše jasné. Bookmakeři považují za jasného favorita na postup Sturm Graz v kurzu 1,03. Na Slovan je vysoký kurz 11,79.

Další sázkové příležitosti najdete ZDE.

Rozhodčím zápasu bude izraelský sudí Orel Grinfeld, který v průměru rozdá necelé čtyři žluté karty na zápas.

Informace před zápasem Slovan Bratislava vs. Sturm Graz
🕘 Kdy: 22. 02. 2024
🌍 Kde: Tehelné pole, Bratislava
🏆 Soutěž: předkolo play-off Evropské konferenční ligy 2023/24
Rozhodčí: Orel Grinfeld, Izrael
Kurzy Synotu: 2,52 – 3,62 – 2,73
📺 Přímý přenos: RTVS Šport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Slovan vyhlíží zázrak, náladu si zlepšil v domácí lize

Jak bylo řečeno výše, tak Slovan utrpěl na hřišti Sturmu Graz porážku 1:4. Šlo poměrně o vyrovnané utkání, v kterém byly vidět šance na obou stranách. Slovan předváděl solidní výkon ještě za stavu 1:2. Potom přišla proměněná penalta soupeřem a následně zkrat Weisse mladšího, který nevybíravým skluzem sestřelil protihráče a po deseti minutách na hřišti šel do sprch. Zápas se pak jen dohrával a v nastavení upravil na 1:4 Camara.

Utkání opět ukázalo nedisciplinovanost Slovanu v Evropské konferenční lize. Ve skupině dvakrát dohrával v deseti. V předkolech byl vyloučen Kucka za pokousání protihráče a nyní zkrat Weisse mladšího. V prvním utkání proti Sturmu chyběli dva hráči kvůli karetnímu trestu, brankář Borjan a obránce Wimmer. Špatná disciplína sráží tým i v dobře rozehraném utkání a následně nemá sílu na zvrácení výsledku.

Ve slovenské lize je Slovan hegemon, což potvrdil i proti Zlatým Moravcům. Soupeř, který se v přípravě potkal i se Slavií, od začátku tahal za kratší konec. V prvním poločase po gólech Kucky a Rodriguese prohrával už 2:0. V tom druhém přidal Slovan branku zásluhou Marcelliho. Snížit sice dokázal Balaj, ale o minutu později vrátil třígólový náskok domácím opět Rodrigues. Slovan vyhrál 4:1 a naladil se na těžkou odvetu se Sturmem.

Weissovi staršímu bude kromě dlouhodobě zraněných Križana a Risvanise chybět i Weiss mladší, který bude mimo vinou červené karty v předchozím utkání. Těšit trenéra Slovanu může útočná forma Gersona Rodriguese, který ve třech posledních zápasech nastřílel čtyři branky.

Na sestřih z prvního utkání se podívejte níže:

Sturm Graz po výhře nad Slovanem v lize pouze remizoval

Tým ze Štýrského Hradce rozmetal Slovan a zajistil si příjemný náskok do odvety. Navíc podruhé v historii vstřelil více než tři branky v evropských pohárech. Týmu navíc pomáhá i v brance jistý brankář Jaroš, který přišel v zimě na hostování z Liverpoolu do konce sezóny.

To v lize se drží stále na druhém místě, když o víkendu nedokázal využít zaváhání vedoucího Salzburgu a připsal si jen další remízu s Rapidem Vídeň. Do samotného zápasu s Rapidem vstoupili Blackies velmi dobře. Už v 6. minutě je poslal Lavalee do vedení. Ve 41. minutě vyrovnal parádní ranou z přímého kopu Lang. Ve druhé půli byly vidět šance na obou stranách, když Sturm po jedné z akcí nastřelil břevno. To ale bylo z obou stran všechno a utkání skončilo plichtou 1:1.

I v tomto utkání se dobře prezentoval Vítězslav Jaroš, který nabírá jistotu. Dá se očekávat, že Slovan bude od začátku útočit, takže Sturm bude muset přečkat počáteční tlak, což může být pro utkání klíčové a Jaroš zde jistě sehraje svojí roli. Solidní výkony předvádí i Otar Kiteishvili, který je v posledních zápasech tahounem ofenzivy rakouského týmu.

Trenér Christian Ilzer bude stále postrádat brankáře Sherpena a nejistý je start útočníka Seedy Jatty.

• Datum, čas a místo zápasu: 22. 2. v 21:00, Tehelné pole, Bratislava

Tip na utkání Evropské konferenční ligy: Slovan Bratislava vs. Sturm Graz

Slovan musí všechno vsadit na ofenzivu a brzká branka by jim mohla pomoci zvrátit nepříjemný výsledek z prvního zápasu. Jakoukoliv snahu může zničit špatná disciplína hráčů Slovanu, pokud se nevyvarují zbytečným faulů, bude jejich snaha zbytečná.

Sturm Graz se nikam hnát nebude a bude sázet na otevřenou hru domácích. Tým trenéra Ilzera by musel doslova zkolabovat, aby náskok z prvního utkání neudržel a nepostoupil.

TIP: Slovan Bratislava zvítězí a oba týmy dají gólsipka Vsadit u Synotu

Tip na výsledek utkání Slovan vs. Sturm Graz - Synottip

Kde sledovat skupinu Evropské konferenční ligy živě: fotbal Slovan Bratislava vs. Sturm Graz v televizi, je k dispozici live stream?

Zápas mezi Slovanem Bratislavou a Sturmem Graz odvysílá televizní stanice RTVS Šport. Sázkové kanceláře bohužel toto utkání vysílat nebudou. U sázkové kanceláře Synottip si na tento duel můžete vsadit.

Na preview Slovanu před utkáním se Sturmem Graz se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Evropská konferenční liga UEFA 2023/2024: losování, zápasy

Vyřazovací část třetího ročníku Evropské konferenční ligy ⚽ hraje také Viktoria Plzeň. Podívejte se na výsledky ✔️ i program.

Kylian Mbappé v zápase se Štrasburkem

Fotbal v roce 2023: přehled největších akcí a hráčů ke sledování

Fotbalové mistrovství světa se sice odehrálo už minulý rok, i v roce 2023 se ale ve fotbale ⚽ máme na co těšit. Podívejte se, ☝️ co nás...

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Pokračují elitní fotbalové soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi?