Liga mistrů živě: Manchester City vs. Real Madrid

Manchester City a Real Madrid před týdnem předvedly šestigólový thriller. Jejich výchozí pozice do odvety je ale vyrovnaná. Který z gigantů skončí svou letošní pouť Ligou mistrů už ve čtvrtfinále?

Živý přenosKurzy
Man CityReal MadridTip

Rodri i Bellingham jsou hráči pro velké zápasy, kdo bude úspěšnější? Foto: Profimedia

Liga mistrů 2023/24, odveta čtvrtfinále živě: Manchester City vs. Real Madrid v TV dnes od 21:00

Manchester City v minulé sezoně konečně prolomil čekání na premiérový zisk ušatého poháru. Cesta tehdy vedla i přes madridský Real, po venkovní remíze tehdy Citizens soupeře v odvetě přejeli 4:0 a učinili velký krok k trofeji. Podobně jasný scénář se tentokrát nečeká, rozjeto je to ale podobně, ve španělské metropoli se zrodila remíza 3:3. Jeden z hlavních taháků celé sezony začne na Etihad Stadium ve středu od 21:00 a můžete ho sledovat živě na Nova Sport 3.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Ligu mistrů: Citizens by měli mít k semifinále blíž

Oba týmy se v posledních osmi sezonách ve vyřazovací části Ligy mistrů potkaly čtyřikrát. Úspěchy si pravidelně střídají, nejprve postoupil dál Real, pak City, před dvěma lety znovu Bílý balet a naposledy loni slavil znovu bleděmodrý klub z Manchesteru. Na řadě jsou tedy Španělé...

Na to ale bookmakeři příliš neslyší. Favoritem je podle nich zástupce anglického fotbalu, a to dokonce poměrně výrazným. Sazkabet dokonce na jeho vítězství už v normální hrací době vypsal kurz jen 1,65. Postup Realu po devadesáti minutách je ohodnocen kurzem 4,75, remízu pak můžete hrát za 4,25.

V jejím případě by se pochopitelně prodlužovalo, což se ve vzájemném souboji stalo v sezoně 2021/22. Vsadit si lze také na to, že se rozhodne až v penaltovém rozstřelu, takový tip vám vklad znásobí sedmkrát.

Utkání hrané na Etihad Stadium v Manchesteru bude pískat zkušený italský arbitr Daniele Orsato.

Informace před zápasem Manchester City - Real Madrid
📅 Kdy: 17. 4. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Etihad Stadium, Manchester
🏆 Soutěž: Liga mistrů 2023/24, 2. čtvrtfinále
Rozhodčí: Daniele Orsato, Itálie
Kurzy Sazkabetu: 1,65 - 4,25 - 4,75
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Citizens mají šanci opět usilovat o treble

Jen osmi evropským týmům se v historii podařilo získat v jedné sezoně treble, tedy ovládnout ligu, domácí i evropský pohár. Manchester City se docela reálně může už zhruba za měsíc stát prvním, kdo to zvládne ve dvou po sobě jdoucích letech. Dosud mají dva takto úspěšné ročníky na svém kontě jen Barcelona a Bayern, v obou případech ale jejich zápisy do fotbalových kronik byly odděleny několikaletou pauzou.

Obří kroky k tomu mohou Citizens učinit už během těchto dnů. Začalo to už o víkendu, kdy rozstříleli doma Luton 5:1 a co se jevilo jako pouhá splněná povinnost, ukázalo se být mnohem větším ziskem. Dárek v podobě porážek Arsenalu i Liverpoolu totiž posunul obhájce titulu v Premier League po několika týdnech zpět do čela tabulky, na oba pronásledovatele má aktuálně dvoubodový náskok.

Guardiola přitom zvládl pošetřit i některé opory. Jen na lavičce po celých devadesát minut zůstali sedět Rodri, Foden, Bernardo Silva a také už uzdravení obránci Walker s Akém. Ti oba vynechali úvodní bitvu v Madridu, podle všeho by k odvetě ale měli být už připraveni. Před týdnem nehrál ani De Bruyne, jehož krátce před výkopem postihla nevolnost, o víkendu už ale zvládl nějakých 80 minut, stejně jako Haaland. Kádr domácích je tak doslova kompletní, což je v takto pokročilé fázi sezony rarita.

Nabitý program City bude pokračovat i v dalších dnech. Už v neděli se ve Wembley utká s Chelsea v semifinále FA Cupu. Pokud tedy zvládne vítězně oba zápasy v tomto týdnu, obhajoba treblu bude zase o poznání blíže. Momentální prioritou je ale další očekávaný souboj s Realem. Na Bernabéu si Sky Blues příliš šancí nevytvořili, všechny tři góly dali ostatně zpoza šestnáctky. Haaland byl opět těsně bráněn Rüdigerem a potvrdil, že v těch největších zápasech na něj takový spoleh není. Zbaví se ve středu této nálepky?

Vybrané statistiky z prvního zápasu (Real Madrid - Man City 3:3)
Real Madrid Statistika Man City
0,66 Očekávané góly (xG) 0,89
14 Střely 12
5 Střely na bránu 6
40 Držení míče (%) 60
4 Rohové kopy 2
0 Ofsajdy 0
11 Fauly 9
2 Žluté karty 2

Real nemůže počítat s Tchouménim

Situace Bílého baletu je v La Lize o poznání klidnější, tabulku vede o osm bodů a Barcelona nevypadá, že by měla na to ještě nějakým zásadním způsobem zamíchat kartami. Uvidíme, jak s ní zamává úterní bolestivé vypadnutí z Ligy mistrů, po němž už se může soustředit jen na ligu. Už v neděli je ale na programu El Clásico, které představuje asi poslední příležitost vrátit se do boje o titul.

Real mimochodem stejně jako City může stále dosáhnout na zisk hned tří trofejí. V jeho případě by ale o treble nešlo, jelikož v královském Copa del Rey vypadl už v osmifinále a místo toho ovládl španělský Superpohár. Přesto je sezona rozjeta více než slušně. Pomohla také víkendový výhra na Mallorce, kterou jediným gólem zařídil Tchouaméni. Odpočívali Vinícius, Rodrygo, Kroos, Carvajal a Camavinga.

Loňská zkušenost z Etihad Stadium ale musí být jistým červíčkem v hlavách hráčů, tehdy také přijížděli k odvetě s cílem přetavit úvodní remízu v postup, schytali ale čtyřbrankový debakl a se soutěží se museli rozloučit. A to ještě Real od té doby přišel o Benzemu i zraněné Courtoise s Alabou. Militao po dlouhé absenci zvládl dvakrát jen jedinou minutu v závěru utkání, a tak se jeho start ve středu nedá očekávat.

Kouč Ancelotti by ho ale potřeboval. Oproti prvnímu čtvrtfinále mu totiž vypadl další defenzivní hráč, pro karty dostal stopku Tchouaméni. To je sice původním zaměřením střední záložník, při početných absencích na stoperu ale nastupuje často právě na tomto postu. Pokud to v případě Militaa nebude na základ, jedinou zdravou alternativou bude zkušený Nacho Fernández.

  • Datum, čas a místo zápasu: 17. 4. ve 21:00, Etihad Stadium (Manchester)

Tip na zápas Man City vs. Real Madrid v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů

V redakci si nemyslíme, že by rozložení sil mělo být tak jednostranné, jak naznačují kurzy. Jedním dechem ale dodáváme, že utkání může skončit jakkoliv a tipovat čistě výsledek je u takto světových mančaftů složité. Jako zajímavá alternativa se nám jeví sázka na to, že domácí záložník Rodri bude v zápase jako první z domácích karetně napomínán. Španěl často po ztrátě míče svého týmu zastavuje rychlé protiútoky soupeře nedovoleným způsobem. V takových případech nemá ke kartě daleko.

TIP: Rodri dostane první kartu domácích  sipka Vsadit u Sazkabetu

Rodri nejde pro taktický faul daleko

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal Manchester City vs. Real Madrid v televizi (TV), jak je to s online live streamy?

Odvetné čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Realem Madrid byste si neměli nechat ujít, v přímém přenosu ho odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 3. U českých sázkových kanceláří bohužel stream nenajdete, můžete si ale na duel vsadit před výkopem i poté LIVE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Cole Palmer zachraňuje letos Chelsea od pohromy

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 15.4.-21.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 15. do 21. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...