Neapol vs. Real Madrid živě v základní skupině Ligy mistrů

Setkání dvou gigantů ve skupině C Ligy mistrů, to je fotbalový svátek pro všechny fanoušky fotbalu. Neapol se utká s Realem Madrid, kdy oba týmy budou chtít uzmout tři body a vykročit rázně k postupu. Oba týmy mají vzestupnou formu, takže se jistě můžeme těšit na parádní klání. Kdo má blíže k vítězství, jaké jsou prognózy, to se dozvíte v článku.

Živý přenos – Kurzy
Neapol – Real – H2H – Tip

Toni Kross v dresu Realu Madrid Foto: Profimedia

Neapol vs. Real Madrid dnes živě ve skupině C Ligy mistrů 2023/24

Liga mistrů začala pro oba soupeře vítězně, oba týmy si sice těsně, ale přece jen poradily se svými soupeři. Nyní je čeká vzájemný zápas, který napoví o budoucím umístění ve skupině C. Jak zápas Neapole s Realem Madrid bude vypadat, můžete sledovat v úterý 3. 10. na Premier Sport 2 od 21:00.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápasy Ligy mistrů

Sleduj průběh zápasu ZDE

Bitva v Neapoli vypadá vyrovnaně, jaké jsou vypsané kurzy?

Dva velcí hráči italského a španělského fotbalu. Italská Neapol obhajuje titul, a i přes nepříliš povedený start se bude chtít pokusit o mistrovské vavříny. Stejně je na tom i Real Madrid, který loni titul nezískal. Nyní však celkem suverénně vede ligu. Proti sobě nastoupí dva útočné a sebevědomé celky, kdy jejich šance jsou rovnocenné.

A bookmakeři to vidí rovněž vyrovnaně. Real Madrid má kurz 2,63 a Neapol je s kurzem 2,70 lehce za ním. Na remízu je pak vypsán kurz 3,65.

Informace před zápasem Neapol vs. Real Madrid
🕡 Kdy: 3. 10. 2023 od 21:00
🌍 Kde: Stadio Diego Armando Maradona, Neapol
🏆 Soutěž: Liga mistrů, Skupina C
Rozhodčí: Clément Turpin
Kurzy Betana: 2,70 – 3,65 – 2,63
📺 Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Neapol je přes špatný začátek na vzestupu

Neapol udržela tým pohromadě a jediný, kdo odešel, byl Kim Min-jae do Bayernu Mnichov. Bohužel lídr obrany místy chybí, a i to může být příčinou horšího vstupu do nového ročníku. Jeden odchod byl však znatelně citelnější. Strůjce mistrovského titulu po třiatřiceti letech, Luciano Spalletti, přijal nabídku národního týmu Itálie a s Neapolí se rozloučil. Novým koučem se stal bývalý kouč Al Nassru Rudi Garcia.

Po úvodních dvou výhrách přišlo kruté vystřízlivění v podobě prohry s Laziem (2:1) a poté dvou remíz s Janovem (2:2) a Bolognou (0:0). Tým pak řešil spor se svým útočníkem Victorem Osimhenem, který byl na TikToku po nepodařeném výkonu proti Bologni zesměšňován.

Osimhen se však ukázal jako charakter a nepodařený vtípek nijak zvlášť neřešil. Naopak dal v dalších dvou utkáních dvě branky. Neapol si tak i díky němu poradila s Udinese (4:1) a poté s Lecce (4:0). Dvěma vyvedenými zápasy se hráči kouče Garcii dobře naladili na úterní šlágr Ligy mistrů.

Neapol je tedy na vzestupu a bude chtít skalp Bílého baletu. Dobrou formu mají obě velké ofenzivní hvězdy Neapole Khvicha Kvaratskhelia a již zmíněný Victor Osimhen, který vstřelil pět branek za sedm utkání.

Posledních 5 zápasů Neapole
30. 09. 2023 Lecce – Neapol 0:4
27. 09. 2023 Neapol – Udinese 4:1
24. 09. 2023 Bologna – Neapol 0:0
20. 09. 2023 Braga – Neapol 1:2
16. 09. 2023 FC Janov – Neapol 2:2

Real je po derby zpátky na vítězné vlně

Real Madrid začal sezónu výborně, když vyhrál šest soutěžních zápasů za sebou. Utkání s rivalem Atléticem Madrid však přerušilo solidní vítěznou sérii. Atlético totiž zvítězilo 3:1, když Real inkasoval všechny góly hlavou po centrech do vápna. Po této prohře zvítězil s Las Palmas 2:0 a poté v Gironě 3:0.

Utkání s Gironou měl Real pod kontrolou, i když i domácí měli svoje šance, které trestuhodně neproměnili. To Real opět táhl mladík Bellingham, který šajtlí připravil branku Joseluovi, aby pak sám zvýšil na 3:0.

Bohužel Nacho znevážil výkon Realu šíleným faulem v závěru, kdy už o nic nešlo. To pro Real představuje v dalším ligovém utkání velkou komplikaci, protože mu zbyl de facto jediný stoper.

Každopádně Real Madrid je opět na koni i přes škobrtnutí s Atléticem. Navíc se po zranění vrátil Vinícius Jr. a je připravený nastoupit. Real Madrid se navíc může spolehnout na Bellinghama, který má stále formu jako hrom. Formu nabírá i Toni Kroos, který byl v posledních zápasech hodně vidět. Bohužel pro Real se stále nemůže spolehnout na Courtoise s Militãem.

Posledních 5 zápasů Realu Madrid
30. 09. 2023 Girona – Real Madrid 0:3
27. 09. 2023 Real Madrid – Las Palmas 2:0
24. 09. 2023 Atlético Madrid – Real Madrid 3:1
20. 09. 2023 Real Madrid – Union Berlín 1:0
17. 09. 2023 Real Madrid – Real Sociedad 2:1

Vzájemná bilance Neapole a Realu Madrid (H2H)

Neapol a Real Madrid nejsou tradičními soupeři a potkávají se spíše výjimečně. V minulosti byli fanoušci svědky pouze čtyř duelů těchto klubů, kdy ty první dva jsou již poměrně vousaté. První dva duely se totiž odehrály v roce 1987, kdy za Neapol válel ještě Diego Maradona.

Setkání druhé proběhlo o 30 let později v roce 2017 v osmifinále Ligy mistrů.

Vzájemné zápasy:

  • 16. 9. 1987 (PMEZ) Real Madrid – Neapol 2:0
  • 30. 9. 1987 (PMEZ) Neapol – Real Madrid 1:1
  • 15. 2. 2017 (Liga mistrů) Real Madrid – Neapol 3:1
  • 7. 3. 2017 (Liga mistrů) Neapol – Real Madrid 1:3

TIP na utkání Neapol vs. Real Madrid – Liga mistrů v úterý večer

Oba celky se chlubí atraktivní hrou dopředu, lze tedy očekávat utkání nahoru dolů, které by mělo fanoušky fotbalu bavit. Oba týmy mají momentálně podobnou formu a dávají mnoho branek. Utkání se může překlopit na jednu nebo druhou stranu. Šance jsou vyrovnané.

Vyrovnaně to vidí i redakce, která by si vsadila na remízu.

TIP: Obě mužstva vstřelí branku a výsledek remíza sipka Vsadit u Betana

Tip na Neapol vs. Real Madrid Betano

Kde živě sledovat zápas Neapol SSC vs. Real Madrid? Přímý přenos v televizi (TV), bude i live stream?

Zápas Neapole a Realu Madrid lze sledovat prostřednictvím stanice Premier Sport 2, která se nachází v nabídce O2 TV. České sázkové kanceláře bohužel nemají jakákoliv práva na vysílání, vybrané zápasy Ligy mistrů naleznete v nabídce O2 TV. Na jakýkoliv zápas milionářské soutěže si však můžete vsadit LIVE u Betana.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen ve fotbalové ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční...