3 nejlepší hráči Česka proti Turecku na Euru 2024

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Čeští fotbalisté se po porážce 1:2 s Tureckem rozloučili s mistrovstvím Evropy v Německu. Přesto se v zápase našli hráči, kteří rozhodně podali velmi dobrý výkon. Koho jsme vybrali z našeho posledního vystoupení na Euru?

KrejčíProvodSouček

Zklamaní čeští fotbalisté po zápase s Tureckem Foto: MICHAL SVÁČEK / MFDNES + LN / Profimedia

TOP 3 nejlepší čeští hráči proti Turecku na Euru 2024: při porážce nezklamali Krejčí, Provod a Souček

Česko smutní. Naši reprezentanti nestačili v závěrečném kole na Turecko a na turnaji v Německu skončili na posledním místě skupiny F. Duel výrazně ovlivnila brzká červená karta Antonína Baráka. Záložník italské Fiorentiny bohužel oslabil národní tým už po dvaceti minutách. Ačkolik Češi dokázali i v deseti lidech vyrovnat po brance Součka, vítěznou pojistku přidal v 94. minutě Tosun. Níže si můžete přečíst o trojici hráčů, kteří dle naší redakce podali nejlepší výkon.

sipka Získejte registrační bonus 1000 Kč a vsaďte si na EURO 2024

Vsaďte si u Betana Foto: Betano

Nejlepší Češi v zápase s Tureckem na Euru 2024: #1 Ladislav Krejčí

Ve tříčlenné defenzivě vynikal. Od úvodního klání s Portugalskem na sobě značně zapracoval, což bylo následně vidět v dalších dvou střetnutích. I když se několikrát ocitl pod tlakem presujících Turků, nezpanikařil a všechny situace zvládl s přehledem. Tentokrát přidal i kvalitu ve vzdušných soubojích. Současně ho zdobila přesná rozehrávka, kterou předčil kolegy v obraně.

sipka Program, výsledky a tabulky EURO 2024

Haškův herní styl na tři stopery je pro něj jako stvořený. Kromě toho se s Hranáčem a Holešem vhodně doplňoval. Při inkasovaném gólu mohl předvést stejně jako jeho dva spoluhráči v defenzivě větší nasazení, jelikož zakončující Calhanoglu měl dost prostoru na to, aby se rozhodl, kam zacílit.

Vybrané statistiky Ladislava Krejčího na ME v Německu
Úspěšnost přihrávek Naběhané kilometry Nejvyšší rychlost
91 % 32,75 km 32,4 km/h

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Nejlepší Češi v zápase s Tureckem na Euru 2024: #2 Lukáš Provod

Proti Turecku náš nejlepší hráč. Potvrdil výbornou souhru s Tomášem Součkem, mimo jiné znovu odvedl řadu černé práce a zároveň se nebál podpořit ofenzivu. Již na samotném začátku nebezpečně střílel, brankář Günok ale jeho pokus zlikvidoval. Poté na sebe upozornil především dvěma rychlými individuálními průniky. Jednou se pokusil o zakončení sám, podruhé skvěle našel zcela volného Davida Juráska, který vyloženou šanci trestuhodně neproměnil.

Naše středová záložní dvojice se řadila k tomu kvalitnějšímu, co jsme mohli v zápase vidět. Provod se kvalitním výkonem prezentoval i po změně stran. Nic nevypustil,  naběhal spoustu kilometrů a neustále bojoval. V 75. minutě střídal, místo něj přišel na trávník Ondřej Lingr.

sipka Jakému týmu se bude dařit v osmifinále? Vsaďte si u Betana

Vybrané statistiky Lukáše Provoda na ME v Německu
Odehrané minuty Naběhané kilometry Nejvyšší rychlost
235 28,58 km 34,21 km/h

Nejlepší Češi v zápase s Tureckem na Euru 2024: #3 Tomáš Souček

Kapitán českého národního týmu se snažil, co to šlo, kýženého výsledku ale mužstvo nedosáhlo. Souček od úvodních minut sbíral vysoké balony a úspěšně absolvoval řadu soubojů. Po červené kartě se pochopitelně více stáhl dozadu a operoval (ostatně jako všichni) hlavně v defenzivě. Ve druhém poločase se ovšem dral i do zakončení, což se vyplatilo v 66. minutě.

Před brankou soupeře využil společně se střídajícím Tomášem Chorým důraz a razantní střelou nedal gólmanovi šanci. Po vstřelené brance kromě toho ožil a do úplného konce téměř nechyboval. Bohužel to nakonec k naší výhře nevedlo.

Vybrané statistiky Tomáše Součka na ME v Německu
Naběhané kilometry Úspěšnost přihrávek Nejvyšší rychlost
37,01 78,67 % 30 km/h

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Messi s pohárem pro vítěze Copa América

Copa América 2024: program, výsledky, tabulky skupin

V červnu a červenci uvidíme v pořadí 48. mistrovství Jižní Ameriky. Přečtěte si více o Copa América 2024, která se odehraje v USA.

Slovensko se na EURO 2024 pokusí podruhé v historii postoupit do osmifinále ME ve fotbale

Slovensko na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

Slovensko potřetí v řadě postoupilo na EURO. Naposledy vypadlo ve skupině, letos má má sice kvalitní, ale zároveň hratelné soupeře.

Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.