Kvalifikace na MS 2026 živě ve streamu? Brazílie vs. Argentina

Reprezentační přestávku uzavře atraktivní souboj v rámci jihoamerické kvalifikace o mistrovství světa mezi Brazílií a Argentinou. Messi a spol. jdou do zápasu z vedoucí pozice, zato domácí jsou až pátí a potřebovali by zabrat.

Živý přenosKurzyBrazílieArgentinaTip

Messi se neprosadil a Argentina poprvé padla Foto: SOPA Images/SIPA/2311171441

Mistrovství světa 2026, kvalifikace, 6. kolo: Brazílie vs. Argentina už dnes v noci živě

Jihoamerická kvalifikace uzavírá svou první třetinu. Argentina v pátek poprvé zaváhala a prohrála doma s Uruguayí, přesto si stále drží vedoucí pozici v tabulce. To Brazílie po povedeném začátku třikrát v řadě ztratila a je až pátá. Šlágr mezi dvěma nejslavnějšími národními týmy Jižní Ameriky sledujte v noci z úterý na středu od 1:30 živě na Betanu.

sipka Sledujte šlágr mezi Brazílií a Argentinou živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zápas Brazílie - Argentina nemá jasného favorita. Jaké jsou kurzy?

V Jižní Americe se kvalifikace o postup na mistrovství světa hraje systémem doma – venku, celkem tedy každý tým odehraje 18 utkání. Šest z nich bude odehráno v tomto roce, dalších šest v tom příštím a posledních šest v roce 2025. V noci z úterý na středu se tedy uzavře první třetina.

Zatím je na tom nejlépe Argentina, která vede tabulku se ziskem 12 bodů. Brazílie je zatím za očekáváním až pátá, po dvou prohrách v řadě má jen sedm bodů. Vzhledem k plánovanému rozšíření světového šampionátu se ale usnadňuje i kvalifikační cesta. Z jihoamerické části postoupí přímo hned šest reprezentací, sedmá pak půjde do baráže.

V Brazílii se tedy zatím nemusí bít na poplach, přesto by bylo záhodno začít bodovat více. Bookmakeři kanárkům věří, považují je za mírného favorita zápasu. Na jejich vítězství si lze vsadit v kurzu 2,67, zatímco na Argentince je vypsán kurz 3,05.

Dějištěm duelu bude slavné Maracaná, hlavním rozhodčím bude Chilan Piero Maza.

Klíčové informace o utkání Brazílie - Argentina
Kdy: 22. 11. 2023 od 01:30
Kde: Maracaná, Brazílie
Fáze: Kvalikace na MS 2024, 6. kolo
Rozhodčí: Piero Maza, Chile
Kurzy Betana: 2,67 - 3,10 - 3,05
Přímý přenos: Betano TV

Brazílie se bez hvězd trápí, třikrát v řadě nevyhrála

Vstup do kvalifikace vyšel Brazílii skvěle, Neymar řídil jasné vítězství nad Bolívií i to těsné v Peru a vše běželo podle plánu. Ani utkání s Venezuelou ještě žádné větší potíže nepřineslo, první ztráta bodů sice nebyla očekávaná, vzhledem k jasné herní převaze se však dá označit za nešťastnou.

Sypat se vše začalo až před měsícem. Z utkání v Uruguayi musel kvůli zranění odstoupit Neymar, jenž si přetrhl vazy v koleni a sezona pro něj nejspíš skončila. Brazilci bez něj se soupeřem prohráli 0:2 a podobně navázali i v první části listopadového srazu, když padli v Kolumbii. Tentokrát navíc kvůli zdravotním potížím musel předčasně střídat Vinícius Jr.

Zranění se tak kupí. Kromě dvou největších hvězd kouči Dinizovi chybí také brankář Ederson, obránci Militao, Danilo, Vanderson, záložníci Casemiro a Paquetá či útočník Richarlison. Na sraz sice odcestoval Gabriel Jesus, ten ale v posledních týdnech nemohl pro zranění nastoupit v Premier League za Arsenal, a tak chtějí být Brazilci s jeho využitím opatrní.

Kanárci stále bezpochyby mají ve svém středu dostatek kvalitních fotbalistů, přesto už jsou zmíněné absence velice citelným zásahem do obvyklé základní jedenáctky. Projevuje se to především v ofenzivě, kde jindy úchvatný tým už čtyři zápasy nedal více než jeden gól. Více odpovědnosti nyní leží především na Rodrygovi z Realu Madrid, který musí přijmout roli hlavní postavy. Jinak totiž s výjimkou Jesuse není v kádru jediný hráč, který by měl na kontě více než sedm reprezentačních branek.

Kvalifikace na MS 2026 - Jižní Amerika
Tým Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
1. Argentina 5 4 0 1 7:2 12
2. Uruguay 5 4 1 1 10:5 10
3. Kolumbie 5 3 0 2 5:3 9
4. Venezuela 5 2 2 1 5:2 8
5. Brazílie 5 2 1 2 8:6 7
6. Ekvádor 5 1 2 2 4:3 5
7. Paraguay 5 1 2 2 1:2 5
8. Chile 5 1 2 2 3:6 5
9. Bolívie 5 1 0 4 4:11 3
10. Peru 5 0 1 4 0:7 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Argentina poprvé zaváhala, přesto zůstává první

To v mužstvu úhlavního rivala je momentálně vše mnohem růžovější. Jedinou významnější absencí je snad stoper Lisandro Martínez, ani on ale zatím nedokázal ze základní jedenáctky trenéra Scaloniho vystrnadit oblíbenou dvojici Otamendi – Romero. Ta před gólmanem Martínezem funguje skvěle, výsledkem jsou jen dva obdržené góly v rámci kvalifikace.

Argentinci ostatně celkově příliš věcí od posledního mistrovství světa v Kataru nezměnili. Proč by to také jako čerství světoví šampioni dělali, že? Ze záložníků Enza Fernándeze a Alexise Mac Allistera, kteří v Kataru naskočili až v průběhu, se staly základní stavební kameny týmu a momentálně už si bez nich lze národní tým představit jen těžko.

Stejně jako bez Lionela Messiho, který už si ale přeci jen svou zápasovou zátěž v současnosti více dávkuje. Přesto například výhru v Peru zařédil dvěma góly v podstatě sám. Celých devadesát minut odehrál také při páteční první argentinské ztrátě v aktuálním cyklu, kdy jeho tým padl v Uruguayi 0:2.

Přesto stále Argentina zůstává na prvním místě tabulky a v poklidu míří na další mistrovství světa. Potřebovala by ale znovu najít svého střelce, který by pomohl sejmout z Messiho všechnu tíhu odpovědnosti. Álvarez se blýskl v Kataru čtyřmi góly a výraznou měrou se přičinil za zlato, od té doby ale v osmi reprezentačních startech neskóroval. Lautaro sice září v Serii A, za národní tým se ale naposledy trefil loni v létě.

  • Datum, čas a místo zápasu: 22. 11. 2023 v 01:30, Maracaná

Tip na utkání Brazílie vs. Argentina

Brazílie ztratila svou ofenzivní jiskru, po zraněních Neymara a Viniho má problémy se střílením branek, ale také s vytvářením gólových příležitostí. Současný styl Argentiny navíc domácím nemusí úplně vyhovovat, Argentina se ve většině případů nepouští do žádných harakiri a spíše vychází ze zajištěné obrany a kontroly hry. Argentinci v rámci kvalifikace překonali hranici 7 střel jen jednou, Brazilci dvakrát.

TIP: Méně než 7,5 střel na branku sipka Získat bonus u Betana

Dá se čekat spíše defenzivnější podívaná

Kde živě sledovat utkání Brazílie vs. Argentina? Dávají přímý přenos v televizi, bude live stream?

Na zápasy jihoamerické části kvalifikace na mistrovství světa nemá práva žádná televizní společnost. Všechny duely ale můžete živě a zdarma sledovat na Betano TV, šlágr mezi Brazílií a Argentinou tedy není výjimkou. Na utkání si navíc můžete i vsadit, Betano poskytne širokou nabídku příležitostí před zápasem i v jeho průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UEFA schválila kandidatury na pořadatelství ME 2028 a 2032

Kdy a kde se koná příští MS a ME ve fotbale

Známe termíny i místa konání pěti nejbližších šampionátů ve fotbale. Začínáme už v létě 2024 v Německu, kde se bude hrát dále?

Pohár pro vítěze mistrovství světa ve fotbale

Mistrovství světa ve fotbale: program zápasů a tabulky skupin

Po čtyřech letech se ty nejlepší fotbalové ⚽ reprezentace opět utkají na jednom turnaji. Je tu mistrovství světa, 🏅 které v roce 2022...

Alex Král, Tomáš Souček a Patrik Schick

Kvalifikace na mistrovství Evropy 2024: program a výsledky

Podívejte se na výsledky kvalifikace na EURO 2024. 🏅 O postup na mistrovství Evropy v Německu ⚽ se ucházelo 53 zemí.