Power Rankings MS v Kataru: jakou sílu mají jednotlivé týmy?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Podívejte se, jak naše redakce hodnotí všechny reprezentace na MS ve fotbale 2022. Průběžně aktualizované power rankings vydáme po každém hracím kole v Kataru. Pokusíme se seřadit týmy od nejsilnějšího po nejslabší.

Power RankingsPrůběh hodnocení
Aktuální kurzy
Jaký vývoj očekávat?

Brazilec Richarlison akrobatickým kopem střílí krásný gól na MS ve fotbale 2022 proti Srbsku - Profimedia Foto: Profimedia

Týmy na MS ve fotbale 2022 od nejsilnějšího po nejslabší: Power Rankings podle FotbalZpravy.cz

Před mistrovstvím světa jsme mohli reprezentace posoudit podle vypsaných kurzů či postavení v žebříčku FIFA. Aktuální výkony na šampionátu ale původní předpoklady mnohdy mění. Podívejte se, jak redakce FotbalZpravy.cz hodnotí kvalitu všech účastníků MS v Kataru. Kdo je podle nás #1 favorit na titul?

sipka Získejte speciální bonus k MS 2022 u sázkové kanceláře Betano

Sleduj průběh zápasu ZDE

Aktuální Power Rankings týmů na MS ve fotbale v Kataru (po osmifinále)

Prohlédněte si naše Power Rankings od nejlepšího týmu po nejhorší. Pořadí jsme aktualizovali po odehrání všech zápasů základních skupin. Pohyb v závorce naznačuje, o kolik pozic se změnilo pořadí týmů oproti prvnímu kolu na MS.

POWER RANKINGS MS VE FOTBALE PODLE FZ
1. Francie (=)
2. Brazílie (=)
3. Portugalsko (↑ 3)
4. Argentina (=)
5. Anglie (=)
6. Nizozemsko (↑ 1)
7. Chorvatsko (↑ 1)
8. Maroko (↑ 3)

Jakým způsobem hodnotíme pořadí týmů v Power Rankings na MS ve fotbale 2022

Redaktoři Jakub Heřmánek, Michal Hruška, Jan Koreš, Jan Kukrál, Ondřej Balíček a Kamil Jurek sestavují individuální žebříček od nejlepšího po nejhorší tým. Reprezentace jsou následně seřazeny podle váženého průměru.

Power Rankings FotbalZpravy.cz je aktualizované hodnocení všech účastníků MS 2022. Po každém hracím kole budeme pozice týmů aktualizovat na základě jejich působení v šampionátu. Pohyb týmů v žebříčku bude vždy označovat změnu oproti předchozímu vydání power rankings.

V hodnocení se snažíme zohlednit nejen výsledky daného týmu, ale také herní projev, statistické údaje a v neposlední řadě také síla soupeřů či vyhlídky do budoucích zápasů. Samotný bodový zisk tak nemusí nutně odpovídat postavení v našem žebříčku.

Kromě power rankings budeme pravidelně zaznamenávat i vývoj kurzů na vítěze MS 2022 v Kataru. Změny ve vnímání relativní síly jednotlivých týmů se často odráží v dlouhodobých sázkách, a to jak v očích bookmakerů, tak u sázkařů.

Aktuální kurzy na vítěze MS ve fotbale 2022 (před čtvrtfinále)

Podívejte se, jakou šanci na zisk titulu mistrů světa mají jednotlivé reprezentace. V tabulce najdete aktuální kurzy Betana k 7. 12. 2022, tedy před začátkem čtvrtfinálových zápasů.

Favoriti na zisk titulu podle kurzů Betana
(k 7. 12. 2022)
Brazílie 2,85
Francie 5,00
Argentina 6,00
Portugalsko 7,50
Anglie 8,50
Nizozemsko 18,00
Maroko 35,00
Chorvatsko 50,00

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Co můžeme očekávat ve čtvrtfinále Mistrovství světa ve fotbale 2022

Vývoj MS už nabídl několik překvapivých výsledků. Turnaj se teď dostává do klíčové fáze, čtvrtfinále ukáže, kdo si v Kataru zahraje o medaile:

  • Chorvatsko vs. Brazílie: Brazilci uštědřili debakl Jižní Koreji, ale Chorvatsko by mělo být mnohem silnějším soupeřem. Brazilci jsou zatím ve skvělé pohodě, ale ve čtvrtfinále je čeká první opravdu kvalitní protivník. Brazílie tedy odkryje skutečné karty a ukáže, jak na tom je.
  • Nizozemsko vs. Argentina: Nizozemci hráli proti USA velmi nepohledný, ale přesto účelný fotbal. Proti Argentině by se jim ale zatažený styl hry nemusel vyplatit. Bude zajímavé, zda proti skvělým argentinským individualitám nastaví trenér van Gaal jinou taktiku.
  • Maroko vs. Portugalsko: Maroko je největším překvapením turnaje, přestože si tvoří jen málo útočných šancí. Defenzivní hrou Maročani vynulovali Španěly, jenže teď proti nim budou rozjetí Portugalci. Ti v osmifinále ukázali, že bez Ronalda jsou možná ještě silnější a produktivnější. Ronaldo tak možná znovu začne na lavičce.
  • Anglie vs. Francie: Očekávané střetnutí Francie je rozjetá, a nic na tom nemění ani prohra s Tuniskem, která už neohrozila francouzské první místo ve skupině. Poláci asi mají šanci uspět jedině tehdy, pokud gólman Szczesny zachytá famózně.
  • Anglie vs. Senegal: Anglii čeká první soupeř z kategorie top favoritů. Zatím Angličani na MS neprohráli, ale proti slabším týmům herně příliš neoslnili. Proti Francii možná budou čekat na brejky, což by mohlo Kaneovi, Sakovi či Fodenovi vyhovovat. Pokud se ale Francie dostane do vedení, bude Anglie muset otevřít obranu, což by svědčilo francouzským ofenzivním esům.

sipka Zapojte se do naší Tipovačky: ve čtvrtfinále hrajeme o dalších 20 000 Kč

1️⃣ Kdo má nejlepší tým na MS ve fotbale?

Na mistrovství zatím nejlepším dojmem působí týmy Brazílie a Francie. Mezi nejsilnější celky patří také Argentina a Portugalsko, počítat musíme také s Anglií.

2️⃣ Jaké jsou aktuální kurzy na vítěze MS v Kataru?

V našem článku najdete aktuální kurzy na vítězství v MS 2022.

3️⃣ Kdo vyhraje Mistrovství světa ve fotbale?

Největším favoritem podle kurzů je stále Brazílie. Podívejte se na Power Rankings všech týmů na MS.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Messi a Julián Álvarez

Zápasy na MS ve fotbale 2022 - góly, sestřihy, video

Hledáte góly a sestřihy z fotbalového ⚽ MS 2022? Pak se podívejte do tohoto článku, ☝️ kde najdete ty nejzajímavější videa z Kataru.

VAR Room

Pravidla na MS ve fotbale 2022 - ofsajd, střídání, postup

Jaká technologie bude rozhodovat o ofsajdech, kolikrát budou moci týmy během zápasu vystřídat a jak zní postupová matematika?

Mistrovství světa 2022 v Kataru

MS ve fotbale 2022 v číslech – peníze, statistiky a zajímavosti

Podívejte se na zajímavá čísla, která se pojí s mistrovstvím světa 2022. ⚽ V článku se podíváme na čísla týkající se financí 🎟️ i různých...