Cristiano Ronaldo kvůli zranění přijde o duel s Lionelem Messim

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Měl to být Last Dance mezi Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim. Přípravné utkání Al Nassru proti Interu Miami se ale nakonec bude muset obejít bez portugalské hvězdy. Více se o důvodech Ronaldovy absence dočtete v článku.

sipka AKTUALIZACE: Do utkání Al Nassru proti Interu Miami nakonec nezasáhne ani Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo v dresu Al Nassru Foto: Profimedia

Last Dance mezi Ronaldem a Messim překazilo zranění

Přípravné utkání mezi Al Nassrem a Interem Miami mělo být výjimečné. Mělo to být naposledy, co se ve svých hvězdných kariérách potkají na hřišti dvě legendy. Cristiano Ronaldo a Lionel Messi se ale ve čtvrtek od 19:00 v Rijádu nestřetnou. Portugalce vyřadilo ze hry zranění lýtka.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápas Al Nassr vs. Inter Miami

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Ronaldovu absenci potvrdil trenér Al Nassru

Duel dvou fotbalových fenoménů měl proběhnout v rámci přípravného turnaje Riyadh Season Cup. Zápas se odehraje i přes Ronaldovo zranění, je ale jasné, že bez CR7 ztrácí na lesku. Portugalcovy problémy s lýtkem už předtím na neurčito odložily dvě přípravná klání Al Nassru v Číně.

Od té doby ale všichni doufali, že na souboj proti Messimu už bude fit. Saúdský klub nebyl ve dnech před utkáním příliš sdílný. Ronalda mohli fanoušci zahlédnout jen díky krátkým šotům na sociálních sítích. Ty ho ale jen ukazovaly, jak vchází do tréninkového centra Al Nassru.

Nepříjemnou novinu přinesl až na předzápasové tiskové konferenci trenér Luis Castro. „Cristiano je v závěrečné fázi svého zotavení, než se připojí k týmu. Očekáváme, že v příštích několika dnech bude moct začít trénovat s mužstvem. V zápase tedy bude chybět.“

Al Nassr tak bude doufat, že se Ronaldo dá skutečně co nejdříve dohromady. Jen za podzimní část sezony totiž nasázel 24 gólů.

Statistiky Cristiana Ronalda v Al Nassru na podzim sezony 2023/24
Soutěž Zápasy Góly Asistence
Saudi Pro League 18 20 9
AFC Liga mistrů 5 3 2
King's Cup 2 1 0
Celkem 25 24 11

Posledním duelem mezi Ronaldem a Messim zůstává zhruba rok starý souboj

Vzájemná bilance Ronalda s Messim se tak možná provždy zastaví na 37 duelech. Níže najdete několik zajímavostí z těchto soubojů, které nejvíce táhly v době, kdy Ronaldo působil v Realu Madrid a Messi v Barceloně.

  • Žádné El Clásico s Ronaldem a Messim neskončilo bez gólů.
  • Více výher má ve vzájemných zápasech Messi (17 vs. 11).
  • Oba dali ve vzájemných utkáních stejný počet branek (23).

Zatím poslední setkání Ronalda s Messim proběhlo v lednu 2023. V přípravě se utkal výběr hvězd Al Hilalu a Al Nassru s Paris Saint-Germain. Messi v té době hrál ještě za zmiňované PSG a na jeho výhře 5:4 se podílel jedním přesným zásahem. Výběru hvězd nepomohly ani dvě Ronaldovy trefy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Man City

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2023/24 i o historii anglické ligy.

Na ligový trůn se vrátila Barcelona

Španělská La Liga 2023/2024: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Barcelony. Real Madrid se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Bayern slavil už jedenáctý titul v řadě

Německá Bundesliga 2023/24: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží v Evropě. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.