Messi při debutu za Miami v nastavení krásně rozhodl o výhře

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lépe to ani začít nemohlo. Lionel Messi odstartoval své angažmá v Interu Miami více než stylově. V 94. minutě krásnou trefou z přímého kopu rozhodl o výhře svého nového klubu. V článku najdete video Messiho gólu i sestřih akcí této argentinské legendy při jejím debutu.

Messiho výkonVideo a sestřih

Lionel Messi se raduje ze svého prvního gólu za Inter Miami Foto: Profimedia

Messi má za sebou snový debut za Inter Miami

Pozornost fotbalových fanoušků se toto léto neupíná jen k přestupovým bombám v Evropě. Mocně se nakupuje také v Saúdské Arábii, do USA pak dorazil sedminásobný vítěz Zlatého míče. Inter Miami zlanařil po konci v Paris Saint-Germain Lionela Messiho. Ten prožil v noci z pátka na sobotu svůj debut. A premiéra se mu rozhodně vydařila.

sipka Sledujte zápasy Messiho v Interu Miami na TV Tipsport

Sleduj průběh zápasu ZDE

Messi při premiéře za Inter Miami: kapitánská páska i parádní trefa z přímého kopu

Inter Miami čekal zápas ve skupině Leagues Cupu. To je pohárová soutěž, kterou hraje 47 klubů z USA, Kanady a Mexika. Nejlepší tří týmy pak postoupí do CONCACAF Champions Cupu, odkud vede cesta do pro evropské fanoušky už známého mistrovství světa klubů.

To bylo ale pro Messiho Inter Miami stále ještě daleko. První utkání v turnaji svedlo Miami proti mexickému klubu Cruz Azul. Argentinská superhvězda přitom začala jen na lavičce. Do hry se Messi dostal v 54. minutě za stavu 1:0 pro Inter. Messi naskočil na hřiště spolu se Sergiem Busquetsem a převzal kapitánskou pásku.

Po 10 minutách přišla studená sprcha v podobě vyrovnání mexického mužstva. Jinak to byl ale právě Busquets, s kým si Messi viditelně rozuměl. Legendární Argentinec přebíral Busquetsovy přihrávky, předvedl několik povedených akcí a v 87. minutě si málem připsal i asistenci. Po dohrání akce byl ovšem odmáván ofsajd.

Messi si ale to nejlepší schoval na úplný závěr. Už v nastavení vybojoval přímý kop za vápnem soupeře. Sám se ujal jeho exekuce a v 94. minutě krásně uklidil míč do brány. Rozjásal 21 tisíc diváků na DRV PNK Stadium a postaral se tak o perfektní start do svého nového angažmá.

Další duel čeká Messiho a Inter Miami opět v Leagues Cupu. Ve středu 26. července od 1:30 v noci přivítá na svém stadionu tým Charlotte.

sipka Podívejte se na nejbližší program Interu Miami

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Inter Miami vs. Cruz Azul: video Messiho gólu a sestřih jeho akcí

Níže najdete video Messiho vítězného gólu. Podívat se můžete i na sestřih nejzajímavějších akcí tohoto Argentince proti klubu Cruz Azul.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Mesi po vítězném finále MS 2022

Ohlédnutí za mistrovstvím světa ve fotbale 2022

Mistrovství světa ve fotbale ⚽ je za námi. Přichází tedy čas podívat se na jeho hlavní příběhy a na osobnosti, ⭐ kterého určovaly jeho...

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

Cristiano Ronaldo s dresem svého nového klubu Al Nassr ze Saudské Arábie.

Saúdská Arábie fotbal: saúdská liga, informace, zápasy, tabulka

Začalo to Cristianem Ronaldem, v Saúdské Arábii už se ale fotbal posunul a tamní ligu nyní hraje řada hvězd. Vše se o ní dozvíte v našem...