Premier League živě: West Ham vs. Arsenal

O víkendu pokračuje 24. kolem anglická Premier League. Jedním z atraktivních duelů bude určitě souboj West Hamu s Arsenalem. Domácí tým se v posledních týdnech trápí a v novém roce stále ještě nevyhrál. Hosté sice na konci minulého roku trochu vypadli z tempa, ale nyní mají na svém kontě sérii tří ligových výher v řadě, která je pasuje do pozice favorita.

Živý přenosKurzy
West HamArsenalTip

Declan Rice během utkání proti Liverpoolu Foto: Profimedia

Premier League, 24. kolo živě: West Ham vs. Arsenal v neděli od 15:00 na CANAL+ Sport

West Ham čeká na ligové vítězství od 28. prosince, paradoxem však je, že to poslední si připsal proti Arsenalu. Gunners měli v prvním vzájemném zápase drtivou převahu, v koncovce však vyšli naprázdno a doma Hammers podlehli 0:2.

Svěřenci Davida Moyese jsou v právě probíhajícím ročníku vůbec neoblíbeným soupeřem Arsenalu. Na začátku listopadu na sebe týmy narazily v rámci EFL Cupu a i tehdy se radoval West Ham (3:1). Kanonýři tak mají co napravovat a malé londýnské derby určitě přitáhne spoustu lidí. Utkání můžete sledovat v neděli od 15:00 na CANAL+ Sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Premier League

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na Premier League: Aktuální forma hraje ve prospěch Arsenalu

Bookmakeři věří více Arsenalu a na jeho vítězství vypsali kurz 1,55. Na výhru West Hamu si lidé mohou vsadit v kurzu 6,06. Remíza je zase ohodnocena kurzem 4,57.

Zápas bude řídit anglický sudí Craig Pawson. 44letý rozhodčí má v letošní sezóně Premier League průměr téměř 5 žlutých karet na utkání.

Informace před zápasem West Ham vs. Arsenal
📅 Kdy: 11. 2. 2024 od 15:00
🌍 Kde: London Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: 24. kolo Premier League
Rozhodčí: Craig Pawson
Kurzy SYNOT TIPu: 6,06 – 4,57 – 1,55
📺 Přímý přenos: CANAL+ Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

West Ham uspěl proti Arsenalu již dvakrát v letošní sezóně, překvapí i napotřetí?

Kladiváři na výsledkově úspěšný prosinec nenavázali a v druhé půlce sezóny to zatím není ono. Svěřenci Davida Moyese se po několika nezdarech propadli v lize na sedmé místo a na pohárové umístění ztrácí v současné chvíli 8 bodů. Mužstvu rovněž nepomohlo nečekané vyřazení z FA Cupu, o které se postaral druholigový Bristol City.

Ve 23. kole Premier League si West Ham připsal sedmou porážku, když na Old Trafford podlehl Manchesteru United 0:3. Pro Hammers se jednalo o poměrně krutý výsledek, protože s favoritem drželi dlouhou dobu krok, a dokonce ho přestříleli. Domácí ovšem prokázali maximální efektivitu v zakončení, a nakonec si dokráčeli pro jednoznačné vítězství.

Skotský manažer David Moyes v pozápasovém rozhovoru prohlásil, že týmu chyběla větší kvalita ve finální fázi, zároveň však uznal, že Manchester United jeho svěřence v ostatních aspektech hry nijak nepřehrával a po celou dobu mu byli více než vyrovnaným protivníkem.

West Ham bude v neděli spoléhat na podporu domácích fanoušků. Přece jenom na London Stadium se mužstvu daří a v tomto ročníku zde z dosavadních jedenácti utkání prohrál pouze dvě. Domácí příznivci by rovněž jistě ocenili, kdyby se mančaftu podařilo přerušit sérii bez vítězství právě proti Arsenalu.

Jedinou potvrzenou absencí pro nedělní duel zůstává jamajský útočník Michail Antonio.

Vzájemné zápasy West Hamu s Arsenalem v sezoně 2023/24
Datum Soutěž Výsledek
01.11., 20:30 Osmifinále EFL Cupu West Ham vs. Arsenal 3:1
28.12., 21:15 19. kolo Premier League Arsenal vs. West Ham 0:2

Arsenal jde do malého londýnského derby s cenným skalpem Liverpoolu

Zdá se, že menší krize Gunners je minulostí. Svěřenci Mikela Artety vypadli na začátku ledna z FA Cupu, kde nestačili ve 3. kole na Liverpool (0:2). Od té doby se Arsenal představil celkem ve třech ligových utkáních a ze všech odešel jako vítěz.

V minulém kole navíc Kanonýři oplatili pohárovou porážku Liverpoolu a na Emirates Stadium vyhráli 3:1. Domácí dominovali téměř po celý první poločas a do vedení je ve 14. minutě dostal Saka. V nastavení si však nešťastně srazil balón do vlastní sítě Gabriel a skóre se srovnalo.

Po přestávce byla větší kvalita opět na straně domácího týmu a góly na sebe nenechaly dlouho čekat. V 67. minutě zvýšil na 2:1 Martinelli a v druhé minutě nastavení uzavřel na konečných 3:1 střídající Trossard. Arsenal tak stáhl náskok vedoucího Liverpoolu na pouhé dva body.

Po sérii povedených výkonů budou chtít hosté v neděli svého letošního kata konečně porazit. Velkou formu má ofenzivní trio Saka-Martinelli-Gabriel Jesus, jež se postaralo o osm z posledních deseti gólů Arsenalu.

Ani Gunners nejdou do nedělního utkání kompletní. Spoluhráčům určitě nepomůžou Partey, Timber, Vieira a Zinchenko, který si v posledním zápase poranil lýtko. S drobnými problémy se potýká i Gabriel Jesus, ale u něj je velká pravděpodobnost, že se do začátku duelu dá dohromady.

  • Datum, čas a místo zápasu: 11. 02. 2024 v 15:00, London Stadium (Londýn)

Tip na výsledek utkání West Ham vs. Arsenal ve 24. kole Premier League

Obě mužstva se ve vzájemných zápasech pravidelně prosazují. Arsenal bude mít po dvou neúspěších proti West Hamu bezpochyby zvýšenou motivaci a současná forma též naznačuje, že by v neděli měl mít ke třem bodům blíže.

TIP: Výhra Arsenalu a oba týmy dají gól

Vsaďte si u SYNOT TIPu

Kde sledovat 24. kolo Premier League živě: fotbalové utkání West Ham vs. Arsenal v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas West Hamu s Arsenalem můžete sledovat na placeném televizním kanálu CANAL+ Sport. České sázkové kanceláře bohužel online streamy Premier League nenabízí, ale lze si u nich na utkání vsadit. Jednou z možností je například SYNOT TIP.

Oba soupeři se naposledy potkali v prosinci. Tehdy na Emirates Stadium překvapivě uspěl West Ham. Podívejte se na sestřih duelu, ve kterém skóroval i Tomáš Souček.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2023/24 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.

Na ligový trůn se vrátila Barcelona

Španělská La Liga 2023/2024: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Barcelony. Real Madrid se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Bayern slavil už jedenáctý titul v řadě

Německá Bundesliga 2023/24: informace, program zápasů a tabulka

Německá Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží v Evropě. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou...