Ronaldo oficiálně posílil saúdskoarabský Al-Nassr

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Je definitivně rozhodnuto. Cristiano Ronaldo si našel nové angažmá, hrát bude v Saúdské Arábii za tamní Al-Nassr. Podepsal s ním smlouvu do roku 2025.

Ronaldo

Foto: Profimedia

Ronaldo míří do Saúdské Arábie, podepsal ho Al-Nassr

Sága je konečně u konce. Cristiano Ronaldo se po předčasném konci v Manchesteru United dlouho bez angažmá nenacházel. A tak to, o čem se už několik týdnů spekulovalo, nyní nabralo reálné obrysy. Ronaldo tak definitivně vyklízí svou pozici na vrcholu evropského fotbalu a v kariéře bude pokračovat v Saúdské Arábii. O celé věci informovaly oficiální kanály týmu Al-Nassr, s nímž Ronaldo podepsal královskou smlouvu.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si třeba i na saúdskoarabskou ligu

Sleduj průběh zápasu ZDE

Očekávaný comeback Ronalda v Manchesteru United úspěchem neskončil a poslední měsíce jeho angažmá na Old Trafford provázely spíše kontroverze. Vše vyvrcholilo zhruba v polovině listopadu exkluzivním rozhovorem s anglickým novinářem Piersem Morganem, v němž si portugalská legenda nebrala servítky s trenérem ten Hagem, řadou spoluhráčů, ale vlastně i celým klubem.

Po této kauze asi ani nemohlo přijít jiné rozuzlení než to, které se stalo skutečností 22. listopadu, tedy už v průběhu mistrovství světa v Kataru. Ronaldo se s United dohodl na předčasném ukončení smlouvy, po němž se stal volným hráčem.

Chtěl se přitom soustředit právě na zmíněný šampionát, kde se svým Portugalskem silně toužil po titulu. Rovněž tato anabáze ale skončila fiaskem, Ronaldo ve vyřazovací části turnaje vypadl ze základní sestavy a tým skončil ve čtvrtfinále na africkém překvapení z Maroka.

Už v průběhu MS na povrch začaly prosakovat informace o možném přesunu Ronalda na Blízký východ. Ostatně sám hráč už v létě podle svých slov odmítl ze Saúdské Arábie nabídku ve výši více než 300 milionů liber. Chtěl totiž zůstat v Evropě, konkrétně v týmu působícím v milionářské Lize mistrů, kde Ronaldo hájí svůj rekord v podobě 141 nastřílených branek.

Al-Nassr posiluje, chce se vrátit na domácí trůn

Momentálně to ale vypadá, že další trefy v nejprestižnější evropské klubové soutěži již 37letý Portugalec nepřidá. Své další působiště totiž našel v Al-Nassru. Zde Ronaldo podepsal smlouvu na dva a půl roku, během nichž by si měl vydělat přibližně 200 milionů eur včetně bonusů a příjmů za reklamu.

Devítinásobný vítěz saúdskoarabské ligy má ty nejvyšší ambice, naposledy se z titulu radoval v sezoně 2018/19.

V týmu působí i další v Evropě známá jména, například brankář Ospina, záložník Gustavo či útočník Aboubakar. Spekuluje se o zájmu i o další hvězdy. Momentálně se Ronaldův nový zaměstnavatel nachází na druhém místě tabulky, na vedoucí Al Shabab ztrácí dva body.

Nejbližší utkání odehraje už 31. prosince, kdy cestuje na hřiště Al Khaleeje. Zatím není jasné, kdy bude Ronaldo připraven za svůj nový tým naskočit. Další případné šance bude mít 5., 14. či 21. ledna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cristiano Ronaldo opouští Manchester United - Ronaldo v United končí po vzájemné dohodě

Je hotovo. Cristiano Ronaldo končí v Manchesteru United

Jedna z největších fotbalových hvězd je bez angažmá. Manchtester United dnes oznámil, že Cristiano Ronaldo na Old Traffordu po vzájemné...