Fortuna liga živě: FK Pardubice vs. Sparta Praha v live streamu

Pardubice čeká svátek, na jejich hřiště dnes přijede lídr tabulky Sparta. Ta přijede s cílem zvítězit a potvrdit první místo. Na Spartu se ale domácí tým jistě patřičně namotivuje a pokusí se o překvapení. Jaké jsou prognózy, kurzy a kde sledovat live stream, to se dozvíte v článku.

Živý přenosKurzy
PardubiceSpartaH2HTip

Lukáš Haraslín se v dresu Sparty raduje z branky proti Betisu Foto: Profimedia

Fortuna liga, 17. kolo: Pardubice vs. Sparta Praha živě v online live streamu

Utkání se Spartou jsou mimořádnou událostí pro každý český klub, a Pardubice nejsou výjimkou. Sledujte střetnutí mezi Pardubicemi a Spartou v neděli od 15:00 na Fortuna TV.

sipka Sledujte zápas Pardubice vs. Sparta živě zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta jede do Pardubic a je jasným favoritem, jak vypadají kurzy?

Pardubice se nepotýkají s dobrou formou, prohrály třikrát za sebou. Na poslední příčku mají náskok pouhé tři body a krčí se až na 14. místě.

To Sparta se po prohře s Boleslaví opět nakopla a vítězí. Navíc neinkasuje, takže se může chlubit i kvalitní defenzivou.

Dle očekávání je jasným favoritem Sparta v kurzu 1,38. Vítězství domácích Pardubic je vypsáno ve vysokém kurzu 7,90 a remízu najdete v hodnotě 5,25.

Duel mezi Pardubicemi a Spartou bude mít na starosti Dalibor Černý. Tento sudí se nejvíce proslavil v minulé sezóně, v níž řídil hned tři derby pražských S. V průměru rozdá 4,2 žlutých karet na zápas.

Informace před zápasem Pardubice vs. Sparta
📅 Kdy: 3. 12. 2023 od 15:00
🌍 Kde: CFIG Aréna, Pardubice
🏆 Soutěž: 17. kolo Fortuna ligy 2023/24
Rozhodčí: Dalibor Černý
Kurzy Fortuny: 7,90 – 5,25 – 1,38
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pardubice prohrály třikrát za sebou a mají velké sestupové starosti

Pardubice se trápí, a co je nejzajímavější, že vyhrávat nedokážou ani v domácí zrekonstruované aréně. CFIG Aréna totiž viděla jen jedno ligové vítězství domácích a pouhé tři remízy, jinak pardubičtí fotbalisti nebodují. Doma totiž naposledy vyhrály v srpnu proti Karviné (2:1).

Ve městě perníku si výhru uloupil i Zlín (0:1), který se rovněž nepotýká s oslnivou formou. Venku si v dalších zápasech Pardubice napřed neporadily s Mladou Boleslaví, přestože v první půli byli Východočeši lepší. Poté však opět doplatily na neschopnost v koncovce a po změně stran je sestřelil čerstvý reprezentant Vasil Kušej.

Poslední prohru si svěřenci Radoslava Kováče odvezli z Jablonce. Pardubice se sice brzy ujaly vedení, do poločasu však Jablonec srovnal. Na konci první půle mohl vedení vrátit Pardubicím Daněk, ale nabídnutou penaltu neproměnil. V druhé půli Jablonec přitlačil a v 75. minutě po jednom ze závarů dotlačil míč do branky Kratochvíl, který při skórování narazil hlavou do tyčky. Pardubice tak padly v Jablonci 1:2.

Nyní do Pardubic přijíždí jeden z největších favoritů ligy pražská Sparta, a Pardubice nejsou v dobrém rozpoložení. Chybět jí bude i Daněk kvůli žlutým kartám a Sychra vinou zranění.

Sestava Pardubic v posledním zápase proti Jablonci (3:1)
Budinský – Mareš, Halinský, Ortiz, Tischler – Hlavatý, Vacek, Solil – Daněk, Zlatohlávek, Patrák
Kdo šel do hry z lavičky: Mukwelle, Pikul, Černý, Donát

Sparta si v Evropě zvítězila s Betisem, zpátky je Krejčí

Lídr Fortuna ligy má náročný program, přesto vše na Letné vypadá na nejlepší cestě, když se jí do sestavy vrátili Ladislav Krejčí s Lukášem Haraslínem. Sparta zvládla náročné utkání v Ostravě (1:0) a poté si v klidu poradila se Zlínem, který porazila ve vycházkovém tempu (2:0).

Sparťany pak čekal jeden ze zápasu roku, když se doma utkali o bytí a nebytí v Evropské lize s Realem Betis. Španělský favorit přijel na Letnou vybojovat vítězství, které by je posunulo blíže k branám šestnáctifinále. Jenže Sparta předvedla bojovný styl, snažila se eliminovat největší hvězdy soupeře a sama hrozit z útočných akcí. V sestavě se navíc objevili i Krejčí a Haraslín.

Hlavně druhý jmenovaný byl opravdu vidět. A byl to právě Haraslín, kdo rozjásal tribuny na Letné. Kuchta mu přistrčil míč a Haraslín jej obstřelem na zadní tyč poslal do sítě. Letenští pak přečkali několik závarů Betisu a na konci získali tři body za výhru 1:0. Sparta tak má stále naději na postup v Evropské lize.

Trenéra Priskeho může těšit návrat marodů Haraslína a Krejčího, na jejichž výkonech nejsou nedávná zranění znát. Drobné potíže má však Kairinen, u kterého není jisté jestli nastoupí. Výbornou formu má brankář Vindahl a také Birmančevič, který byl při Haraslínově zranění tahounem týmu.

Sparta neinkasovala ve třech utkání za sebou a má společně se Slavií nejlepší defenzivu v lize. Zároveň má Sparta i nejlepší ofenzivu. Nic než vítězství se od ní tedy nečeká.

Sestava Sparty v posledním zápase proti Betisu (1:0)
Vindahl – Vitík, Panák, Krejčí – Preciado, Laci, Kairinen, Zelený – Birmančević, Kuchta, Haraslín
Kdo šel do hry z lavičky: Pešek, Olatunji, Sadílek, Pavelka

Vzájemná bilance Pardubic se Spartou (H2H)

V samostatné české lize se Pardubice a Sparta potkaly pouze sedmkrát. Další tři utkání odehráli tito soupeři v českém poháru. Jen jednou z toho byla remíza, jednou vyhrály Pardubice. Zbylá utkání vyhrála Sparta (v tom posledním 5:2).

Vzájemná bilance Baníku a Sparty v české lize
Výhry Pardubic Remízy Výhry Sparty
1 1 8

Posledních 5 vzájemných zápasů mezi Pardubicemi a Spartou
05. 08. 2023 Česká liga Sparta – Pardubice 5:2
09. 04. 2023 Česká liga Pardubice – Sparta 0:2
15. 10. 2022 Česká liga Sparta – Pardubice
5:2
13. 03. 2022 Česká liga Sparta – Pardubice
3:1
17. 10. 2021 Česká liga Pardubice – Sparta
2:4
  • Datum, čas a místo: 3. 12. v 15:00, CFIG Aréna, Pardubice

Tip na výsledek zápasu FK Pardubice vs. Sparta Praha v 17. kole Fortuna ligy

Sparta přijíždí do Pardubic jako obrovský favorit, na domácích leží deka a je otázkou, jak zvládnou zápas s nejoridzjtuvnějším týmem ligy.

Motivaci mají Kováčovi hráči sice obrovskou a v jejich prospěch může hrát i těžký terén po mrazivých a prosněžených dnech. Sparta však má sílu a schopnosti, jak porazit domácí v jakékoliv sestavě.

TIP: Sparta vyhraje a nedostane gól sipka Vsadit u Fortuny

Tip na utkání Pardubice vs. Sparta Praha - Fortuna

Kde sledovat Fortuna ligu živě: fotbal Pardubice vs. Sparta v televizi (TV) i online live streamu zdarma

Duel Pardubic se Spartou vysílá stanice O2 TV Sport. Utkání si můžete pustit i zdarma na internetu, a to díky streamu u sázkové kanceláře Fortuna.

Na preview Pardubic k utkání se Spartou se můžete podívat níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fanoušci Sparty při utkání s Jabloncem

AC Sparta Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Sparta je nejúspěšnějším klubem české fotbalové ⚽ historie. Podívejte se, kdy ❓ hraje příští zápas a prohlédněte si její soupisku.

Slávisté se radují ze zisku MOL Cupu

Český fotbalový pohár MOL Cup 2023/2024 - program, výsledky

MOL Cup je český fotbalový ⚽ pohár, do kterého se zapojuje okolo 150 klubů z České republiky. Podívejte se na jeho program ⏰ a výsledky.

Řezníček

Fotbalová národní liga: informace, program zápasů a tabulka

Podívejte se na veškeré důležité informace ☝️ o Fortuna národní lize. Druhou nejvyšší fotbalovou ⚽ soutěž v Česku hraje v sezoně 2023/24 16...