Chance Národní Liga živě: Opava vs. Zbrojovka Brno

Brno se řadí mezi největší adepty na postup do nejvyšší české soutěže a ve 2. kole Chance Národní Ligy zavítá na půdu Opavy, kde se bude snažit potvrdit dobrý výkon z úvodního zápasu. Utkání můžete sledovat na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
OpavaZbrojovka BrnoTip

Luděk Pernica v souboji s Tomášem Ratajem z Opavy Foto: Radim Strachoň / MFDNES + LN / Profimedia

Chance Národní Liga, 2. kolo: Opava vs. Zbrojovka Brno živě v online live streamu

Zatímco Brno potvrdilo v 1. kole Chance Národní Ligy kvality a z Jihlavy si odvezlo všechny tři body (2:0), Opava se trápila a až v samotném závěru duelu proti Vlašimi jí zachránil bod střídající Čejka. Slezané se po týdnu představí opět před domácími fanoušky. Atraktivní souboj sledujte v pátek 26. července od 18:00 na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápas Zbrojovka Brno vs. Opava zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Opava přivítá Brno, jaké jsou kurzy?

Sázkové kanceláře předpovídají vyrovnanou bitvu. Vítězství domácího mužstva nalezneme v kurzu 2,30, kdežto potenciální výhře hostů byl přisouzen kurz pouze o něco málo vyšší, a to 2,86. Nereálná rozhodně není ani remíza, kterou bookmakeři ocenili kurzem 3,56.

U Tipsportu si ovšem lze vybrat z celé škály dalších zajímavých tipů.

Sázkové kurzy na zápas Opava – Brno:

  • 1/0/2: Opava 2,30 | remíza 3,56 | Brno 2,86
  • Dvojtip: neprohra Opavy 1,39 | neprohra Brna 1,59
  • 2,5 gólů: méně 2,10 | více 1,73
  • 4,5 žlutých karet: méně 1,84 | více 1,84
  • Kompletní nabídku najdete ZDE

Utkání bude řídit rozhodčí Pavel Orel.

Informace před zápasem Opava vs. Zbrojovka Brno
📅 Kdy: 26. 07. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Městský stadion Opava, Opava
🏆 Soutěž: 2. kolo Chance Národní Ligy 2024/25
Rozhodčí: Pavel Orel
Kurzy Tipsportu: 2,30 - 3,56 - 2,86
📺 Přímý přenos: Tipsport TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Opava začala nový ročník šestigólovou přestřelkou s Vlašimí

Fanoušci Opavy se v úvodním klání nenudili. Jejich oblíbenci totiž zahájili Chance Národní Ligu divokou remízou 3:3 s Vlašimí. Svěřenci Tomáše Zápotočného sice v utkání dvakrát vedli, nakonec ale mohli být rádi za bod. Ten jim až v 85. minutě zařídil střídající Čejka.

Střelec vyrovnávajícího gólu je jednou z několika posil, které vedení klubu v létě přivedlo. Dalšími novými tvářemi jsou například Matěj Helešic (na hostování z Pardubic), střední záložník Ladislav Mužík z Bohemians, gólman Matouš Babka (Příbram) nebo velezkušený Libor Kozák, jenž má za sebou angažmá v italském Laziu či pražské Spartě a v přestupovém okně byl volným hráčem.

sipka Zvítězí Opava proti Brnu? Vsaďte si u Tipsportu

Ani ve 2. kole nemusí Opava nikam cestovat. Slezany ovšem nečeká lehký úkol, neboť na jejich půdu přijede silná Zbrojovka Brno myslící na postup. Kvalitou kádru hosté svého pátečního soupeře o trochu převyšují, výsledky vzájemných střetnutí z uplynulého ročníku však hovoří spíše pro domácí mužstvo.

Opava získala v sezoně 2023/24 nejvíce bodů právě na domácím stadionu. V lize dokonce patřila v této disciplíně mezi TOP celky a z patnácti duelů vytěžila fantastických dvacet osm bodů, čímž se zařadila hned za Duklu Praha, jež postoupila do Chance Ligy.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Opavou a Zbrojovkou Brno
Datum Soutěž Zápas, výsledek
24.03.23 Příprava Brno vs. Opava – 1:0
27.09.23 MOL Cup Opava vs. Brno – 3:2
30.09.23 Chance Národní Liga Opava vs. Brno – 2:1
08.12.23 Příprava Brno vs. Opava – 2:1
27.04.24 Chance Národní Liga Brno vs. Opava – 0:1
Vsaďte si na páteční utkání Opava vs. Zbrojovka Brno

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Brno je společně se Zlínem největším favoritem na postup

Zbrojovka se netají svými vysokými ambicemi a do letošní sezony vstoupila s jediným cílem – postoupit. Je pravda, že stejné plány mělo Brno už v předešlém ročníku, ten však týmu vůbec nevyšel. Přestože kádr nepostrádal kvalitu, nakonec obsadil až devátou příčku.

Vedení klubu pochopitelně na špatné výsledky reagovalo a v červnu angažovalo nového kouče Jaroslava Hynka. Šternberský rodák působil u mládeže Olomouce a Baníku Ostrava, následně trénoval dva roky pražskou Duklu. Poté si vyzkoušel štaci u mládežnických reprezentantek, největšího úspěchu ale dosáhl až v Žilině, která pod jeho vedením dokráčela do Konferenční ligy.

sipka Prosadí se Potočný i ve druhém zápase? Vsaďte si u Tipsportu

Brno bylo v přestupovém hodně aktivní a kádr se rozšířil o několik nových akvizic. Hned tři hráči přišli v létě do Zbrojovky zadarmo. Konkrétně se jedná o ofenzivního záložníka Jakuba Janetzkého ze Zlína, křídelníka Romana Potočného z Českých Budějovic a brankáře Filipa Muchu z Teplic. Mezi dalšími posily se řadí například  Adam Kronus (Viktoria Plzeň B) nebo Filip Štěpánek z Vyškova.

Příchody noviců se vyplatily už v prvním klání s Jihlavou, protože o obě branky Zbrojovky se postarali právě Janetzký s Potočným. Na druhou stranu Vysočina se po celých 90 minut prezentovala velkou aktivitou a Zbrojovce v zisku tří bodů výrazně pomohla i červená karta domácího Štětky ze 78. minuty.

  • Datum, čas a místo zápasu: 26. 07. 2024 od 18:00, Městský stadion Opava (Opava)

Tip na výsledek zápasu Opava vs. Zbrojovka Brno ve 2. kole Chance Národní Ligy

Brno na začátku sezony ukázalo, že to s postupem myslí vážně. Současně přivedlo několik zajímavých individualit, které se dokážou prosadit proti jakémukoliv soupeři. Kvalita bude na straně hostů. Proto jsme v redakci vybrali následující tip.

TIP: Brno zvítězí sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat 2. kolo Chance Národní Ligy živě: fotbalové utkání Opava vs. Zbrojovka Brno v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Duel 2. kola Chance Národní Ligy mezi Opavou a Zbrojovkou Brno lze sledovat v bezplatném online live streamu sázkové kanceláře Tipsport, u níž si po registraci můžete na zápas i vsadit.

Jak hodnotil úvodní utkání s Jihlavou hlavní trenér Brna Jaroslav Hynek?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

I tentokrát se dá v nadstavbě očekávat vypjaté derby

Nadstavba Chance Ligy 2024/2025: program zápasů a tabulka

Chance Liga v sezoně 2024/25 vyvrcholí nadstavbou. 🏅 Přečtěte si, v jakém formátu bude nadstavba probíhat ❓ a jaký je její program.