MOL Cup živě: Jablonec vs. Viktoria Plzeň

Ani v týdnu nebudou fanoušci českého fotbalu ochuzeni o zajímavé souboje. Prostor totiž dostane MOL Cup, v jehož čtvrtfinále se utká Jablonec s Viktorií Plzeň. Zápas se měl konat již na konci února, ale kvůli nepřízni počasí byl odložen.

Živý přenosKurzy
JablonecPlzeňTip

Pavel Šulc se raduje z gólu do sítě Zlína Foto: Petr Eret / MAFRA / Profimedia

MOL Cup, čtvrtfinále živě: Jablonec vs. Viktoria Plzeň v úterý od 18:00 na TV Tipsport

Soupeři se naposled střetli ve Fortuna lize před čtrnácti dny. Plzeň potvrdila proti Jablonci výbornou bilanci a na Střelnici zvítězila těsně 2:1. V 84. minutě Viktorii vystřelil tři body Chorý. Bylo to již počtvrté za sebou, co Plzeň dokázala Jablonec porazit.

Situace v obou táborech je po víkendovém 26. kole Fortuna ligy podobná. Zatímco Jablonec nestačil na Bohemians, Viktorka doma překvapivě prohrála s Libercem. Jak si celky povedou v poháru? Čtvrtfinále MOL Cupu můžete sledovat v úterý od 18:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte zápas Jablonec vs. Plzeň živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na MOL Cup: mírným favoritem Plzeň

Sázkové kanceláře přisoudily roli mírného favorita hostujícímu celku, na jehož výhru vypsaly kurz 1,81. U vítězství Jablonce sázející naleznou kurz 3,73. Nerozhodný stav zase bookmakeři ocenili kurzem 3,40.

Role hlavního sudího se ujme Marek Radina. Mladý rozhodčí řídil v letošním ročníku Fortuna ligy 9 zápasů, ve kterých rozdal dohromady 47 žlutých karet a 3 červené. 31letý arbitr pískal i říjnové ligové utkání mezi Libercem a Plzní, ve kterém viktoriáni prohráli 0:3.

Informace před zápasem Jablonec vs. Viktoria Plzeň
📅 Kdy: 02. 04. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou
🏆 Soutěž: Čtvrtfinále MOL Cupu
Rozhodčí: Marek Radina
Kurzy Tipsportu: 3,73 – 3,40 – 1,81
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Jablonec klesá v lize tabulkou, překvapí v poháru?

Poslední měsíc byl v podání domácího týmu výkonnostně rozporuplný. Svěřenci Radoslava Látala si nejdříve po dvou remízách za sebou připsali cenné vítězství na hřišti Slovácka. Následně však doma nestačili na Plzeň (1:2) a v minulém kole podlehli Bohemians (0:2), což mužstvo stálo propad na současné dvanácté místo, které zaručuje pouze boje ve skupině o udržení.

Jablonec jednoduše potřebuje nějakou vzpruhu. Případný úspěch v pohárovém čtvrtfinále s Plzní by byl důležitým povzbuzením jak pro hráče, tak i fanoušky. Domácí ovšem nečeká nic lehkého, jelikož bilance vzájemných utkání hovoří jasně ve prospěch viktoriánů. Severočeský klub neporazil Plzeň už sedm utkání v řadě.

Poslední porážku od Plzně mají fotbalisté Jablonce v živé paměti. Před čtrnácti dny prohráli v rámci 25. kola Fortuna ligy 1:2. Hostující tým poslal ve 20. minutě do vedení Hejda. Po změně stran ale domácí zlepšili svůj výkon a v 73. minutě zaslouženě vyrovnal střídající Chramosta. Šanci na dobrý výsledek však překazilo vyloučení Polidara, který musel v 79. minutě po tvrdém podražení do sprch. Plzeň početní výhodu využila okamžitě a v 84. minutě rozhodl o třech bodech Chorý.

Psychologická výhoda tak zůstává před úterním duelem na straně soupeře. Tomu se rovněž nepostaví šestice domácích fotbalistů. Zatímco z různých zdravotních důvodů budou chybět Krulich, Nebyla, Náprstek, Pleštil a Černák, červená karta zase nepustí do hry Hurtada.

Posledních 10 vzájemných zápasů mezi Jabloncem a Viktorií Plzeň
17. 03. 2024 Fortuna liga Jablonec vs. Viktoria Plzeň 1:2
08. 10. 2023 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Jablonec 3:2
08. 04. 2023 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Jablonec 3:2
16. 10. 2022 Fortuna liga Jablonec vs. Viktoria Plzeň 0:3
19. 03. 2022 Fortuna liga Jablonec vs. Viktoria Plzeň 0:0
24. 10. 2021 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Jablonec 5:0
17. 04. 2021 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Jablonec 1:1
12. 12. 2020 Fortuna liga Jablonec vs. Viktoria Plzeň 3:2
21. 06. 2020 Fortuna liga Viktoria Plzeň vs. Jablonec 2:0
29. 02. 2020 Fortuna liga Jablonec vs. Viktoria Plzeň 1:2

Plzeň zakončila výsledkově povedený březen ligovou porážkou s Libercem

Minulý měsíc mohou svěřenci Miroslava Koubka považovat za mimořádně úspěšný. Nejdůležitější úkol Viktoria splnila a v půlce března oslavila historický postup do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, když vyřadila na penalty švýcarský Servette.

Ještě předtím západočeský celek exceloval v ligovém utkání se Spartou, kterou porazil vysoko 4:0. Již zmíněné vítězství proti Jablonci zase přineslo viktoriánům klid před reprezentační pauzou. Po ní ovšem přerušil plzeňskou sérii šestnácti zápasů bez porážky jiný severočeský klub – Liberec.

První poločas zápasu se Slovanem nepřinesl mnoho fotbalové krásy, a do šaten tak odcházely týmy za bezbrankového stavu. Po přestávce už se diváci nenudili, ale ti domácí moc důvodů k radosti neměli. V 64. minutě totiž poslal Liberec do vedení Chaluš. Reakce Plzně sice byla bleskurychlá, protože o tři minuty později usměrnil Klimentovu nepodařenou střelu Metsoko. Gólovou pětiminutovku ovšem zakončil razantní hlavičkou Kulenović, jenž vrátil hostujícímu týmu vedení. Chorvatský útočník se trefil ještě o deset minut později, čímž definitivně stvrdil vítězství Liberce.

Plzeň nemá o nic menší ambice v poháru uspět. Viktoriáni v lize ztrácí na vedoucí tandem Sparta-Slavia jedenáct, respektive dvanáct bodů. Bylo by tudíž logické, kdyby se západočeský tým zaměřil na eventuální úspěch v MOL Cupu.

Ani hosté nebudou v úterý kompletní. Na jabloneckém stadionu určitě neuvidíme Durosinmiho, Hranáče, Jirku nebo Valentu.

  • Datum, čas a místo zápasu: 02. 04. 2024 od 18:00, Stadion Střelnice (Jablonec nad Nisou)

Tip na výsledek zápasu Jablonec vs. Viktoria Plzeň ve čtvrtfinále MOL Cupu

Jablonec proti Plzni pravidelně skóruje. Na druhou stranu hosté se severočeským celkem prohráli naposled v prosinci 2020. Nabízí se proto varianta, že se prosadí oba týmy, ale Viktoria čtvrtfinále ovládne už v základní hrací době.

TIP: Plzeň vyhraje, ale dostane gól sipka Vsadit u Tipsportu

TIP

Kde sledovat čtvrtfinále MOL Cupu živě: fotbalové utkání Jablonec vs. Viktoria Plzeň v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Čtvrtfinále MOL Cupu mezi Jabloncem a Viktorií Plzeň lze sledovat na televizním kanálu ČT sport. Online live stream zajistí sázková kancelář Tipsport, kde si po registraci můžete vybrat z obsáhlé kurzové nabídky a na zápas si vsadit.

Podívejte se na upoutávku před úterním duelem Jablonce s Plzní.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mojmír Chytil se snaží udržet míč před Asgerem Sørensenem a Tomášem Wiesnerem

Statistiky Fortuna ligy: nejlepší střelci, nahrávači a brankáři

Podívejte se na individuální statistiky Fortuna ligy. V článku najdete nejlepší střelce, nahrávače i brankáře s nejvíce čistými konty.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. Hrát se bude od června do července v Německu.

V římském derby tentokrát půjde o evropské poháry

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 1.4.-7.4.

Na co vše se můžete v týdnu od 1. do 7. dubna těšit a která stanice odvysílá ty největší šlágry?