Liga mistrů živě: Viktoria Plzeň vs. Inter Milán v úterý v TV

Plzeňská Viktoria na úvod skupinové části Ligy mistrů padla v Barceloně vysoko 1:5. Šanci na nápravu a první body bude mít v úterý doma proti Interu. Půjde o vůbec první setkání těchto týmů v historii. Aktuality z obou táborů se dozvíte v článku, stejně jako informace o přímém přenosu utkání.

Živý přenosKurzyPlzeň – InterTip

Michal Bílek, Viktoria Plzeň Foto: Profimedia

Liga mistrů, skupina C: Plzeň vs. Inter už v úterý živě

Ve Štruncových sadech se potkají dva týmy, u kterých po prvním kole skupiny svítí v kolonce bodů nula. Zatímco Plzeň jasně padla v Barceloně, Inter doma vůbec nestačil na mnichovský Bayern. I vzhledem k tomu se tak mezi Viktorií a Interem může hrát třeba i o třetí místo, které zaručuje účast v jarní fázi Evropské ligy. Utkání druhého kola základních skupin Ligy mistrů sledujte v úterý od 18:45 na stanici Premier Sport 2.

sipka Získejte bonus zdarma a vsaďte si na zápas Plzeň vs. Inter

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sázkové kanceláře Plzni moc šancí nedávají, jaké jsou kurzy?

Inter zatím v letošní sezoně nepůsobí vůbec přesvědčivě, přesto jde o velkoklub s bohatými zkušenostmi z evropské scény, a tak není překvapením, že do Plzně přijede jako jednoznačný favorit.

Fortuna šance Viktorie ohodnotila kurzem 7,20. Na remízu je vypsán kurz 5,00, zatímco na tříbodový zisk Interu si lze vsadit v kurzu 1,44. Čekají se také alespoň tři góly, kurz na tento tip je 1,66.

Hlavním rozhodčím zápasu bude Švýcar Sandro Schärer. Pro něj půjde o celkem sedmé utkání v rámci Ligy mistrů, před týdnem dohlížel na vítězství Realu Madrid na hřišti Celticu 3:0.

Plzeň v první fázi spustila prodej kompletních balíčků, které zahrnovaly vstupenky na všechny tři domácí zápasy Ligy mistrů. Ty se ale kompletně nevyprodaly, a tak jsou nyní ve volném prodeji i zbývající lístky na jednotlivé utkání s Interem. Ty jsou k dispozici na oficiálních stránkách Viktorie.

Klíčové informace o utkání Plzeň - Inter
Kdy: 13. 9. 2022 od 18:45
Kde: Doosan Arena, Plzeň
Rozhodčí: Sandro Schärer (Švýcarsko)
Kurzy Fortuny: 7,20 - 5,00 - 1,44
Přímý přenos: Premier Sport 2

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Viktoria Barceloně nestačila, těžký ligový zápas ale zvládla

Plzeň byla za své úvodní vystoupení v Lize mistrů na slavném Camp Nou veřejností poměrně chválena, popravdě ale na soupeře zkrátka ani náznakem nestačila. Hvězdy soupeře v čele s Lewandowskim či Dembelem si místy na hřišti s Viktorií doslova hrály, polský kanonýr nasázel hattrick, francouzský křídelník nabídl dvě asistence a spoustu dalších prvotřídních akcí. Vše završil pátý gól střídajícího Ferrana, který byl doslova exhibiční.

Pozitivem tak kromě celoživotního zážitku a získaných dresů barcelonských fotbalistů mohl být snad jen vstřelený gól, který dal v závěru první půle Jan Sýkora. Body z Camp Nou se samozřejmě nečekaly a představovaly by pouze jakýsi bonus, doma proti Interu by plzeňské šance mohly být přeci jen větší.

Viktoriáni také o víkendu pokračovali s napěchovaném programu, v sobotu se představili na hřišti nepříjemné Sigmy Olomouc. Vítězství Plzně 3:2 sice bylo doprovozeno řadou kontroverzí, přesto má svou váhu a v přetahované o ligové prvenství se Slavií může být hodně cenné. Momentálně je sice Viktoria o skóre druhá (o celých 17 gólů!), má ale zápas k dobru.

Co se týče novinek z plzeňské kabiny, z ní dočasně zmizel Cadu. Ten sice přišel teprve v létě z Pardubic, v Plzni se ale zatím nechytil a zbytek sezony stráví na hostování v Baníku Ostrava. Proti Interu se dále určitě nepředstaví stoper Kaša a útočník Dedič, kteří se nevešli na evropskou soupisku. Zranění do hry stále nepustí Klimenta a Kopice, otazník v tuto chvíli visí nad Radimem Řezníkem.

Plzeň v základní skupině LM 2022/23 - tabulka
# Tým Z V R P Skóre B
1. Bayern 6 6 0 0 18:2 18
2. Inter 6 3 1 2 10:7 10
3. Barcelona 6 2 1 3 12:12 7
4. Viktoria Plzeň 6 0 0 6 5:24 0

Inter tápe, chytí se proti českému mistrovi?

Milánský Inter se v úvodu nové sezony nepotkal s dobrou formou. Vstupoval do ní přitom v pozici zřejmě největšího favorita Serie A, už loni byl papírově nejsilnějším týmem ligy, o titul ale v souboji s městským rivalem AC těsně přišel. V létě se ale vrátil na hostování z Chelsea kanonýr Lukaku, a tak se čekalo, že se Nerazzurri vrátí na italský trůn.

Zatím k tomu však má poměrně daleko. V tabulce je sice pátý se ztrátou pouhých dvou bodů na první trojlístek Neapol-Atalanta-AC, herně ale zatím výrazně zaostává za očekáváním. Naposledy to potvrdil v sobotu, kdy doma doslova udolal Turín 1:0, o zcela zasloužené výhře či dokonce dominanci se ale hovořit nedalo, soupeř dokonce na střelecké pokusy na bránu vyhrál poměrem 7:3. O třech bodech nakonec rozhodl až dvě minuty před koncem Brozović.

V Lize mistrů hrál Inter před týdnem doma s Bayernem a přehrán byl ještě mnohem výrazněji, bavorský tým dokonce trefil prostor brány hned jedenáctkrát, zatímco Inter pouze dvakrát. To byl přitom Inter v minulé sezoně v základních skupinách střelecky vůbec nejpilnějším týmem.

Výrazně se projevuje absence Ivana Perišiće, který po skončení smlouvy odešel do Tottenhamu. Na jeho místě nastupují Gosens nebo Darmian, Chorvatovu roli v kombinaci, výstavbě hry i před šestnáctkou soupeře ale plnohodnotně zastoupit nedokážou. Lukaku je navíc zraněný a do Plzně necestuje. Inter se ale i bez něj potřebuje rychle chytit. Sezona ještě rozhodně není ztracena, rychle by ale být mohla.

Předpokládané sestavy: Plzeň vs. Inter

Plzeň: Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Kalvach, Bucha - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Chorý
Inter: Handanovič - Škriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Brozović, Gosens - Barella, Calhanoglu - Džeko, Lautaro

Datum, čas a místo zápasu: 13. 9. v 18:45, Doosan Arena

Plzeň sice není favoritem, pokud ale má mít příležitost slavnějšího soupeře překvapit a obrat o body, je to právě nyní. Inter nehraje dobře, problémy má i s průměrnými italskými celky, Plzeň tak nemá důvod jít do zápasu ustrašeně. Bodový zisk Viktorie je u Fortuny ohodnocen kurzem 2,95.

TIP: Viktoria Plzeň neprohraje v kurzu 2,95 sipka Vsadit u Fortuny

Tip na Plzeň vs Inter v Lize mistrů 13.9.2022

Kde živě sledovat 2. kolo základních skupin Ligy mistrů? Viktoria Plzeň vs. Inter v televizi, dá se někde sledovat online live stream?

Práva na vysílání Ligy mistrů jsou v letošní sezoně rozděleny mezi několik vysílatelů. Přenosy každopádně vždy najdete v televizi na placených stanicích Premier Sport, O2 TV Sport a Nova Sport. České sázkové kanceláře bohužel práva na vysílání přímých přenosů nemají. Na utkání Plzně s Interem se můžete podívat na kanále Premier Sport 2, předzápasové studio začíná hodinu před výkopem.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ V sezoně 2022/23 skončila v lize třetí. Podívejte se na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2023/2024: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se na ✔️ program a výsledky této soutěže.

SYNOT TIP

Recenze sázkové kanceláře SYNOT TIP: bonusy, registrace, kurzy

☝ SYNOT TIP patří k nejznámějším sázkovým kancelářím v Česku. Vyniká pestrou nabídkou kurzů i ⭐ štědrými bonusy. Jakými? To se dočtete v...