Fortuna liga: Baník Ostrava vs. Slavia Praha živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavii čeká poslední utkání v kalendářním roce, nepůjde ale o žádnou snadnou zkoušku. V neděli cestuje do Ostravy k souboji s Baníkem.

Živý přenosKurzyBaníkSlavia
Bilance H2H – Tip

Slavia se s fanoušky před zimní pauzou rozloučila impozantně Foto: Beranek / CNC / Profimedia

FC Baník Ostrava vs. SK Slavia Praha – 19. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Nedělním den je pro kalendářní rok 2023 tím posledním, v němž se bude hrát česká Fortuna liga. Na programu jsou tři zápasy, přičemž největším tahákem z nich je pravděpodobně souboj Baníku Ostrava s pražskou Slavií. Domácí na dálku zabojují s Olomoucí o páté místo po podzimní části, Slavia potřebuje dál tlačit na vedoucí Spartu. Sledujte atraktivní souboj na závěr podzimní části mezi Baníkem a Slavií v neděli od 15:00 živě na Fortuna TV a O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Baník - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ostrava - Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Jen dvakrát se během celého podzimu stalo, že by Slavia nebyla před výkopem svého zápasu favoritem bookmakerů, v obou případech to ale bylo proti AS Řím v Evropské lize. Derby hráli Sešívaní doma a proti všem ostatním soupeřům by jim byly dávány větší šance na výhru i venku.

Stejně je tomu i v Ostravě, kde je na vítězství Slavie vypsán kurz 1,73. Na Baník si můžete vsadit v kurzu 5,40, remíza je pak ohodnocena kurzem 3,60. Fortuna ale jako již tradičně nabízí celou řadu sázkových příležitostí.

Kurz na alespoň tři branky v utkání činí 1,88, přesto se ale očekává aktivní duel, hranice na střely mezi tři tyče či na rohové kopy jsou poměrně vysoké. Největšími adepty na skórování jsou podle očekávání na jedné straně Tanko a na té druhé duo Jurečka – Chytil.

Baník vs. Slavia – informace o zápase
📅 Kdy: 17. 12. 2023 od 15:00
🌍 Kde: Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích, Ostrava
🏆 Soutěž: 19. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Karel Rouček
✔ Kurzy Fortuny: 5,40 - 3,60 - 1,73
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Baník přezimuje v elitní šestce, myslí na posun před Sigmu

Ambice ostravského mužstva byly před startem sezony možná ještě o maličko vyšší, prozatímní průběh podzimu ale nedává důvod k přehnanému pesimismu. Bez ohledu na výsledek svého posledního letošního utkání už Baník ví, že zimní přestávku stráví na pozicích zaručujících účast v elitní skupině o titul v nadstavbové části Fortuna ligy.

Momentální náskok na sedmou Mladou Boleslav je ale jen několik gólů ve skóre, o dva body zpět číhá na svou šanci Slovan Liberec a čtyři pak ztrácí Bohemians. Relativně příznivá pozice Baníku tak ještě rozhodně nezaručuje žádný úspěch na konci ligového ročníku.

Tím spíše, když si v Ostravě v tuto chvíli nemohou být jistí, jestli budou moci i na jaře počítat s kometou podzimu, nigérijským expresem Abdullahi Tankem. Ten stihl už sedm ligových zásahů a poměrně hlasitě si říká například o následování nedávného příkladu podobného rychlíka Sora, který z Baníku záhy po vtržení na scénu zamířil právě do Slavie.

V posledních dnech se vyrojily spekulace také o zájmu červenobílého týmu o dalšího ofenzivního hráče Kubalu, který by údajně mohl zamířit do Edenu jako protináhrada za trvalý přesun Ewertona do Ostravy. Ten ale ještě nenastal, a tak brazilský šikula v neděli kvůli domluvě obou týmů nemůže nastoupit.

Sestava Baníku v posledním soutěžním zápase (HRK - FCB 2:3)
Letáček - Ndefe, Pojezný, Lischka, Kpozo - Rigo, Boula - Buchta, Kubala, Ewerton - Tanko
Kdo se dostal do hry z lavičky: Šín, Kaloč, Klíma, Šehić

Slavia dokonala historický úspěch v Evropě

Sešívaní mají za sebou další zápas uprostřed týdne a další triumf. Celkem už prodloužili svou vítěznou sérii ve všech soutěžích na sedm utkání, tentokrát navíc ve velkém stylu. Švýcarské Servette doma v Edenu porazili jasně 4:0, když všechny branky nasázeli už před přestávkou.

Do základní sestavy se po zdravotních problémech vrátil Ivan Schranz a comeback oslavil gólem. Jinak ale vítězství řídila především dvojice Douděra – Chytil. První jmenovaný otevřel skóre utkání a později si připsal i asistenci, dva přesné zásahy pak v Evropské lize už podruhé v sezoně zaznamenal Chytil. Ten je mimochodem se čtyřmi góly a dvěma asistencemi na pátém místě v tabulce produktivity soutěže.

Jedinou kaňkou na jinak perfektním pohárovém večeru bylo odstoupení Oscara Dorleyho, jenž musel už v průběhu prvního poločasu střídat. Nemělo by jít o nic vážného a Slavia už v době střídání vedla 3:0, a tak neměla sebemenší problém si vítězství pohlídat, jeden z klíčových hráčů zálohy Slavie by ale mohl v Ostravě citelně chybět.

Kdo bude chybět určitě, to je nigérijský stoper Ogbu. Ten v minulém kole proti Mladé Boleslavi (2:0) inkasoval svou čtvrtou žlutou kartu v sezoně a závěrečný duel podzimu se tak bude muset obejít bez něj. Kromě toho zůstávají mimo hru Masopust s Juráskem, dlouhodobě zraněný je i nadále Pech a kondici nabírá Ihattaren. S otazníkem zůstává ještě nemocný Provod.

K dispozici naopak bude Petr Ševčík, který si ve čtvrtek odpočinul a zůstal jen na lavičce. Za rozhodnutého stavu místo něj dal kouč Trpišovský příležitost teprve sedmnáctiletému Pikolonovi, pro něhož šlo o soutěžní debut v sešívaném dresu.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SKS - SER 4:0)
Mandous - Vlček, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Wallem - Schranz, Jurečka - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Hromada, Tomič, Tijani, Dumitrescu, Pikolon

Vzájemná bilance Slavie s Baníkem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Do Ostravy se zpravidla pro nikterak snadné body nejezdí a nejinak je tomu také v případě Slavie. Ta zde odehrála v historii samostatné české ligy celkem 32 zápasů, vyhrála z nich ale jen 14, dvanáctkrát remizovala a šestkrát prohrála. Kompletní bilance vzájemných zápasů je ve prospěch Slavie příznivější, tam ale hrají velkou roli domácí duely.

Bilance Ostrava vs. Slavia v 1. lize
Výhry Baníku Remízy Výhry Slavie
8 18 36

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Baník vs. Slavia 1:3 (20.06.2020)
  • Baník vs. Slavia 0:1 (04.10.2020)
  • Slavia vs. Baník 2:1 (07.03.2021)
  • Slavia vs. Baník 4:0 (22.08.2021)
  • Baník vs. Slavia 3:3 (19.12.2021)
  • Slavia vs. Baník 4:2 (30.01.2022)
  • Baník vs. Slavia 1:1 (11.05.2022)
  • Slavia vs. Baník 3:1 (06.11.2022)
  • Baník vs. Slavia 0:2 (25.04.2023)
  • Slavia vs. Baník 1:0 (20.08.2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 17. 12. v 15:00, Ostrava

Tip na zápas Fortuna ligy: Baník vs. Slavia v neděli 17. 12. 2023

Oba týmy disponují celou řadou ofenzivních fotbalistů s dobrou formou, Baník si navíc třeba i proti Spartě dokázal, že se i s největšími favority dá hrát otevřená partie. Podobný výkon by mohl předvést i proti druhému pražskému S, i tentokrát by ale podle naší redakce spíše měl odejít poražen, aktuální pohoda Slavie by měla být nad jeho síly.

TIP: Slavia vyhraje, oba dají gól a budou mít 6+ rohů sipka vsadit

Dá se očekávat ofenzivní podívaná

Kde sledovat fotbal Ostrava vs. Slavia živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

United budou bojovat o přežití v pohárové Evropě

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 11.12.-17.12.

Je tu další týden plný akce! Na programu je poslední podzimní kolo evropských pohárů, pokračují samozřejmě také ligové soutěže.

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...