Fortuna liga: Karviná vs. Slavia Praha živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia v týdnu nevyužila zápasu k dobru a remízou ve Zlíně potvrdila rozpačitý vstup do jara. Zlepšení by mohlo přijít v Karviné, další případné zaváhání by už výrazně zkomplikovalo boj o titul.

Živý přenosKurzyKarvináSlavia
Bilance H2H – Tip

Jurečka se nechal hloupě vyloučit a bude chybět Foto: Profimedia

MFK Karviná vs. SK Slavia Praha – 21. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Měla to být příležitost dotáhnout se na Spartu na rozdíl dvou bodů, místo toho zůstalo manko čtyřbodové. Slavia na úvod jara nepřesvědčuje, Jablonec doma porazila až šťastně gólem v nastavení, ve Zlíně pak už body ztratila. Pokus o nápravu bude mít na hřišti týmu, který se na začátek druhé poloviny sezony potkal se šílenou formou a po dvou zápasech má skóre 0:6. Souboj Slavie na hřišti Karviné sledujte v neděli od 15:00 živě na Fortuna TV.

sipka Sledujte zápas Karviná - Slavia ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Karviná - Slavia dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Přestože si Sešívaní určitě začátek jarní části sezony představovali co do výsledků i výkonů jinak, na půdu nováčka z Karviné jedou i tak podle očekávání v roli jasného favorita. Na vítězství Slavie si lze vsadit v kurzu 1,30. Karviná zatím na jaře ve dvou zápasech nezískala ani bod a inkasovala šest branek, na což pochopitelně museli reagovat i bookmakeři. Na první bodový zisk domácích v jakékoliv podobě vypsali kurz 3,60.

Reagovat museli i na další sázkové příležitosti. Slavia hloupým vyloučením v týdnu přišla o svého nejlepšího střelce, desetigólový Jurečka tak Karvinou neohrozí. Mezi hráči se tak dávají při jeho absenci největší šance na vstřelení gólu Chytilovi, u domácích je pak nejnižší kurz na Akinyemiho.

U Fortuny lze ale najít i celou řadu dalších sázek, tipovat můžete například počet karet, rohů nebo střel, stejně jako nejrůznější dílčí výsledky.

Karviná vs. Slavia – informace o zápase
📅 Kdy: 18. 2. 2024 od 15:00
🌍 Kde: Městský stadion Karviná, Karviná
🏆 Soutěž: 21. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Ladislav Szikszay
✔ Kurzy Fortuny: 9,40 - 5,80 - 1,30
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Karviná začala dvěma debakly a blíží se problémům

Domácí si zadělávají na velké potíže. Jaro začali dvěma shodnými prohrami 0:3, obě navíc přišly na vlastním hřišti. Proto lídrovi tabulky ze Sparty ještě nejde samozřejmě o žádnou ostudu, od dohrávky s Pardubicemi už si ale Karviná rozhodně slibovala více.

Výsledkem je čím dál nepříjemnější situace nováčka. Čtrnácté místo, na kterém Karviná přezimovala, sice stále platí, okolní týmy už ale nějaké ty body na jaře sebraly. Právě Pardubice vyhrály dokonce už dvakrát a pořádně se vzdálily sestupovým starostem, patnáctý Zlín se zatím bodově dotáhl na Karvinou a České Budějovice jsou po výhře jen o bod pozadu.

Ostatně jistý nesoulad v klubu naznačilo už jeho počínání ne přestupovém poli. Jedinou posilou týmu se stal slovenský útočník Regáli, který nastoupil v obou dosavadních duelech v základní sestavě. Na domácí scéně dříve v dresu Ružomberoku platil za velmi slušného střelce, po přesunu do Belgie se ale trápil a v dresu Kortrijku nedal ani jeden gól. Karviná od něj bude potřebovat znovunalezení formy, aby se ji podařilo uniknout pásmu sestupu.

Úvodní dvě jarní kola ale ukázala velké problémy se střílením branek. Zimní příprava se přitom Karviné vydařila fantasticky, z osmi utkání hned sedmkrát zvítězila a vypadala dobře naladěná na restart Fortuna ligy. Proti Spartě ale ani nevystřelila na branku, proti Pardubicím zase nevyužila několik velkých příležitostí.

Sestava Karviné v posledním soutěžním zápase (KAR - PAR 0:3)
Holec - Traore, Svozil, Bederka, Fleišman - Boháč, Budínský - Memić, Moses, Regáli - Doležal
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ezeh, Ivan Akinyemi, Ayaosi

Slavia zaplatila za špatné výkony bolestivou ztrátou

Už úvodní souboj s Jabloncem před týdnem naznačil, že se Slavia na začátek jara nepotkala s ideální formou. Tehdy to ale ještě alespoň neodskákala výsledkově, nepříjemného soupeře dokázala díky gólu v sedmé minutě nastavení přestřílet 4:3.

Ve Zlíně v dohrávaném utkání sedmnáctého kola Fortuna ligy ve středu pak odehráli Sešívaní docela jiný zápas. Defenzivně o něco jistější, zato ale mnohem bezradnější směrem dopředu. Výsledkem tak byl jediný upracovaný gól Chytila po standardní situaci. Když pak ale ve druhé půli rovněž po volném přímém kopu Zlín srovnal, Slavia se už na odpověď nezmohla.

Naopak měla blíže dokonce k porážce. Po nesmyslném úderu loktem od Václava Jurečky byl totiž nejlepší červenobílý střelec vyloučen a v závěru Zlín mohl přesilovku využít, nájezd Schánělce ale vychytal Mandous a z následného rohu domácí dopravili míč do sítě jen za přispění porušení pravidel.

Jurečka si tak zajistil na víkend volno a je otázkou, zda se mu pauza ještě neprodlouží. Disciplinární komise usedne až v příštím týdnu, kouč Trpišovský bude její verdikt očekávat s napětím. Po Karviné hraje Slavia za týden ještě doma s Pardubicemi, hned poté ale následují dvě velká pražská derby proti Spartě v rozmezí čtyř dnů.

Otázka je, kde Slavia najde zlepšení. Zima při svém obnoveném debutu odehrál průměrné utkání, vůbec se zatím nedaří pravým obráncům Douděrovi s Tomičem, ani směrem dopředu to i přes čtyři vstřelené góly proti Jablonci rozhodně není ideální. Po karetním trestu bude opět k dispozici útočník Tijani, mimo hru ale stále zůstávají Zafeiris s Juráskem.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (ZLN - SKS 1:1)
Mandous - Tomič, Ogbu, Zima, Bořil - Ševčík, Oscar - Provod, Jurečka, Wallem - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: Schranz, van Buren, Ogungbayi, Masopust, Holeš

Vzájemná bilance Slavie s Karvinou, H2H, výsledky předchozích zápasů

Karviná nepatří k nejtradičnějším účastníkům české nejvyšší soutěže, a tak je její vzájemná bilance se Slavií stále poměrně chudá. Přestože ale celkové statistiky hovoří pro pražský celek, i přes papírově široce otevřené nůžky mezi oběma kluby se outsiderovi v poslední době nečekaně daří. Na podzim sice v Edenu jasně padl, předchozí tři duely ale dovedl v jedno vítězství a dvě remízy.

Bilance Karviná vs. Slavia v 1. lize
Výhry Karviné Remízy Výhry Slavie
1 3 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Karviná 5:1 (03.09.2023)
  • Slavia vs. Karviná 0:1 (05.02.2022)
  • Karviná vs. Slavia 3:3 (29.08.2021)
  • Slavia vs. Karviná 1:1 (16.05.2021)
  • Karviná vs. Slavia 1:3 (23.01.2021)
  • Slavia vs. Karviná 2:0 (01.12.2019)
  • Karviná vs. Slavia 0:0 (04.08.2019)
  • Karviná vs. Slavia 1:3 (24.11.2018)
  • Slavia vs. Karviná 4:0 (28.07.2018)
  • Slavia vs. Karviná 3:2 (13.04.2018)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 18. 2. v 15:00, Městský stadion Karviná

Tip na zápas Fortuna ligy: Karviná vs. Slavia v neděli 18. 2. 2024

Není to zatím ze strany Slavie nikterak přesvědčivé, Karviná ale zažívá doslova hororový začátek jara, což by mohlo favoritovi poskytnout ideální příležitost trochu si zvýšit sebevědomí. Před blížícím se klíčovým obdobím sezony, kdy se odehrají dvě derby a přijde i osmifinále Evropské ligy, by to bylo potřeba. Karviná působí v ofenzivě na jaře dost neškodně, a tak by si čekání na ligový gól mohla ještě protáhnout.

TIP: Slavia vyhraje a nedostane gól  sipka vsadit

Karviná se zatím v ofenzivě trápí

Kde sledovat fotbal Karviná vs. Slavia živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Slavia vstupuje do jara už znovu i se Zimou

Slavia před jarem 2023/24: příchody, odchody, příprava a program

Slavia bude i na jaře bojovat na třech frontách. Jak se na druhou polovinu sezony připravila a s jakým kádrem počítá?

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.