Fortuna liga: Slavia Praha vs. České Budějovice živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Základní část Fortuna ligy se dostává do své druhé poloviny. Slavia se v sobotu alespoň na den může vrátit do čela, pokud porazí Budějovice. Vše podstatné o obou týmech i o možnostech sledování zápasu nabízíme v následujícím preview.

Živý přenosKurzySlavia
Budějovice – Bilance H2H – Tip

Jurečka se dostává do formy, Douděra má za sebou životní výkon Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

SK Slavia Praha vs. SK České Budějovice – 16. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Zatím to letos byla většinou spíše Slavia, která musela reagovat na dřívější výsledek Sparty. Tentokrát je ale situace opačná a Sešívaní se mohou alespoň na 24 hodin posunout zpět do čela ligové tabulky. Stačí jim k tomu doma zdolat poslední České Budějovice. První vystoupení Slavie po reprezentační přestávce sledujte v sobotu od 18:00 živě na Fortuna TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - České Budějovice ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. České Budějovice dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

V souboji druhého týmu tabulky s posledním se nedá očekávat nic jiného než pozice jednoznačného favorita pro lépe postavené mužstvo. Tím spíše, když papírově slabší tým pětkrát v řadě prohrál a v Edenu naposledy bodoval v roce 2005. To už je pěkně dlouhá série... Vítězství Slavie očekávají také bookmakeři, kteří na něj vypsali kurz pouhých 1,11.

Dobrou zprávou pro domácí je také to, že se do formy vrací útočník Václav Jurečka. V posledních šesti vystoupeních se trefil třikrát, pokaždé to přitom bylo ze hry. Také proto je na nejlepšího střelce uplynulého ročníku vypsán nejnižší kurz, na jeho přesný zásah si lze vsadit v kurzu jen 1,90. Celkem Fortuna očekává vyšší počet branek.

Neochudíme vás ani o potřebné faktické informace. Dějištěm duelu bude Fortuna Arena v pražském Edenu, která by měla být opět vyprodána, jako tomu ostatně bylo v letošní sezoně zatím pokaždé. Hlavním rozhodčím bude Michael Kvítek.

Slavia vs. České Budějovice – informace o zápase
📅 Kdy: 25. 11. 2023 od 18:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 16. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Michael Kvítek
✔ Kurzy Fortuny: 1,11 - 9,30 - 30,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia má zpět Ševčíka a příjemné problémy se sestavou

Kouč Trpišovský se svým realizačním týmem poměrně často v posledních letech čelí kritice za přílišné točení sestavy. Momentálně ale ani v podstatě nemá na vybranou, jednak má Slavia za sebou a i nadále ji čeká napěchovaný program, zároveň ale i hráči z širšího kádru si hlasitě říkají o větší množství příležitostí.

Jedním z takových případů může být i Petr Ševčík. Ten sice většinou patřil do základní sestavy svého týmu, kvůli opakovaným zdravotním potížím s ním ale trenéři v posledních měsících příliš počítat nemohli. V posledním ligovém utkání v Olomouci se ale vrátil do zahajovací jedenáctky a skvělým výkonem se podílel na pohodovém vítězství Slavie.

Střelecky se v utkání prosadili oba wingbeci, Conrad Wallem a Michal Tomič. Také oni tlačí svým přístupem i předváděnou hrou na hráče před sebou. Velkým pozitivem je také rostoucí výkonnost loňského nejlepšího střelce Fortuna ligy Václava Jurečky. Ten na dočasný výpadek ze sestavy také zareagoval tím nejlepším způsobem, trefil se i z lavičky a v posledních dvou zápasech přidal klíčové trefy už opět po návratu do základu.

Slavia se díky tomu drží na dostřel Spartě a v sobotu se dokonce může opět dostal alespoň na chvíli před ní na první misto tabulky. To drží i ve své skupině Evropské ligy, o skóre před římským AS, a v závěrečných dvou kolech tak může zabojovat o přímý postup do osmifinále soutěže. Pokračování do jarní fáze EL už je pak v podstatě jen formalitou, potvrzeno by mělo být už ve čtvrtek na hřišti Sheriffu.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SIG - SKS 1:3)
Mandous - Masopust, Ogbu, Holeš - Tomič, Ševčík, Oscar, Wallem - Provod - Jurečka, Tijani
Kdo se dostal do hry z lavičky: Vlček, van Buren, Hromada, Chytil, Dumitrescu

Budějovice se rozloučily s koučem, ode dna je má odrazit Zápotočný

České Budějovice na nedobré výsledky v posledních týdnech zareagovaly tak, jak asi už musely, totiž zásahem do trenérského týmu. Rovnocenná dvojice, kterou měli tvořit Tomáš Zápotočný a Marek Nikl. Druhý jmenovaný ale už nově u týmu působit nebude, vedení se s ním po "dohodě" rozloučilo a sto procent kompetencí přebírá Zápotočný.

Je otázkou, jak moc může tato změna uvolnit atmosféru v kabině, na což trápící se týmy v podobných případech sázejí, vzhledem k tomu, že drtivá většina realizačního týmu zůstává neměnná. Hned na úvod navíc Jihočechy čeká úkol z kategorie nejtěžších, tedy přivézt si body z Edenu.

Pro hosty bude situace o to těžší, že se na hřišti Slavie budou muset obejít bez defenzivní stálice Lukáše Havla, jenž si musí odpykat trest za žluté karty. Své poslední utkání v pruhovaném dresu navíc zřejmě odehrál zkušený záložník Jakub Hora, který dříve dvakrát působil i ve Slavii. Klub s ním ale už podle všeho dále nepočítá.

Za záchrannou brzdu, a to vzhledem k poslednímu místu v tabulce Fortuna ligy doslova, tak musí zatáhnout jiní, především mladší. Útočníci Adediran a Alli už několikrát naznačili svůj potenciál, nejsou ale schopni své záblesky kvality přetavit v soustavně dobré výkony. Také proto mají Budějovice po 15 kolech na svém kontě jen 14 vstřelených branek.

Sestava Českých Budějovic v posledním soutěžním zápase (ČB - JAB 1:2)
Janáček - Havel, Králik, Nikl - Dejanović, Čermák, Hubínek, Osmančík - Hellebrand, Suchan - Adediran
Kdo se dostal do hry z lavičky: Sladký, Alli, Gantogtokh, Skalák

Vzájemná bilance Slavie s Budějovicemi, H2H, výsledky předchozích zápasů

Už výše byla řeč o tom, že České Budějovice v Edenu naposledy zvítězily v roce 2015, od té doby na hřišti Slavie dokonce ani nebodovaly. Celkem se v historii české ligy proti Sešívaným radovali osmkrát, z toho třikrát venku. Slávisté naopak vyhráli téměř dvě třetiny vzájemných setkání.

Bilance Slavia vs. České Budějovice v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Budějovic
29 8 8

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. České Budějovice 2:0 (03.05.2015)
  • České Budějovice vs. Slavia 0:3 (16.08.2019)
  • Slavia vs. České Budějovice 4:1 (15.12.2019)
  • České Budějovice vs. Slavia 0:6 (23.08.2020)
  • Slavia vs. České Budějovice 2:1 (29.05.2021)
  • České Budějovice vs. Slavia 2:2 (24.10.2021)
  • Slavia vs. České Budějovice 1:0 (20.03.2022)
  • Slavia vs. České Budějovice 6:1 (11.09.2022)
  • České Budějovice vs. Slavia 1:0 (05.03.2023)
  • České Budějovice vs. Slavia 1:3 (30.07.2023)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 25. 11. v 18:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. České Budějovice v sobotu 25. 11. 2023

České Budějovice v letošní sezoně na hřištích soupeřů získaly v sedmi zápasech jediný bod. Na Slovácku, v Hradci i na Spartě navíc padlo výrazným rozdílem a nejinak by tomu mělo být i v souboji na Slavii. Ta se před reprezentační přestávkou dostávala do dobré herní pohody a slabému soupeři by měla nadělit vyšší počet gólů.

TIP: Slavia vyhraje minimálně o 4 góly sipka vsadit

Slavia by s Budějovicemi neměla mít větší problémy

Kde sledovat fotbal Slavia vs. České Budějovice živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Šlágrem víkendu je souboj Manchesteru City s Liverpoolem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: víkend 24.-26. listopadu

Které zápasy si můžete naladit v televizi o víkendu od 24. do 26. listopadu? Poradíme vám, kdy a kde si pustit ty největší šlágry.