Fortuna liga: Slavia Praha vs. Mladá Boleslav živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia je na závěr podzimu v dobré formě, do konce roku 2023 ji čekají ještě tři zápasy. V neděli do Edenu přijede Mladá Boleslav, která naopak v posledních týdnech nepředvádí ideální výkony.

Živý přenosKurzySlavia
Boleslav – Bilance H2H – Tip

Petr Ševčík je zpět a znovu řídí hru Slavie Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Mladá Boleslav – 18. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

V MOL Cupu Slavia postoupila do čtvrtfinále, jara se dočká také v Evropské lize. V nejvyšší domácí soutěži ale nesmí dovolit Spartě vytvořit si výraznější náskok, a tak nutně potřebuje vítězit. V neděli do Edenu přijede Mladá Boleslav, která po skvělém úvodu sezony upadla do letargie a ztrácí kontakt s pohárovými příčkami. Sledujte šlágr 18. kola Fortuna ligy od 18:00 živě na Fortuna TV či na O2 TV Sport.

sipka Sledujte zápas Slavia - Mladá Boleslav ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. Mladá Boleslav dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Stejně jako na všechny zápasy domácí nejvyšší soutěže, také na šlágr 18. kola mezi Slavií a Mladou Boleslaví si Fortuna připravila široký výběr nejrůznějších sázkových příležitostí. Sázet můžete na výsledek zápasu, ale také na všemožné podružné tipy.

Domácí Slavia je pochopitelně před výkopem favoritem, kurz na její výhru činí 1,28 oproti výrazně vyššímu 13,50 na Mladou Boleslav. Bookmakeři zároveň očekávají vyšší počet branek, rohů, zkrátka vše nasvědčuje tomu, že by se v Edenu měl hrát vysoce atraktivní duel.

Slavia vs. Mladá Boleslav – informace o zápase
📅 Kdy: 10. 12. 2023 od 18:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 18. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Stanislav Volek
✔ Kurzy Fortuny: 1,28 - 5,40 - 13,50
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia je na vítězné vlně, nesmí ale nechat Spartu utéct

Čtvrtfinále MOL Cupu nabídne zápas největší z největších, Slavia doma přivítá Spartu. Je tedy jisté, že tentokrát se minimálně jeden z velkých favoritů do finále nepodívá, naposledy na jaře na Letné slavili Sešívaní. Ti se mezi nejlepší osmičku probojovali ve středeční dohrávce v Hradci Králové, postup se ale nerodil vůbec snadno.

Naopak stál hráče červenobílého týmu spoustu sil, museli totiž absolvovat 120 minut včetně prodloužení. Vinu na tom nesla především bohorovnost v zakončení, Slavia měla už v normální hrací době několik příležitostí, které měly skončit brankou. Rozhodnutí přinesla až nedůrazná hlavička Wallema ze 109. minuty, která se zpomalila na promočeném terénu a nezvyklým odrazem překvapila brankáře.

Vítězství Slavie ještě v poslední minutě pojistil po úniku na prázdnou branku van Buren. Sešívaní se tak nadřeli, nutno ale poznamenat, že jejich triumf byl v celkovém sumáři naprosto zasloužený. Derby se Spartou je na programu až na jaře, kdy se odehrají dokonce dvě během tří dnů. Právě v tomto období se může lámat celá sezona na české scéně.

Aby vůbec ještě v té době bylo v rámci Fortuna ligy o co hrát, musí ale Slavia i nadále pravidelně sbírat body. Nyní je i vinou odloženého utkání ve Zlíně za svým největším rivalem zpět o pět bodů, jakákoliv další ztráta by tak ztrátu prohloubila už do velmi nepříjemných výšin.

To na půdě Evropské ligy jsou svěřenci Jindřicha Trpišovského na dosah velkého úspěchu. O jejich postupu do vyřazovací části už není sporu, čtvrteční triumf nad Servette by jim však definitivně zajistil vítězství ve skupině na úkor AS Řím. Kromě značné psychické vzpruhy by to znamenalo také postup rovnou do osmifinále soutěže, Slavii by tak odpadl jeden náročný dvojzápas.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (HRK - SKS 0:2 pp)
Mandous - Vlček, Ogbu, Bořil - Douděra, Ševčík, Oscar, Zafeiris, Wallem - Chytil, Jurečka
Kdo se dostal do hry z lavičky: van Buren, Tecl, Sinyan, Tomič, Tijani

Mladá Boleslav opět prohrála, závěr podzimu ji nevychází

Úvodní nadšení z výkonů i výsledků Mladé Boleslavi v posledních týdnech vystřídaly rozpaky. Od týdne snů, kdy hosté nejprve rozštříleli Zlín 9:5 a přepsali historické tabulky Fortuna ligy a následně si vyšlápli i na mistrovskou Spartu, se kouzlo týmu tak nějak vytratilo.

Následujících pět utkání přineslo hned čtyři porážky. Tři z toho byly ligové, jedna pak znamenala konec působení klubu v letošním ročníku MOL Cupu. Dvě prohry navíc přišly v soubojích s Libercem, který by zdá se měl být jedním z hlavních konkurentů Boleslavi v boji o elitní šestici a tedy nadstavbovou skupinu o titul.

Naposledy ve středu pak mladoboleslavští nestačili doma na Viktorii Plzeň a padli po výsledku 1:3. Neodehráli přitom vůbec špatný zápas, papírově silnějšímu soupeři byli rovnocenným partnerem, dvakrát ale neuhlídali obrozeného kanonýra Šulce a při závěrečné snaze o vyrovnání inkasovali ještě do opuštěné branky potřetí.

Podobné zápasy ukazují, že i přes znatelné zlepšení oproti minulým sezonám Mladá Boleslav stále nedosahuje úrovně, která by ji umožnila dlouhodobě se měřit s těmi nejlepšími. Nárazově to jde, o čemž se přesvědčila právě například zmíněná Sparta, Středočechy ale stále sráží nevyrovnanost výkonů. Ukáže se v Edenu opět po čase ta impozantní Mladá Boleslav, která v prvních měsících podzimu bavila fanoušky?

Sestava Mladé Boleslavi v posledním soutěžním zápase (MLB - PLZ 1:3)
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - John, Mareček, Kušej - Yusuf
Kdo se dostal do hry z lavičky: Ladra, Jawo, Kubista, Pulkrab, Šimek

Vzájemná bilance Slavie s Boleslaví, H2H, výsledky předchozích zápasů

Mladá Boleslav je schopna Slavii pořádně potrápit, především ale na vlastním stadionu. Na hřišti Slavie vyhrála v historii samostatné české ligy jen dvakrát, v letech 2013 a 2015, kdy byli Sešívaní v útlumu. Posledních osm vzájemných zápasů v Edenu Slavia vyhrála, většinou to ale nebývá žádná jasná záležitost, nejčastěji vyhrávají domácí o jediný gól.

Bilance Slavia vs. Mladá Boleslav v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Boleslavi
19 11 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:1 (13.08.2023)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 1:1 (09.04.2023)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 2:1 (16.10.2023)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 2:0 (12.12.2021)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:2 (14.08.2021)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:3 (14.03.2021)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 1:0 (08.11.2020)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:1 (26.05.2020)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 1:0 (28.09.2019)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 3:2 (08.12.2018)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 10. 12. v 18:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Mladá Boleslav v neděli 10. 12. 2023

Mladá Boleslav ukazuje, že se ani v soubojích s největšími českými týmy nehodlá vzdát své vlastní útočné hry a s favority si to chce rozdat jako rovný s rovným. Výsledkem byly dva parádní duely proti Spartě a Plzni, jeden z nich Boleslav vyhrála, jednou neuspěla, v obou případech se ale bylo na co dívat. Nejinak by tomu mělo být i v Edenu, kvalita Slavie by ale nakonec měla ponechat tři body doma.

TIP: Slavia vyhraje, oba týmy dají gól a budou mít alespoň 6 rohů sipka vsadit

V Edenu by se mohly dít věci

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Mladá Boleslav živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Týden uzavře šlágr o čelo španělské ligy

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 4.12.-10.12.

Které zápasy si můžete naladit v televizi v týdnu od 4. do 10. prosince? Poradíme vám, kdy a kde si pustit ty největší šlágry.