Fortuna liga: Slavia Praha vs. Mladá Boleslav živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia zakončí neúspěšnou sezonu domácím zápasem s Mladou Boleslaví. Ta by potřebovala v boji o evropské poháry z Edenu přivézt body. Výhra by jí zajistila čtvrté místo a předkolo Konferenční ligy, v opačném případě bude muset spoléhat na pomoc Slovácka.

Živý přenosKurzySlavia
Boleslav – Bilance H2H – Tip

Slavia musí skousnout sezonu bez trofeje Foto: MICHAL SVÁČEK / MFDNES + LN / Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Mladá Boleslav – 5. kolo nadstavby Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Sešívaní potřetí v řadě skončí na druhém místě ligové tabulky. Letos už teď mají na svém kontě více bodů, než kolik stačilo před rokem mistrovské Spartě k titulu, soupeř z Letné byl ale tentokrát ještě silnější. Slavia se s ročníkem rozloučí domácím duelem s Mladou Boleslaví. Ta bojuje o čtvrtou pozici, vítězství by pro ni znamenalo jistotu předkola Konferenční ligy. Sledujte závěrečné kolo skupiny o titul české ligy v neděli od 16:00 živě na Fortuna TV.

sipka Sledujte zápas Slavia - Mladá Boleslav ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. Mladá Boleslav dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Stejně jako na všechny zápasy domácí nejvyšší soutěže, také na souboj posledního kola letošního ročníku mezi Slavií a Mladou Boleslaví si Fortuna připravila široký výběr nejrůznějších sázkových příležitostí. Sázet můžete na výsledek zápasu, ale také na všemožné podružné tipy.

Domácí Slavia je pochopitelně před výkopem favoritem, kurz na její výhru činí 1,23 oproti výrazně vyššímu 10,00 na Mladou Boleslav. Bookmakeři zároveň očekávají vyšší počet branek, rohů, zkrátka vše nasvědčuje tomu, že by se v Edenu měl hrát vysoce atraktivní duel.

Ten by měly sledovat tradičně velmi dobře zaplněné tribuny stadionu v Edenu. Fanoušci se sice letos nedočkali ani jedné trofeje, přesto se s týmem budou chtít před letní přestávkou rozloučit.

Slavia vs. Mladá Boleslav – informace o zápase
📅 Kdy: 26. 05. 2024 od 16:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 5. kolo Finále Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Marek Radina
✔ Kurzy Fortuny: 1,23 - 7,00 - 10,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Fotbal

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia v nadstavbě ještě neprohrála, stačit to ale nebude

Čtyři zápasy, deset bodů. Slavia ve skupině o titul ještě neprohrála a závěr sezony ji zastihl ve velmi slušné pohodě. Bohužel jediná ztráta ale přišla zrovna v klíčovém derby na Spartě, soupeř z druhého břehu Vltavy navíc rovněž vyhrává, a tak je už před posledním kolem rozhodnuto.

Jde o třetí sezonu v řadě, kdy Sešívaní skončí v lize až druzí. Loni si náladu spravili alespoň vítězným MOL Cupem, který byl ještě o to sladší, že přišel na Letné v souboji s největším rivalem. Tentokrát ale derby ve čtvrtfinále soutěže nezvládli a ročník tak zakončí bez jediné trofeje. Kouč Trpišovský právem hovořil o neúspěchu.

Jedinou zbývající motivací Slavie je tak boj o korunu pro krále střelců. Před posledním kolem je na tom nejlépe plzeňský Šulc, Jurečka na něj ale ztrácí jedinou branku, Chytil pak dvě. Oba útočníci jsou tak na dostřel a v neděli mohou větším přídělem do sítě Boleslavi uzmout titul pro nejproduktivnějšího kanonýra ligy. Jurečka už ostatně ví z minulého roku, jaké to je v nadstavbě dohnat ztrátu a získat prestižní ocenění.

sipka Prosadí se slávističtí střelci? Vsaďte si na trefu Jurečky v kurzu 1,60 či Chytila za 1,80 u Fortuny

Jinak už se však pozornost domácích musí začít ubírat k příští sezoně. Ta bude pro Slavii důležitá, další prodloužení čekání na titul už by fanoušci nesli těžko. Navíc je třeba myslet i na to, že český mistr se v nadcházejícím ročníku bude moci těšit přímo na účast v hlavní fázi Ligy mistrů. O motivaci tak bude postaráno.

V kuloárech už se začíná hovořit o možných posilách, a to jak z české nejvyšší soutěže, tak ze zahraničí, především z Balkánu. Sešívaní údajně cílí především na útočníka a křídlo. Je pravda, že i přes slušné zápisy dvou zmíněných střelců je na tom Slavia o propastných 26 gólů hůře než loni. Hrozivou ztrátu může snížit ještě v neděli, kdy bude chtít alespoň na závěr udělat radost sobě i svým příznivcům.

Sestava Slavie v posledním soutěžním zápase (SLO - SKS 1:2)
Staněk - Holeš, Ogbu, Zima - Douděra, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Schranz, Jurásek - Jurečka
Kdo se dostal do hry z lavičky: Zafeiris, Provod, Chytil, Wallem, Tijani

Mladá Boleslav má vše stále ve svých rukou

Středočeši přijíždějí do Edenu s vědomím, že pokud získají tři body, budou se moci těšit na účast v pohárech. V nich byli naposledy v sezoně 2019/20, vypadli ale ve třetím předkole Evropské ligy. Tentokrát je ve hře "jen" Konferenční liga, přesto by šlo o skvělý úspěch.

Mladá Boleslav si čtvrté místo mohla definitivně zajistit už před týdnem, jenže předvedla dost možná vůbec nejhorší výkon v celé sezoně. Na Spartu si přitom mohla věřit, letos jí jednou porazila a jednou s ní remizovala, napotřetí ovšem nic podobného nehrozilo. Tým Davida Holoubka působil naprosto odevzdaně a mohl být ještě rád, že schytal pouze nepopulárního "bůra".

Už teď ale hosté ví, že neskončí hůře než pátí, o Evropu si tak minimálně ještě zahrají v dodatečném play off. To nastane v případě, že Baník v souběžně hraném utkání porazí doma Slovácko a Boleslav nedokáže vyhrát na Slavii. Pokud Ostrava získá bod, bude něco potřebovat uválčit i středočeský celek.

sipka Zajímá vás souboj Baníku se Slováckem? Sledujte ho zdarma na Fortuna TV

Na hřišti Sešívaných ale devětkrát v řadě padl a těžká práce ho čeká i tentokrát. Tím spíš, když zdravotní problémy trápí kapitána Karafiáta, start bývalého hráče Slavie je nejistý. Šlo by o velké oslabení, defenzivní univerzál během zápasů alternuje mezi pozicemi stopera a defenzivního záložníka v závislosti na potřebách mužstva. Druhého takového hráče Holoubek v kádru nemá.

Sestava Mladé Boleslavi v posledním soutěžním zápase (MLB - ACS 0:5)
Mikulec - Král, Suchý, Karafiát - Kadlec, Sakala, Žitný, Fulnek - Ladra, Kušej - Jawo
Kdo se dostal do hry z lavičky: Yusuf, Matějovský, Kubista, Mareček, John

Vzájemná bilance Slavie s Boleslaví, H2H, výsledky předchozích zápasů

Mladá Boleslav je schopna Slavii pořádně potrápit, především ale na vlastním stadionu. Na hřišti Slavie vyhrála v historii samostatné české ligy jen dvakrát, v letech 2013 a 2015, kdy byli Sešívaní v útlumu. Posledních devět vzájemných zápasů v Edenu Slavia vyhrála, většinou to ale nebývá žádná jasná záležitost, nejčastěji vyhrávají domácí o jediný gól.

sipka Porazí doma Slavia Mladou Boleslav i podesáté v řadě? Vsaďte si u Fortuny

Bilance Slavia vs. Mladá Boleslav v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Boleslavi
20 11 9

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Slavia vs. Mladá Boleslav 1:0 (10.12.2023)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:1 (13.08.2023)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 1:1 (09.04.2023)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 2:1 (16.10.2023)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 2:0 (12.12.2021)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:2 (14.08.2021)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:3 (14.03.2021)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 1:0 (08.11.2020)
  • Mladá Boleslav vs. Slavia 0:1 (26.05.2020)
  • Slavia vs. Mladá Boleslav 1:0 (28.09.2019)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 26. 5. v 16:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Mladá Boleslav v neděli 26. 5. 2024

Slavia bude chtít sezonu uzavřít dobrým ofenzivním výkonem, kterým by se alespoň částečně vykoupila před vlastními fanoušky za další až druhé místo. Od Mladé Boleslavi se nedá čekat podobně odevzdaný výkon jako před týdnem, jde o poslední kolo a ve hře je Konferenční liga. Výsledkem by mohl být velice líbivý fotbal od obou mužstev.

TIP: Slavia vyhraje, oba týmy dají gól a budou mít alespoň 6 rohů sipka vsadit

V Edenu by se mohly dít věci

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Mladá Boleslav živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Titul obhajuje Sparta

1. česká fotbalová liga: Chance Liga 2024/2025

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Chance Liga. Podívejte se na její program, výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Týden uzavře šlágr o čelo španělské ligy

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 4.12.-10.12.

Které zápasy si můžete naladit v televizi v týdnu od 4. do 10. prosince? Poradíme vám, kdy a kde si pustit ty největší šlágry.