Fortuna liga: Slavia Praha vs. Pardubice živě v livestreamu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slavia před týdnem poprvé na jaře přesvědčivě vyhrála a i nadále stíhá vedoucí Spartu. V neděli do Edenu přijedou Pardubice, které získaly ve třech zápasech sedm bodů. Při poslední návštěvě tohoto stadionu ale inkasovaly sedm branek a celkově Slavii ještě nikdy nedokázaly porazit.

Živý přenosKurzySlavia
Pardubice – Bilance H2H – Tip

Mojmír Chytil má v úvodu jara dobrou formu Foto: Profimedia

SK Slavia Praha vs. FK Pardubice – 22. kolo Fortuna ligy 2023/2024: kde sledovat živě online live stream

Sešívaní znovu hrají dříve než Sparta, a tak mohou v případě úspěchu snížit alespoň na pár hodin svoji ztrátu na rozdíl dvou bodů a vytvořit tak na svého hlavního rivala tlak. K tomu potřebují zvládnout domácí utkání s Pardubicemi, které ale přijíždí v dobré herní pohodě. Sledujte utkání 22. kola Fortuna ligy v neděli od 15:00 živě na Fortuna TV.

sipka Sledujte zápas Slavia - Pardubice ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Slavia vs. Pardubice dnes živě v 1. lize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Východočeši sice na jaře podávají velice zajímavé výkony a se sedmi body jsou jedním z nejlepších týmů druhé poloviny sezony. Stále ale do Edenu přijíždějí ze dvanácté pozice v tabulce, a tak není překvapením, že domácí jsou před výkopem považováni za jasné favority.

Bookmakeři Fortuny situaci vidí poměrně jasně a na vítězství Slavie vypsali kurz pouhých 1,14. Jakýkoliv bodový zisk Pardubic by byl obrovským překvapením. Kromě samotných zástupců klubu či jejich fanoušků by se z takového výsledku radovali i tipující, kteří budou hrát neprohru hostů v kurzu 5,60.

Titulární partner soutěže si ale k utkání připravil jako již tradičně i celou řadu dalších příležitostí. Sázet tak můžete na počet karetních trestů, rohových kopů, střel a další speciality. Podle kurzů je jisté, že se očekává větší množství branek a celkově aktivní fotbal. S píšťalkou na něj bude dohlížet Marek Radina.

Slavia vs. Pardubice – informace o zápase
📅 Kdy: 25. 2. 2024 od 15:00
🌍 Kde: Fortuna Arena, Praha
🏆 Soutěž: 22. kolo Fortuna ligy 2023/24
⚽ Rozhodčí: Marek Radina
✔ Kurzy Fortuny: 1,14 - 9,00 - 21,00
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, O2 TV Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Slavia napotřetí konečně zabrala, ukázal se mladík Diouf

Začátek nové éry Slavie se zatím nese v duchu spíše rozpačitých výkonů. Úvodní vítězství nad Jabloncem 4:3 ukázalo především problémy v defenzivě, alespoň ale přineslo tři body. To dohrávka na podzim odloženého utkání ve Zlíně zopakovala klasické venkovní problémy se střílením gólů a rovnou i první jarní ztrátu po remíze 1:1.

Proto Sešívaní potřebovali výsledkově i herně zabrat a v Karviné se jim to částečně povedlo, výsledkem byl jasný triumf 3:0. Výkon to ale ani tentokrát nebyl nijak zvlášť přesvědčivý, na vině byl rozhodně i příšerný stav trávníku. Slavia ale dokázala o osudu zápasu rozhodnout dvěma góly už v první půli a o její výhře vlastně nebylo žádných pochyb. V závěru pak ještě přidal třetí trefu Diouf.

Právě ten byl asi nejlepším hráčem Slavie v utkání, a to přitom zažíval svůj soutěžní debut v sešívaném dresu. Devatenáctiletý senegalský obránce se každou minutou na hřišti zlepšoval, byl jistý v soubojích a neúnavně podporoval ofenzivu, premiérový gól pak byl tou nejlepší třešničkou na dortu.

V dobré formě je na začátek jara také útočník Mojmír Chytil. Reprezentační forvard odehrál dobrý zápas už proti Jablonci, přestože neskóroval, v dalších dvou kolech už se však u střelecky prosadil. Jeho góly budou potřeba, kvapem se totiž blíží klíčová fáze sezony. Už ve středu Slavii čeká čtvrtfinále MOL Cupu proti Spartě, hned o víkendu je pak na programu i ligové derby.

A v dalším týdnu už začne osmifinále Evropské ligy. V něm se Slavia utká s milánským AC, první zápas se odehraje na San Siru, odveta bude o týden později v Edenu. V té době už by snad měl být k dispozici i záložník Zafeiris, jenž se zapojil do tréninku s týmem. Mimo naopak zatím zůstávají Sinyan, Jurásek i brankář Staněk. Proti Pardubicím nenastoupí ani vykartovaní Oscar, Schranz a Jurečka.

Sestava Slavie v posledním přípravném zápase (KAR - SKS 0:3)
Mandous - Holeš, Ogbu, Zima - Douděra, Ševčík, Oscar, Diouf - Schranz, Wallem - Chytil
Kdo se dostal do hry z lavičky: van Buren, Provod, Tijani, Zmrzlý, Vlček

Pardubice se nemohou spolehnout na trojici hostů

Perníkáři jsou zatím asi nejpříjemnějším překvapením restartu Fortuna ligy. Ze dvou venkovních duelů na Slovácku a v Karviné si přivezli plný počet šesti bodů, domácí souboj s Teplicemi pak přinesl remízu 1:1. Nejsou to ale jen výsledky, s čím mohou být v Pardubicích spokojeni, velmi nadějná je i hra týmu.

Proti Teplicím předvedli svěřenci trenéra Kováče zatím nejslabší výkon, což mohlo být způsobeno i třetím zápasem v rozmezí jednoho týdne. Pardubičtí byli o něco později v soubojích a přestože téměř po celý průběh utkání vedli, konečná remíza s dobře hrajícím soupeřem není špatným resultátem.

Na Slavii ale Pardubice pojedou poměrně výrazně oslabeni. Trojlístek hráčů, kteří na východě Čech působí na hostování právě ze Slavie, totiž do utkání nemohou zasáhnout. Jde o brankářskou jedničku Kinského, který na jaře podává skvělé výkony, obránce Halinského a záložníka Ichu. Stoperská dvojice ale bude muset mít zcela odlišnou podobu, další střední obránce Ortiz si totiž musí odpykat trest za žluté karty.

Hosté si vytvořili docela slušný náskok na sestupové pozice, stále ale nemohou být v klidu. Na Slavii se sice s žádnými body asi příliš nepočítá, jakýkoliv zisk by byl ale velmi vítaným přírůstkem. Momentálně je od čtrnáctého Zlína dělí pět bodů, do konce ale ještě zbývá odehrát velká spousta zápasů. Pokud však budou Pardubice pokračovat v dosavadních jarních výkonech, neměli by mít starosti.

Sestava Pardubic v posledním přípravném zápase (PCE - TEP 1:1)
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Chlumecký - Kissiedou, Icha, Hlavatý - Patrák, Daněk, Zlatohlávek
Kdo se dostal do hry z lavičky: Surzyn, Tischler, Černý, Vacek, Donát

Vzájemná bilance Slavie s Pardubicemi, H2H, výsledky předchozích zápasů

Pardubice nepatří mezi tradiční účastníky české nejvyšší soutěže, tu hrají teprve od roku 2020. V historii samostatné české ligy tak proti Slavii odehrály pouze sedm utkání a na premiérové vítězství zatím čekají. Jedinou remízu si připsaly hned v prvním vzájemném duelu, v dalších šesti případech odešly poraženy. Při poslední návštěvě Edenu dokonce utrpěly debakl 0:7.

Bilance Slavia vs. Pardubice v 1. lize
Výhry Slavie Remízy Výhry Pardubic
6 1 0

Všech 7 vzájemných zápasů:

  • Pardubice vs. Slavia 0:1 (16.09.2023)
  • Pardubice vs. Slavia 0:2 (04.02.2023)
  • Slavia vs. Pardubice 7:0 (21.08.2022)
  • Slavia vs. Pardubice 4:0 (10.04.2022)
  • Pardubice vs. Slavia 0:5 (07.11.2021)
  • Slavia vs. Pardubice 3:0 (13.02.2021)
  • Pardubice vs. Slavia 1:1 (12.09.2020)

Kdy hraje Slavia další zápas:

  • Datum, čas a místo: 25. 2. v 15:00, Fortuna Arena (Praha)

Tip na zápas Fortuna ligy: Slavia vs. Pardubice v neděli 25. 2. 2024

Pardubice se vyznačují atraktivním stylem hry a z něj neustupují ani v soubojích s předními celky české ligy. Ani do Edenu tak nejezdí bránit a snaží se praktikovat svůj klasický líbivý fotbal. Výsledkem zatím pokaždé byla jasná porážka, v posledních dvou případech ale bylo k vidění minimálně dvanáct střel na branku. Podobná porce by mohla být reálná i v neděli.

TIP: Více než 11,5 střel na branku  sipka vsadit

Oba týmy se prezentují ofenzivním fotbalem

Kde sledovat fotbal Slavia vs. Pardubice živě v live streamu online a kdo dává Slavii v televizi?

Kompletní program 1. ligy vysílá placená televizní stanice O2 TV Sport. Českou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leverkusen přesvědčivě míří za titulem

Program TV vysílání fotbalových zápasů: týden 19.2.-25.2.

Pokračují elitní fotbalové soutěže a hrát se budou opět i evropské poháry. Které zápasy si můžete naladit v televizi?

Sparta

1. česká fotbalová liga: informace, program zápasů a tabulka

Nejvyšší fotbalová ⚽ soutěž v Česku se jmenuje Fortuna liga. Podívejte se na její program, ⏰ výsledky i aktuální tabulku.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

SK Slavia Praha ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace o Slavii, včetně...